Postumu gören yok muMerhaba arkadaşlar
Adetim 2 gün geçince Salı günü değerim 509 idi ve yine salı günü progesteron değerim 43 idi
Perşembe günü beta 911 idi sizce değerim nasıl artışı sağlıklı mı?
Salı günü keseyi görmeye gideceğiz daha önce kayıp öyküm olduğu İÇİN biraz endişeliyim
Değerlerim sağlıklı mı sizce ?
Gerçekten mi çok teşekkür ederim allah razı olsun inş sağlıcakla kucağıma almak nasip olurBeta hcg degerinin 48 saatte %60 - %100 artmasi beklenir. Degeriniz gayet guzel.
Saglikla gelissin, kucaginiza almak nasip olsun insallah.
Ay allah razı olsun inş güzel haberlerini paylaşmak nasip olur çok teşekkür ederimProgestron çok iyi artış artış da güzel sağlıkla gelsin
Gerçekten mi çok teşekkür ederim allah razı olsun inş sağlıcakla kucağıma almak nasip olur
bazı kişiler biraz düşük diyince endişelendim
Öyle gerçekten canım çok teşekkür ederim allan razı olsunİnsanlarda 2 gunde 2 kati olmali” Algisi var. Fakat realitede bu oran %60 ile basliyor.
Video izahi var.
Kızlar başka yorumlar yok muMerhaba arkadaşlar
Adetim 2 gün geçince Salı günü değerim 509 idi ve yine salı günü progesteron değerim 43 idi
Salı günü keseyi görmeye gideceğiz daha önce kayıp öyküm olduğu İÇİN biraz endişeliyim
Bence gayet iyi icini ferah tut bende ilk beta 466 cıktı ikinci 1001 cıktıMerhaba arkadaşlar
Maşallah senin değerin de çok güzel bende salı günü gideceğim doktorum o zmn gel dediği içinBence gayet iyi icini ferah tut bende ilk beta 466 cıktı ikinci 1001 cıktı ☺haftaya nasipse keseyi görmek icin gidicem inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız ☺
İnşallah rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekildeMaşallah senin değerin de çok güzel bende salı günü gideceğim doktorum o zmn gel dediği içininş hayırlı haberlerimizi paylaşırız
Merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?