İlk belirtileri ilişkiden kaçıncı günden sonra başlar

bugettiy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
31
0
1
26
İlişkiden minimum kaçıncı günden sonra belirtii başlar? Çok merak ediyorum? Sizde

Canım bende şöyle oldu 10 gün sonra falan gaz olmaya başladım her yediğimden ama. Bi de beyaz akıntım az az oluyordu ara sıra. Genel bir enerji düşüklüğü ve halsizlik yaşadım sebepsiz zannediyordum adet gününe kadar bunlar vardı sadece. 5 buçuk haftalıkken de mide bulantılarım başladı. 14. Haftamdayım ama hala devam ediyor maalesef

Canım öncelikle hayırlısı olur inşallah benim ilişkiden 11 gün sonra falan belirti oldu denize gitmiştim kaşığıma bir ağrı saplandı çok yüzdüm diye olduğunu düşündüm sonra ertesi gün 12. Gün aşşiri halsizlestim güneş çarptı diye düşünmüştüm ama içime bi kurt düştü erken gebelik yaptım çıkmadı ertesi gün sabah yaptım ince bir çizgi ile öğrendim daha regl olmama 4 gün falan vardı bulantı kusma ve mide yanmalarım 5-6 hafta arasında başladı ve doğurana kadar devam etti

10 gün sonra böyle deterjan gibi kokulara kahveye ıyk falan yapıyodum bir de çay kahve içerken midem aşırı yanıyordu birşey yedikten sonrada mide yanmam oluyordu en erken belirtilerde bu vardı normalde midem hiç yanmaz yukarı yukarı gelmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…