Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal dogum daha saglikliymis bende oyle okudum ama cok korkuyorum korkumu bir turlu yenemiyorum doguma 3 ay kaldi ve napicagimi bilmiyorum cok zor durumdayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok kararsizim ne yapicagimi bilmiyorum sezeryandada dikis izi kaliyor diye istemiyorum.. peki dikis iziniz ne durumdaaa ? Rengi nasil cok bellimi ??
Sizce normal dogum mu yapmaliyim yoksa sezeryan mi ?
Kismet isi tabiki rahmin acilip acilmamasinada bagliymis .. peki genetik bir sey mi bi bilgin varmi ? Benim annem iki coccugunuda sezeryanla dogurmus.. peki dikis izin bikini giyince gözüküyor mu ? Haklisin her bunye bir degill sonucta .. zamana birakmak en iyisi hayirlisi neyse o olsun diyim ^_^
Canim benimde dogumuma 3 ay var allahin izniyle bende basindan buyana normal olur diye dusunurken korkmaya basladim gunler yaklastikca benim bebegim basindan beri ters durusta doktor donmeyebilir ve sezeryan olabilirsin dedi ki doktorum normal dogum taraftari hakkimda hayirlisi diyorum hic farketmez bebegimle kavusacagimiz ani dusunuyorum sadece
annem 2 normal doğum yapmış.. genetik bir durum değildir.. her hamilelik kendine özgü canım.. benim suyum sızmış neredeyse bitmişti daha açılma 1 cm di sancı yoktu tansiyon fırlamıştı bebeğimin hareketi azaldı hatta kendini kasıyordu çatım çok dar bebek büyüktü vs vs enfeksiyon riskini almayalım diyince 2 farklı doktor tamam dedim sezeryane.. ize gelince hamilelikte 30 kilo alınca bikini son problemim oldu :))) ama giysem gözükmezdi aşağıda kalıyor:)
Anladim canimm cok tesekkur ederim bilgilerin icin :) bebisin kac kilo dogduu :) ? 30 kilo mu aldib cok degilmiiiii ?? Peki verebildin mi aldigin kilolariii simdiii ^_^
Sezeryanla dogum yaptm.5 yili gecti hala biraz biraz soguk vursa ameliyat yerim sancilnir sicakta kasinir.sezeryandan once saatnde adet olurdum.cok duzenliydi.sezeryan alt ust etti rahmimi.dogumdan sonra bi turlu duzelmedi adetim.adetim kesildi.yumurtalar tukendi menopoza girdm 24 yasnda.asla tavsiye etmem adi ustnde normal dogum.o sirada cektgin sancilar da gunahlarini dokermis..Sizce normal dogum mu yapmaliyim yoksa sezeryan mi ?