İlk buluşma

internet üzerinden mi tanıştınız? nasıl güvendin bilmiyorum. bir şey hissetmediysen de zorlama bence.

yalnızlıktan sıkıldım demişsin. kaç yaşındasın? ne kadar süredir yalnızsın? merak ettim.

bu devirde insanlara güvenmek zor. bence güvenmemelisin.

yargılamak değil amacım asla yanlış anlama ama kendi düşüncemi söyledim.
İntermetten tanıştık evet ama aynı üniversitedeyiz
20 yaşındayım hiç sevgilim olmadı

Çok fazla arkadaşım var ama arkadaş grubum yok, öyle karşıma aday çıkmıyor:KK48: çıkanların da sevgilisi var :KK48:

Kiz 20 yasindasin , mutlaka karsina birileri cikar. :KK66: Herkesin sevgilisi var teorisi vallahi billahi yanlis:63: bak ben 28 yasindayim, soyledigin seyin benim icin dogru olmas gerek, yasitlarim hep evli ammaaaaaaaa ben her disari ciktigimda ayri biri yaziliyor, hem de duzgun , yaksiikli herifler, doktoru da var, is adami da. Ulan bunlarin nasil sevgilisi olmaz dersin, sasarsin. Sen hele duzenli gezmeye basla ohoooo hem de universite ortami bu.

Gencsin gezip eglenmene bak. Universite klupleri varsa begendigin bir aktivite sec , ona git. Dagcilik klubunde, dansta, sporda tanisip evlenen cok cift vardi benim okulda.

Nacizane tavsiyem once arkadas yapman, gerisi kolayca geliyor zaten :KK66:

Yalnızlıktan ben de bunaldım gayet ne dediğini anlıyorum ama bence internet kolaya kaçmak. Nerde hareket orda bereket, kolaya kaçmamalısın derim.

Son düzenleme:
Eğer ilk görüşmede fiziksel olarak hoşlanmadıysan bu sonraki görüşmelerde de değişmeyecek. Mesajlara cevap vermemek yerine daha dostane davranmaya çalış. Eğer arkadaşlığı kabul etmezse zaten iletişiminiz belli bir yerden sonra kopacaktır. Tabii eğer sana duygusal yakınlık göstermeye başladığını hissedersen o halde açık olmanda yarar var.

canım bence iki ders çıkarmalısın bu durumda.
1- kanlı canlı birini görmeden çok ileri muhabbet etmemek
2- kanlı canlı birini görmeden çok ileri muhabbet etmemek

; )

sana tavsiyem, o günahsız yavrucağın kalbini incitmeden: kusura bakma lütfen. kalbini kırmak istemem ama sen çok iyi bir adamsın. eşeklik ettim. boşluğuma denk geldi ve seni ümitlendirdim. eğer istersen yine arkadaşca konuaşabiliriz ama şuan herhangi bi ilişki istemiyorum.

(son cümle dürüstce değil ama gönlünü almalısın)
(eşeklik ettiğini o söylemeden sen kendine söylemelisin. onun seni ezmesine izin vermemek için demelisin)

Kızlar yüzyüze görüşene kadar çok güzel sohbet ediyoduk sürekli konuşuyoduk mesaj atıyodu aramız çok iyiydi ilk kez buluştuk yüzyüze arkadaşça ama ben pek elektrik alamadım :KK43: ama o benden çok hoşla bidahaki sefere şuraya gideriz falan dedi hatta şu gün gidelim dedi bende tamam dedim ayıp olcak diye. Okadar yedik içtik gezdik herşeyi o ödedi ben olmaz falan dedim ama elimi cüzdanıma attırmadı şimdi ben bu cocugun mesajlarına falan cevap vermezsem kendimi çok kötü hissederim. Buluşmadan önce sürekli konuşuyoduk çünkü. Yani sanırım kafamda belli bir tip oluşturdum öyle olmayınca bişey hissedemiyorum bu kaç kez geldi başıma. Diyorum acaba böyle bi kalıp oluşturmuşum kafamda belki de doğru insanları kaçırıyorum bu yüzden. Bu yuzden yalnızım belki de. Kendime çok kızıyorum sadece tipi düşünüyosun belki seni çok mutlu edecek diyorum. Sizce ne yapmalıyım? Sizce şans vermeli miyim?

Edit:Kızlar fotoğrafını gördüm tabiki ama yüzyüze gibi olmuyor sonuçta
Bana kalırsa sans ver çünkü her şey tip değil anlıyorum ilk görüşte etkilenmek istiyor insan ama ilk görüşte aşık olduğumuz tipi iyi insanlardan hayır gelmiyor maalesef boyle bi durum var çünkü at gözlüğüyle bakıyoruz ve ne yaparsa yapsın hatalarını goremiyoruz. Sana ilgiliyse iyi davraniyorsa birkaç kez buluş bunun iki nedeni var iyi bir ilişki yasama fırsatını kaçırmamiş olursun ikincisi direkt kestirip atarsan bu kişi begenilmedigini senin onu çirkin bulduğunu düşünüp komplekse girebilir. Çok yüz göz olmadan kendini tanitabilme fırsatı ver ona hicbir şey kaybetmezsin.

c
Kızlar yüzyüze görüşene kadar çok güzel sohbet ediyoduk sürekli konuşuyoduk mesaj atıyodu aramız çok iyiydi ilk kez buluştuk yüzyüze arkadaşça ama ben pek elektrik alamadım :KK43: ama o benden çok hoşlandı anladım bidahaki sefere şuraya gideriz falan dedi hatta şu gün gidelim dedi bende tamam dedim ayıp olcak diye. Okadar yedik içtik gezdik herşeyi o ödedi ben olmaz falan dedim ama elimi cüzdanıma attırmadı şimdi ben bu cocugun mesajlarına falan cevap vermezsem kendimi çok kötü hissederim. Buluşmadan önce sürekli konuşuyoduk çünkü. Yani sanırım kafamda belli bir tip oluşturdum öyle olmayınca bişey hissedemiyorum bu kaç kez geldi başıma. Diyorum acaba böyle bi kalıp oluşturmuşum kafamda belki de doğru insanları kaçırıyorum bu yüzden. Bu yuzden yalnızım belki de. Kendime çok kızıyorum sadece tipi düşünüyosun belki seni çok mutlu edecek diyorum. Sizce ne yapmalıyım? Sizce şans vermeli miyim?

Canım yazdıklarını görünce kendi halim geldi aklıma ben de eşimle tanışana kadar senin gibiydim yakışıklılık değildi aradığım ama birinden hoşlanmadıysam olay biterdi benim için ben de eşimle facebookta tanıştım gerçi o zaman bile istememiştim o sürekli yazıp dururdu ben de çalışıyorum diye terslerdim yaklaşık 2 ay sonra ısrarlı kahve içelim davetini kabul etmek zorunda kaldım hiç istemeye istemeye gittim ve ilk gördüğüm anda da aynı fikirdeydim ve aklımdaki düşünce nasıl kurtulucam bu adamdan düşüncesiydi :) ama o kadar iyi kalpli bi adamdı ki tam söyliycem boğazıma bişey takılıyordu sanki ondan sonraki hafta hastayım yorgunumlarla geçti ama o hiç vazgeçmedi benden ve birgün bi bakmışım elimi tutmuş :) Allahım dedim şimdi yandım sevgiliyiz sanıyor bu diye panik oldum ama bırakamadım elini kırılır diye iyi kide bırakmamışım öyle bir aşık etti ki kendine ve o kadar iyi kalpli bir adam ki hala yani diyeceğim şu evet belkide büyük bir şansı kaçırıyor olabilirsin biliyorum kendini ona aşık olarak düşünmek şuan sana imkansız geliyor ama kısmetse önünde hiç bir engel duramıyor .Bence görüş kendisiyle tanımaya çalış ama ona sadece arkadaş olduğunuzu belli et ya da söle ve arkadaşlığın tadını çıkart gelecekte ne olacağını sadece Allah bilir :)

Kızlar yüzyüze görüşene kadar çok güzel sohbet ediyoduk sürekli konuşuyoduk mesaj atıyodu aramız çok iyiydi ilk kez buluştuk yüzyüze arkadaşça ama ben pek elektrik alamadım :KK43: ama o benden çok hoşlandı anladım bidahaki sefere şuraya gideriz falan dedi hatta şu gün gidelim dedi bende tamam dedim ayıp olcak diye. Okadar yedik içtik gezdik herşeyi o ödedi ben olmaz falan dedim ama elimi cüzdanıma attırmadı şimdi ben bu cocugun mesajlarına falan cevap vermezsem kendimi çok kötü hissederim. Buluşmadan önce sürekli konuşuyoduk çünkü. Yani sanırım kafamda belli bir tip oluşturdum öyle olmayınca bişey hissedemiyorum bu kaç kez geldi başıma. Diyorum acaba böyle bi kalıp oluşturmuşum kafamda belki de doğru insanları kaçırıyorum bu yüzden. Bu yuzden yalnızım belki de. Kendime çok kızıyorum sadece tipi düşünüyosun belki seni çok mutlu edecek diyorum. Sizce ne yapmalıyım? Sizce şans vermeli miyim?

bir buluşmayla olmaz ki bu iş zaten, ha siz konuşurken etkilendiğiniz için ilk görüşte çarpılacağınızı falan düşündünüz :) olur böyle şeyler ilk buluşmada içinize sinmediyse mutlaka 3 e kadar bekleyin olmazsa olmaz zaten kimse sizi zorlamıyoe sonuçta :) acele karar vermeyin kendi dediğiniz gibi, birazcık sabır :)

canım bence iki ders çıkarmalısın bu durumda.
1- kanlı canlı birini görmeden çok ileri muhabbet etmemek
2- kanlı canlı birini görmeden çok ileri muhabbet etmemek

; )

sana tavsiyem, o günahsız yavrucağın kalbini incitmeden: kusura bakma lütfen. kalbini kırmak istemem ama sen çok iyi bir adamsın. eşeklik ettim. boşluğuma denk geldi ve seni ümitlendirdim. eğer istersen yine arkadaşca konuaşabiliriz ama şuan herhangi bi ilişki istemiyorum.

(son cümle dürüstce değil ama gönlünü almalısın)
(eşeklik ettiğini o söylemeden sen kendine söylemelisin. onun seni ezmesine izin vermemek için demelisin)

Biraz bekleyeceğim çünkü pat diye böyle söylersem anlamsız olur henüz o da farklı bi şeyler hissettiğini dile getirmedi çünkü. Sana umut verdim falan demek olmaz gibi geliyor ama ilerleyen zamanlarda da böyle düşünürsem konuşacağım.

Bana kalırsa sans ver çünkü her şey tip değil anlıyorum ilk görüşte etkilenmek istiyor insan ama ilk görüşte aşık olduğumuz tipi iyi insanlardan hayır gelmiyor maalesef boyle bi durum var çünkü at gözlüğüyle bakıyoruz ve ne yaparsa yapsın hatalarını goremiyoruz. Sana ilgiliyse iyi davraniyorsa birkaç kez buluş bunun iki nedeni var iyi bir ilişki yasama fırsatını kaçırmamiş olursun ikincisi direkt kestirip atarsan bu kişi begenilmedigini senin onu çirkin bulduğunu düşünüp komplekse girebilir. Çok yüz göz olmadan kendini tanitabilme fırsatı ver ona hicbir şey kaybetmezsin.

Aynen öyle bir de bu zamana kadar çok bekledim ilk buluşmada hemen etkileneyim ama beğenmeyince hiç şans vermedim.
Gerçekten çok iyi biri o yuzden biraz bekleyeceğim bakalım.

sadece tipinden dolayı mı istemiyorsun?bi dene yani sonuçta svegili olmak zorunda değilsin,sonrasına bakarsın,belkide kafa dengindir nerden biliyosun ki?dimi ama

c

Canım yazdıklarını görünce kendi halim geldi aklıma ben de eşimle tanışana kadar senin gibiydim yakışıklılık değildi aradığım ama birinden hoşlanmadıysam olay biterdi benim için ben de eşimle facebookta tanıştım gerçi o zaman bile istememiştim o sürekli yazıp dururdu ben de çalışıyorum diye terslerdim yaklaşık 2 ay sonra ısrarlı kahve içelim davetini kabul etmek zorunda kaldım hiç istemeye istemeye gittim ve ilk gördüğüm anda da aynı fikirdeydim ve aklımdaki düşünce nasıl kurtulucam bu adamdan düşüncesiydi :) ama o kadar iyi kalpli bi adamdı ki tam söyliycem boğazıma bişey takılıyordu sanki ondan sonraki hafta hastayım yorgunumlarla geçti ama o hiç vazgeçmedi benden ve birgün bi bakmışım elimi tutmuş :) Allahım dedim şimdi yandım sevgiliyiz sanıyor bu diye panik oldum ama bırakamadım elini kırılır diye iyi kide bırakmamışım öyle bir aşık etti ki kendine ve o kadar iyi kalpli bir adam ki hala yani diyeceğim şu evet belkide büyük bir şansı kaçırıyor olabilirsin biliyorum kendini ona aşık olarak düşünmek şuan sana imkansız geliyor ama kısmetse önünde hiç bir engel duramıyor .Bence görüş kendisiyle tanımaya çalış ama ona sadece arkadaş olduğunuzu belli et ya da söle ve arkadaşlığın tadını çıkart gelecekte ne olacağını sadece Allah bilir :)

Ayy anlatım tarzınız çok şirin çok tatlısınız :KK48::KK48::KK48: Ben de kendimi gördüm sizde biraz :KK48: Nasıl sadece arkadaş olduğumuzu ima ederim bilmiyorum ama biraz tanımaya çalışacağım.

bir buluşmayla olmaz ki bu iş zaten, ha siz konuşurken etkilendiğiniz için ilk görüşte çarpılacağınızı falan düşündünüz :) olur böyle şeyler ilk buluşmada içinize sinmediyse mutlaka 3 e kadar bekleyin olmazsa olmaz zaten kimse sizi zorlamıyoe sonuçta :) acele karar vermeyin kendi dediğiniz gibi, birazcık sabır :)
Evet belki zamanla seveceğim tanıdıkça o benle ilgilendikçe zorlamayacağım hiç olmazsa tabi ama dediğiniz gibi bekliycem biraz :KK16:

Aynen öyle bir de bu zamana kadar çok bekledim ilk buluşmada hemen etkileneyim ama beğenmeyince hiç şans vermedim.
Gerçekten çok iyi biri o yuzden biraz bekleyeceğim bakalım.
Canım hemen iyi olduğuna karar da verme nolur. Simdi senin pek etkilenmedigini anlamış ondan etkilemeye çalışıyor da olabilir. Erkekler böyledir aşık olunduğunu sevildiğini anladıktan sonra ilgiyi kesip başka kızlara yönelirler. Sen hep bi adim geride dur. Ama sans da ver yani

ön yargıyla yaklaşma derim.
tanıdıkça sevebilirsin.
görüntüsüne değilde ruhuna keşfe başlarsan belki çok ilgini çeken şeyler çıkabilir.

İlk izlenim çok önemli ama eğer elektrik almış olsaydınız dış görünüşünü zaten beğenirdiniz yani adamdan etkilenmediğiniz için aslında beğenmediğinizi düşünüyorsunuz ve bence kendinizi zorlamayın kötü de hissetmeyin bir kerede etkilenme olmuyorsa bir daha kessen olmuyor.

Tanımadığın etmediğin,yüzyüze görüşmediğin insanla neden onca konuşur mesajlaşırsınız anlamam.

X