- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Bence de ilk buluşmada erkek ödemeli yani biz de erkek arkadaşımla ortak ödüyoruz ama kasada öyle bir tuhaf olmuş.
kesinlikle haklısın, en sevmediğim erkek tipi.. nezaketen de olsa sorması gerekiyordu
Aslında söyle oldu o gezcem ama haftasonu kimle giserim bilmiyorum falan dedi bende belki sana eslik ederim demiştim 3 gün önce iste ertesi gun o dedi ama napıyoruz yarın falan diye o çaüırdı yani.21 yasındayızKim davet ediyorsa o ödemeli.çok buyuk hata yapmış. Hoşlandın mı peki çocuktan,yaşlar kaç ileriye dogru bi ışık var mı?
bu erkekten bir cacık olmaz benden demesi, yinede sen bilirsin tabi.
Zaten önce ben uzattım parayı onunkinide ödiycem sandı galibNezaketsiz... Hoş olmamış.
Tabiki erkek ödemeli.
bence arkadaştan öteye geçilmez onla.. cimri birine benziyorDirek sileyimmi bilemedimki hani bugunde diyoki bana ni arkadaşımla bulusucam bugun,hani parası da var yani
Keske yok abi hesaplar benden deseydin. Yerin dibine soksaydin onu oracikta
Sen bu çocukla ilerleme bence.
O bir nezakettir, ilk buluşmada dikkat edilmesi gereken bişeydir.
Direk sileyimmi bilemedimki hani bugunde diyoki bana ni arkadaşımla bulusucam bugun,hani parası da var yani
Zaten önce ben uzattım parayı onunkinide ödiycem sandı galib
bence arkadaştan öteye geçilmez onla.. cimri birine benziyor
Ahahaha valla aklıma geldide biraz çekimser bi çocuk iyice gururunu kırmıyım dedimhe minibüse bindik sonra onu ödedi ama ödemeden önce de "ben öderim sorun degil" dedi bide..keske onu da ödetmeaeydim diyorum şimdi sorun değil ne ya
zaten görünüşe göre senide pek etkileyecek bir şey yapmamış ki, böyle bir konu açmışsınAynen arkadaş olarak devam edicem sanırım ben de