İLK BHCG değerlerinizi hatırlıyomusunuz ?

nesssli

egem benimle :)
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
875
32
42
Arkadaşlar benım hesaplamama göre 3+6 iken değerim 848,27 çıktı biraz korkuyorum sanki biraz yüksek rica etsem yazarmısınız ?çoğul gebelik olmasından korkuyorum :uhm:

merhaba bende bebeğimi öğrendiğimde henüz beş haftalıktı ama beta hcgm 10481 çıkmıştı

baya yüksek bi değer hala sebebini merak ediyorum.....

bebeğim tekti yani çoğul gebelik değildi....9. haftamda da kalbi durdu ve aldılar meleğimi benden.

hayırlı olsun :) inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza :) çokda yüsek bi değer değil bence normal

ki olsa bile problem olacağını sanmıyorum....

valla canım benım 4 haftadayken 740 cıkmıstı normal bence cogulda daha fazla cıkıyo sanırım sahsen benımkı tekil opuyorumnanaktan

benimde ilk değerim 45 di. adet tarihim daha gelmeden bakılmıştı daha sonrada iki günde bir tekrarlandı ve gerçektende de inanılmaz şekilde arttı.

ilk değerin yüksek vaya düşük olmasının tek vaya çogul gebelikle ilgisi olduğunu zannetmiyorum,önemli olan iki gün arayla yapılan sonraki değerlerde,değerin kaça katlandığı,çünkü ben hamileliğimi öğrendiğimde adetim 1 gün geçmişti ve değerim 305'ti,3,5 haftalık hamileydim,sonraki değerlerim sürekli üçe hatta dörde katladı kendini,en son 1200'den 4300'e çıkınca çoğul olabileceğini düşündük,gerçektende 5 haftalıkken doktora gittiğimizde iki kese gördük,şimdi 20 haftalık ikiz bebekler bekliyorum.

Bende 3 haftalıkken öğrendiğimde 63 tü değerim.2 gün sonra değer katladı çok şükür.... Herkeste farklı oluyor sanırım....

cnm 4 haftalıkken 2900 çıkmıştı tekil gebelikti cnm
hormonlara ve döllenme zamanına bağlı canım bu dğer endişe etme

benimde 4 haftalıkken 700 küsürlerde çıkmıştı. doktor normal demişti.

X