İlk buluşmaaaa :( yardım

Kusura bakmayın sadece sızın ıcın söylemıyorum sosyal medyada hep fotograflarınızda oranızı buaranızı düzeltıp siz kendiniz olmakgtan cikiyorsunuz de. Tabikide sizi o degistirilmis halinizi begenip real de görüncede sok oluyorlar .Oysa genc kizlarimiza söylüyorum birakinda sizi oldugunu gibi begenip sevsinler

Doğum gününüz kutlu olsun :KK73::KK31::KK6:

Muhtemelen çocuk sizi beğenmedi. Aranizda nasıl bir sohbet muhabbet vardi ki oncesinde yani bu bi iliski baslangici görüşmesi miydi?

Neyse sonuc olarak begenmemis ama olsun, siz de önünüzdeki maclara bakarsiniz, herkes herkesi begenecek diye bi kaide yok. Misal biz de onun yaptığı saygisizligi hic begenmedik
Normal konuşuyorduk beni çok beğeniyordu fotoğraflardan. Arada hoş şeyler söylüyordu

Afedersin ama "Oha" cidden. Yani ne saygisiz insanlar var. Ben olsam, telefonla oynuyor diye sirf bahane bulup giderdim yanindan. En nefret ettigim sey bu. Ayrica "Gormek istiyordum burayi bahane oldu" ne demek? Sen de keske, "sorma benim de bugunum boştu sen geldin biraz kafam dagildi bana da bahane oldu" falan deseydin. Nabza gore serbet misali. Senin yerinde olsam, onu her yerden silerim. İletisimi kesinlikle keserim. Begenmemis olabilir seni ama bu kalkip da seni kucuk gorecegi saygisiz davranacagi anlamina gelmez. Allah'in dag ayisi.
Resmen küçük gördü evet. Ben herşeyimi iptal ettim o gelicek diye ama o yarım saat durup gitti yanımdan. Ben laf sokamıyorumki çok safım

Kusura bakmayın sadece sızın ıcın söylemıyorum sosyal medyada hep fotograflarınızda oranızı buaranızı düzeltıp siz kendiniz olmakgtan cikiyorsunuz de. Tabikide sizi o degistirilmis halinizi begenip real de görüncede sok oluyorlar .Oysa genc kizlarimiza söylüyorum birakinda sizi oldugunu gibi begenip sevsinler
Değiştirerek resim koymuyorum ve herkes gerçekte resimlerimden daha güzel olduğumu söyler

Bugün başka şehirden bi çocuk geldi yanıma doğum günüm ayrıca bugün onu kutlarız dedi durabildiğimiz kadar duralım demişti telefonda. Buluşunca birden bi bahane buldu zorluyorlarmış falan kusura bakmazsın sorun olmaz dimi falan dedi bana bahane gibi geldi yarın görüşürüz belki falan dedi bence beni beğenmedi sizce? Ve yüzüme çok az baktı sürekli mesajlaştı
Sanırım düşüncelerinde haklısın:KK43:

X