- 16 Haziran 2012
- 71
- 48
- Konu Sahibi ThinkinPinky
eşimle öğrenciyken tanıştık ilk kahveyi sanırım o ısmarladı ama genellikle yarıyarıya öderdik. hatta nişanlıyken kontörü bile 1 ay o alırdı 1 ay ben nişanlıyken de öğrenciydi çünkü :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mal beyanını vermiş çocukYanlış anlaşılmasın paragöz bi insan falan değilim.Hatta bu zamana kadar görüştüğüm erkeklerle de buluşmalarımda hemen cüzdanıma elimi attım onlar izin vermediler ödememe ama diğer buluşmalarda ben ısmarladım filan.Dün bi cocukla buluştum. İkimizde öğrenciyiz. Kahve içtik işte hesabı ödeyecegiz 6 lira bişey bi kahve,ben cıkardım cüzdanımı kasada adam ikimizinde kahvesinin fiyatını söyledi bekledim bi atak gelmedi bundan ben ikimizinkinide öderim desem ses etmeyecekti galiba. ben de verdim parayı kendi içtiğim şeyi söyledim kasadaki adam ayrı ayrı mı olcak dedi çocuk evet ayrı olcak dedi. Yani tamam öğrenciyiz bisey demiyorum zaten o ödeyim deseydi de izin vermezdim gerek yok teşekkürler diyip öderdim ben kimseye muhtaç degilim çok şükür ama nezaketen yalandan sorulur ya çok bozuldum ne biliyim. Hani parası yoktur dicem de buluşalım diyen oydu zorla çagırmadımki sonucta. Bide ilk buluşma yani. Samimiyet artınca zaten bi gün erkek öder diğer gün kadın. Haksız mıyım?
sizden hoşlanmamış demek ki
bana sizden hoşlanmadı gibi geldi. yoksa öğrenci de olsa, genç de olsa karşısındaki kızdan hoşlanan bir erkek onu etkilemek ister, bu kadar düşüncesizlik etmez.
ay seninki yine ilk buluşmada hesabı ödemeyen erkekmiş, bana ilk buluşmada hesabı kıza kitlemeye çalışan erkek denk gelmişti, o daha fena.
yani kadın erkek meselelerinde hoş olan davet eden tarafın ödemesidir bence, boş ver, cimri erkekten hayır gelmez, salla gitsin.
Erkek odemeli, kadin odemeli gibi bir kuralim yok benim. Ama insan yalandan da olsa nezaketen odemeye yeltenmeli diye dusunurum. Seninki bir de "evet, ayri olacak" filan demis. Bilmiyorum, bana biraz nezaketsiz geldi kendisi.
Evet ya, acayip itici. Suratima kufret, ayni sey.Evet ayri olacak diye atlamasi cok cok cok itici bence. Arkadas bile kalmazdim.
Yanlış anlaşılmasın paragöz bi insan falan değilim.Hatta bu zamana kadar görüştüğüm erkeklerle de buluşmalarımda hemen cüzdanıma elimi attım onlar izin vermediler ödememe ama diğer buluşmalarda ben ısmarladım filan.Dün bi cocukla buluştum. İkimizde öğrenciyiz. Kahve içtik işte hesabı ödeyecegiz 6 lira bişey bi kahve,ben cıkardım cüzdanımı kasada adam ikimizinde kahvesinin fiyatını söyledi bekledim bi atak gelmedi bundan ben ikimizinkinide öderim desem ses etmeyecekti galiba. ben de verdim parayı kendi içtiğim şeyi söyledim kasadaki adam ayrı ayrı mı olcak dedi çocuk evet ayrı olcak dedi. Yani tamam öğrenciyiz bisey demiyorum zaten o ödeyim deseydi de izin vermezdim gerek yok teşekkürler diyip öderdim ben kimseye muhtaç degilim çok şükür ama nezaketen yalandan sorulur ya çok bozuldum ne biliyim. Hani parası yoktur dicem de buluşalım diyen oydu zorla çagırmadımki sonucta. Bide ilk buluşma yani. Samimiyet artınca zaten bi gün erkek öder diğer gün kadın. Haksız mıyım?
Sahneyi gözümde canlandırdım da...bir daha sen çağır termosta çay götür yanında otur afiyetle iç,sorarsa sende kendin getirseydin dersin ...