Shop yaptığınız için daha güzel olmayasınız fotolarda?ya sanırım biraz abarttım cok kilolu degilim gobegim belim normal incelikte biraz alt karın var biraz basenliyim ama fotograflarda cok daha guzelim
Sahtecilikle yasamaya alisacagina spor yapsaydin bakim yapsaydin kendine.. teknoloji ile ugrasirken pek tembel degilsinde bunlari yapmak bi insana zor mu geliyor yakizlar yaklasik 1 aydir sosyal medyadan konusuyoruz. fotograflarima genelde shop yapip kendimi zayiflatiyorum. elimde degil shop yapmadan paylasamiyorum cunku kiloluyum. asiri buyuk farklar yok ama ozellikle yuz hatlarim oldugumdan cok daha ince gorunuyorum ama konusurken hep son zamanlarda cok kilo aldim dedim 2 gun sonra ilk kes bulusacagiz. cok hoslandim ondan ve gerginim sizce beni begenir mi? cok farkli oldugumu dusunur mu acaba bu gibi durumlar yasadiniz mi
ortada bi sahtekarlık var amaHiç farklı görünüyormuş gibi davranma. Kendine güven özgüvenli şekilde sohbetini et. Bir yüz verirsen kilo konusunda ömür boyu ağzına laf olur her şey normal olması gerektiği gibi davran. Zaten kilo için giden gitsin
Shop hangi uygulama bana ozelden yazarmisin lütfen“bu kadar basit şeyler” dediğiniz konu herkes için farklı duzeyde olabilir. ozguven problemi cok ayri bir konu ve shop yapmak benim icin hastalık oldu cok guzel bile cıksam bir seyler yapmadan paylasamiyorum
Konuda yazdığına göre öyle ciddi bir fark diyor ben ona hitaben konuştum. Yoksa komple değişiyorsa zaten sıkıntı ama eğer sadece kilo farkı gibi bi şop varsa insan hayatında dönem dönem alıyor nasılsa tepkisi görünmüş olurortada bi sahtekarlık var ama
özgüvenli olsa fotolarına shop yapmazdı zaten
kilo için giden gitsin muhabbeti sonradan kilo alma durumu için geçerli bence
adam fotolara bakıyor, aa kilosu şöyleymiş kaşı gözü böyleymiş tamam diyor beğeniyor
kadın karşısına bi geliyor hiç alakası yok
adama haksızlık değil mi ? adam kalksa yüzüne karşı, fotolardaki kişi sen değilmişsin niye zamanımı alıyorsun şu an beni buraya çağırarak dese ne diyecek konu sahibi ?
ama işte adamın hayatında olduğu bi dönemde kilo almasıylaKonuda yazdığına göre öyle ciddi bir fark diyor ben ona hitaben konuştum. Yoksa komple değişiyorsa zaten sıkıntı ama eğer sadece kilo farkı gibi bi şop varsa insan hayatında dönem dönem alıyor nasılsa tepkisi görünmüş olur