- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
- Konu Sahibi ThinkinPinky
"Sorun değil"
Tövbe ya Rabbim.
Yani onun 2-3 lirasına mı muhtacım ben. Pot kırdıkça kırdı. Etkilendim aslında ama bu davranışı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
"Sorun değil"
Tövbe ya Rabbim.
zaten görünüşe göre senide pek etkileyecek bir şey yapmamış ki, böyle bir konu açmışsın
Ben öderim sorun degil mi yani aslinda sen ödesen daha iyi olur ama neyse ben ödiyeyim demeye calismis cocuk. Amaaaan erkegim diye dolasmasin bu sokaklarda.Ahahaha valla aklıma geldide biraz çekimser bi çocuk iyice gururunu kırmıyım dedim he minibüse bindik sonra onu ödedi ama ödemeden önce de "ben öderim sorun degil" dedi bide..keske onu da ödetmeaeydim diyorum şimdi sorun değil ne ya
Yönlendirmek gibi olmasın ama kalbin çarpıyorsa bi gozlem yap,msjlarda filan masıl biri?konuşuyor musunuz?Ben de anlamadım bozuldum biraz zaten
Aynen hani benden önce davranıp parayı falan uzatsaydı zaten engel olurdum hiçbişi yapmamasına sinir oldum zaten ödetmezdim
Aslında söyle oldu o gezcem ama haftasonu kimle giserim bilmiyorum falan dedi bende belki sana eslik ederim demiştim 3 gün önce iste ertesi gun o dedi ama napıyoruz yarın falan diye o çaüırdı yani.21 yasındayız
Ben öderim sorun degil mi yani aslinda sen ödesen daha iyi olur ama neyse ben ödiyeyim demeye calismis cocuk. Amaaaan erkegim diye dolasmasin bu sokaklarda.
Senin yerinde olsam o minibüs parasini bile geri öderdim. Bu ne len. Tam hödük
ay yok yok sakın etkilenme bundan, sonra çok sorun olur bu cimriliği ben diyim sana..erkek dediğin buluşmaya çağırıyosa o hesabı ödeyecek.Yani biraz etkilendim gibi ama bu davranısları aklıma gelip duruyor soğudum galiba
Yani onun 2-3 lirasına mı muhtacım ben. Pot kırdıkça kırdı. Etkilendim aslında ama bu davranışı...
Yönlendirmek gibi olmasın ama kalbin çarpıyorsa bi gozlem yap,msjlarda filan masıl biri?konuşuyor musunuz?
ay yok yok sakın etkilenme bundan, sonra çok sorun olur bu cimriliği ben diyim sana..erkek dediğin buluşmaya çağırıyosa o hesabı ödeyecek.
Arkadaş olarak kalmalı
Bende arkadaş olarak kalıcam eğer bu konu gelirse karşıma,zaten iki hafta öncesevgilisinden ayrılmıs 2 hafta sürmüş. Şimdi diyorum kız bu yuzdenöi ayrıldı acaba
Çok fenasınızbir daha sen çağır termosta çay götür yanında otur afiyetle iç,sorarsa sende kendin getirseydin dersin ...
Çok fenasınız
vallaha hakediyolar haklsınızkısasa kısas bundan sonraki hayat felsefem Hakediyorlar anacım ..