İlk buluşmada hesabı ödemeyen erkek

Ahahaha valla aklıma geldide biraz çekimser bi çocuk iyice gururunu kırmıyım dedim :KK70: he minibüse bindik sonra onu ödedi ama ödemeden önce de "ben öderim sorun degil" dedi bide..keske onu da ödetmeaeydim diyorum şimdi sorun değil ne ya
Ben öderim sorun degil mi :KK57: yani aslinda sen ödesen daha iyi olur ama neyse ben ödiyeyim demeye calismis cocuk. Amaaaan erkegim diye dolasmasin bu sokaklarda.

Senin yerinde olsam o minibüs parasini bile geri öderdim. Bu ne len. Tam hödük:110:

Ben de anlamadım bozuldum biraz zaten

Aynen hani benden önce davranıp parayı falan uzatsaydı zaten engel olurdum hiçbişi yapmamasına sinir oldum zaten ödetmezdim

Aslında söyle oldu o gezcem ama haftasonu kimle giserim bilmiyorum falan dedi bende belki sana eslik ederim demiştim 3 gün önce iste ertesi gun o dedi ama napıyoruz yarın falan diye o çaüırdı yani.21 yasındayız
Yönlendirmek gibi olmasın ama kalbin çarpıyorsa bi gozlem yap,msjlarda filan masıl biri?konuşuyor musunuz?

Ben öderim sorun degil mi :KK57: yani aslinda sen ödesen daha iyi olur ama neyse ben ödiyeyim demeye calismis cocuk. Amaaaan erkegim diye dolasmasin bu sokaklarda.

Senin yerinde olsam o minibüs parasini bile geri öderdim. Bu ne len. Tam hödük:110:

Evet işte diyorum ya pişman oldum verseydim keşke ya..

Yönlendirmek gibi olmasın ama kalbin çarpıyorsa bi gozlem yap,msjlarda filan masıl biri?konuşuyor musunuz?

Aslında direk silmek de istemiyorum. Çünkü tecrübesiz olabilir biraz bu konularda ondan mı öyle davrandı diye düşünüyorum. Aslında düşünceli biri gibi yani ben yurda gelmeden hemen mesaj attı vardınmı falan diye. Mesajlarda da ilgili falan,kafam karıştı benim de

beni anında sogutur hayatımda ilişkilerimde hic para meraklısı olmadım onu aldırıyım sunu aldırıyımda demem hatta erkek arkadasımla biyerde otururken abartmadan yer icerim ama erkek benim odememi beklerse hadi gule gule derim

ay yok yok sakın etkilenme bundan, sonra çok sorun olur bu cimriliği ben diyim sana..erkek dediğin buluşmaya çağırıyosa o hesabı ödeyecek.

Arkadaş olarak kalmalı :KK55:

Bende arkadaş olarak kalıcam eğer bu konu gelirse karşıma,zaten iki hafta öncesevgilisinden ayrılmıs 2 hafta sürmüş. Şimdi diyorum kız bu yuzdenöi ayrıldı acaba

Bence tanımak için şans verilebilir. Çok fazla toplumsal roller yüklememek lazım cinsiyetlere. Okurken 1 liranın hesabını yaptığım günleri bilirim.

Bende arkadaş olarak kalıcam eğer bu konu gelirse karşıma,zaten iki hafta öncesevgilisinden ayrılmıs 2 hafta sürmüş. Şimdi diyorum kız bu yuzdenöi ayrıldı acaba

Hoş arkadaş olarakta sıkıntıda neyse :KK48:
Bana bakma sen iki dakikada gömerim çocuğu...:KK53:
Niye ayrıldığını bilemeyecem artık.

X