• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk belirti hamilelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi tusm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hamilelikte İlk belirtilerniz nelerdi
Adet gecikmesi olur genelde ama benim planlı gebelikte tam gününde tuttuğuna emindim o yüzden gebelik testi yaptım adetten 3 önceydi sanırım yalan olmasın çıkmıştı.

Sonrası zaten bulantı falan

Adet gecikmesi olur genelde ama benim planlı gebelikte tam gününde tuttuğuna emindim o yüzden gebelik testi yaptım adetten 3 önceydi sanırım yalan olmasın çıkmıştı.

Benim adet günüme var daha aşılama oldum birde ben devamlı kendimi dinliyorum yani

Biraz tedavi bebeği olucK inşallah kendisi bi gelirse tutunduysa

Kimyasal gebelik geçirdim benimde koku hassasiyetim olsu birde baş ağrım vardı belirti olarak sanra kanamam başladı kaybettim gebeliğim sona erdi

O nasıl oluyor kimyasal gebelik
Gebelik oluşuyor ama ilk beş hafta içinde gelişimi duruyor ve regl gibi bir kanama ile atılıyor vücuttan kromozomsal bir sorun kaynaklı diyorlar ama gerçek sebebi belli değil inşallah birdaha yaşamam ve bebeğim olur 😔😢

Gebelik oluşuyor ama ilk beş hafta içinde gelişimi duruyor ve regl gibi bir kanama ile atılıyor vücuttan kromozomsal bir sorun kaynaklı diyorlar ama gerçek sebebi belli değil inşallah birdaha yaşamam ve bebeğim olur 😔😢
Aaaa inşallah şimdi ki sağlıklı olur kucağına alırsın. Canım

Burda duymadığım çok şey duydum öğrendim beni yanlış anlamayın o yüzden sordum

Back