• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk buluşma

gizmoo567

Hayallerimde yanık kokusu var.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
1.079
1.092
63
Kızlar merhaba. Uzun zaman sonra birinden hoşlanıyorum. Ve cumartesi günü bulusucaz. Sahil kenarında bi yere gidicez. Adamı çok begeniyorum :)) şimdi önce ne giyebilirim? Yani çok hazırlanmış özenmis havası olsun mu olmasin mı? Neler sorulur ne konuşulur inanın bilmiyorum. Uzun bi ilişkiden çıktım, aylar önce. Sudan çıkmış balığa döndüm flört etmeyi unutmuşum haha. Bana bi yardım etseniz? Biz ne diyelim demeyin, ne giyebilirim, hangi soruları sorMAMAliyim mesela? Aklınıza ne geliyorsa bi tüyo verseniz :KK76:

Kızlar merhaba. Uzun zaman sonra birinden hoşlanıyorum. Ve cumartesi günü bulusucaz. Sahil kenarında bi yere gidicez. Adamı çok begeniyorum :)) şimdi önce ne giyebilirim? Yani çok hazırlanmış özenmis havası olsun mu olmasin mı? Neler sorulur ne konuşulur inanın bilmiyorum. Uzun bi ilişkiden çıktım, aylar önce. Sudan çıkmış balığa döndüm flört etmeyi unutmuşum haha. Bana bi yardım etseniz? Biz ne diyelim demeyin, ne giyebilirim, hangi soruları sorMAMAliyim mesela? Aklınıza ne geliyorsa bi tüyo verseniz :KK76:
sahil kenarı bir yer ise bir şort bir tshirt yeter. eski sevgili mevzularını açma. daha ziyade karşındakini tanıyabileceğin şeylerden konuş. vs vs... bol şans...

tarzını bilmeden bişey diyemeyiz ki. şort desek belki tesettürlü birisin ya da açık giyinmeyi sevmiyo olabilirsin.
ya da gidilecek mekana göre de farkeder.

Buluşma yeri tamam da, yemek mi olacak kahve mi? Gece mi, gündüz mü? Şık bir yer mi, salaş mekan mı? Yaşlar kaç? Gibi şeylere bağlı ne giyeceğiniz :)
Konuşmamanız gerekenler,
-kendiniz hakkında ayrıntılı tanıtım,
ilk buluşmada bence itici duruyor.
-Hayattan beklentiler genel olarak konuşulabilir ama gelecekten bahsetmek yersiz.
-Yasak konulardan biri eski ilişkiler ve sevgililer.
(Bence hiç bir zaman konuşulmamalı bu)
-aileniz hakkında detay bilgiler
-birileri hakkında eleştiri yapma vs...

Bunun yanında mümkün olduğu kadar keskin fikir belirtmeyin, dinlemek daha önemlidir bana göre..
Çok kasılmayın, normal muhabbet edersiniz.
Dikkat etmeniz gerekenler, oturup kalkması, başkalarına olan davranışları, muhabbet akıyor mu yoksa sıkıcı mı, sizin yanınızda harici şeylerle ilgileniyor mu, telefon sürekli elinde mi vs vs...

Aklıma eşimle ilk buluşmam geldi yaa:KK200::oops:
Kendimden örnek verecek olursam ; tabi ki saçlar fönlüydü.Makyaj abartısız,eller tırnaklar bakımlı ve ojeliydi tabi ki :süslü:
Kış mevsimi olduğu için kot deri ceket giymiştim.İlk buluşmaya Osmanlı bankasının kütüphanesine gitmiştik:KK60:
Yeni tanışıyorsunuz anladığım kadarıyla laf lafı açar,kasmayın kendinizi..
Gönlünüzce olur umarım :KK200:

Ellerin tirnaklarin bakimli olsun makyaj hafif olsun sandalet giyinebilirsin gulumsemen hic eksik olmasin saclar acik veya toplu nasil yakisiyorsa oyle olmali simdilik aklima gelenler bunlar :)

ben olsam spor ama bakımlı ve özenli giyinirdim, saçlarıma mutlaka fön çektirir, hafif ve özenli bir makyaj yapardım, ellerim ve dişlerime özen gösteririrm, gerisi de içimden nasıl gelirse :)

siz şu OKB olayını çözebildiniz mi tam olarak?
konularınızı biliyorum o yüzden yeni biriyle tanışmak için erken değil mi sanki?
Evet saglikliyim. Bir problem kalmadı, normal hayatıma devam edebiliyorum. Teşekkür ederim düşündüğünüz için

Aklıma eşimle ilk buluşmam geldi yaa:KK200::oops:
Kendimden örnek verecek olursam ; tabi ki saçlar fönlüydü.Makyaj abartısız,eller tırnaklar bakımlı ve ojeliydi tabi ki :süslü:
Kış mevsimi olduğu için kot deri ceket giymiştim.İlk buluşmaya Osmanlı bankasının kütüphanesine gitmiştik:KK60:
Yeni tanışıyorsunuz anladığım kadarıyla laf lafı açar,kasmayın kendinizi..
Gönlünüzce olur umarım :KK200:
Çok tatlisiniz yaa :) çok teşekkür ederim tavsiyeler için

Buluşma yeri tamam da, yemek mi olacak kahve mi? Gece mi, gündüz mü? Şık bir yer mi, salaş mekan mı? Yaşlar kaç? Gibi şeylere bağlı ne giyeceğiniz :)
Konuşmamanız gerekenler,
-kendiniz hakkında ayrıntılı tanıtım,
ilk buluşmada bence itici duruyor.
-Hayattan beklentiler genel olarak konuşulabilir ama gelecekten bahsetmek yersiz.
-Yasak konulardan biri eski ilişkiler ve sevgililer.
(Bence hiç bir zaman konuşulmamalı bu)
-aileniz hakkında detay bilgiler
-birileri hakkında eleştiri yapma vs...

Bunun yanında mümkün olduğu kadar keskin fikir belirtmeyin, dinlemek daha önemlidir bana göre..
Çok kasılmayın, normal muhabbet edersiniz.
Dikkat etmeniz gerekenler, oturup kalkması, başkalarına olan davranışları, muhabbet akıyor mu yoksa sıkıcı mı, sizin yanınızda harici şeylerle ilgileniyor mu, telefon sürekli elinde mi vs vs...
Ben 23 o 26. Cafe olacak muhtemelen :) yemek konuşulmadı aslında mekanın neresi olacağı da konuşulmadı. Gideceğimiz yerde cok fazla mekan var ama süpriz olsun begenmezsen kalkarız dediği için net cevap veremiyorum :)

Ben 23 o 26. Cafe olacak muhtemelen :) yemek konuşulmadı aslında mekanın neresi olacağı da konuşulmadı. Gideceğimiz yerde cok fazla mekan var ama süpriz olsun begenmezsen kalkarız dediği için net cevap veremiyorum :)
ne güzel telaşlar ya bunlar, hakkınızda hayırlısı olsun:)

tarzını bilmeden bişey diyemeyiz ki. şort desek belki tesettürlü birisin ya da açık giyinmeyi sevmiyo olabilirsin.
ya da gidilecek mekana göre de farkeder.
Çok haklısın. Tesettürlü değilim. Sort da giyerim fakat bulusacagim bey biraz muhafazakar sinyaller veriyor( emin degilim) ilk buluşmada sortumu giyip 'ben buyum en başında bil' şeklinde gostermeli miyim ya da ilk buluşma için şort giymesem mi :))

Kıyafetini gideceğiniz mekana göre kendi tarzını uyarlayarak giyin. Normalde makyaj yapıyorsan yap, yapmiyorsan yapma.

Konuşacağin şeyler daha önemli bana kalırsa...
Kişiliğini tanıyacak şekilde konuş.
Beğendiğin için herşeyi zihninde olumluya çevirme. Somut ve tarafsız olarak düşün.
Ben bir ilişkinin öylesine yaşanmasına karşıyım. Gelecekte birlikte olmak istemeyeceğiniz bir adamla bugün de birlikte olmamın manası yok diye düşünüyorum. Bu sadece sevgilim için değil arkadaşlık için de böyle...

Basic tshirt ve şort veya dar kot pantolon güzel olur bence
Kolye ile sadeliğin önğne geçebilirsiniz
Eger açık sandalet giyecekseniz ( şort giyerseniz, birkenstock tavsiye ederim eger varsa) ayak ve el aynı renk koyu oje :)
Vişne çürüğü gibi koyu bordo ojeler güzel durur:)
Sahil kenarı demişsiniz muhtemelen şort güzel durur.
Çok muhafazakar birisi degilim ama bazen ben bile rahatsız oluyorum aşırı derecede kısa sortlardan. Uygun bir boyla mükemmel olur bence :)

Back
X