• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ilk boyama kararsızım yardım lütfen

mischab.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
31
0
86
35
Kocaeli
merhaba arkadaşlar buğday tenliyim gözlerim yeşil saçlarımın uzunluğu belime kadar ve doğal rengi açık kumral bir değişiklik yapmak istiyorum öncelikle kestiricem çoğu arkadaşım sarı yapmamı istiyor koyu kahvede yapabbilirim çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim fikirlerinizi bekliyorumyerimseniben

Hic boyamadıysan bulasmamanı tavsiye ederim ..Mesela papatya ile acmayı deneyebilirsin yararı oluyor inan ..ılle de boyayacagım dersen de loreal casting creme gloss'un tonlarını öneririm amonyaksız oldugundan sacları daha az yıpratıyor ..

ilk boyamaya sakın kızıl yapma ilk boyanan saça kızıl yapılmazmışsın saca çok zararlıymış kuaförden duydum.ben palette altın ışıltılı tofeee yaptım doğal saçım çok koyu olmasada siyah tı çok güzel ışıl ışıl parladı etrafımdakilerden de hep olumlu yanıt aldım.sana da yakışır ama zaten doğal saçın açık kahverengiymiş buda açık kahveren gi oluyor.bence koyu kahve yap onun daha iyi yakışacağını umuyorum

Doğal renginiz açık kumralsa aralara sarı balyaj attırabilirsiniz,
Tamamen boyamanıza gerek yok yerimseniben

bende değişiklik olsun diye boyucam benimde kendi saçım hiç boyanmadı..röfleden kork sen.boya zarar vermez , ilk ve son defa boyarsan hele..bende birkereliğe mahsus saç rengimi değiştircem insan değişiklik istiyor ya başka ötesi yok...

Bu yıl açık karamel ve bal köpüğü renkleri çok moda,onları tavsiye ederim.Ben de bal köpüğü düşünyorum ama hangi markayı kullanacağına karar veremedim. a.s

koyu kahve bence daha guzel olur ama boyamamanı tavsıye ederım , ılla boyayacagım dersen sarıda mantıklı sonra koyultabılırsın ama once koyu yaparsan sonra acmak ıcın ugrascan baya

Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkürler.. evet ilk boyayışım saçımın aralarında sarılarda var röfleli gibi

Hic boyamadıysan bulasmamanı tavsiye ederim ..Mesela papatya ile acmayı deneyebilirsin yararı oluyor inan ..İlle de boyayacagım dersen de loreal casting creme gloss'un tonlarını öneririm amonyaksız oldugundan sacları daha az yıpratıyor ..

boyaya hiç bulaşmamak mantıklı sürekli bakımını yapman gerekiyormuş ama kız milletiyiz işte ille bir değişiklik yapmak istiyoruz

koyu kahve bence daha guzel olur ama boyamamanı tavsıye ederım , ılla boyayacagım dersen sarıda mantıklı sonra koyultabılırsın ama once koyu yaparsan sonra acmak ıcın ugrascan baya

sanırım sarı balyajda karar kıldım daha sonra koyu bir tonuda denerim hem dediğiniz gibi açık saçı boyamak daha kolay olur

Tekrar teşekkürler yardımlarınız için büyük ihtimal kuaförde yaptırıcam ilk denemem çünkü boyatır boyatmaz resmi eklerim buraya sizin yorumlarınız merak ediyorum..
yerimseniben

ben boyattım açık çikolata çok tatlı oldu rengi ben beğendim..iyiki boyattım yüzümü ön plana çıkarttı..tavsiye ederim mischab

Back