Gebeliğe Hazırlık İlk Bebek düşük ikinciye hazırlık

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cnntk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cnntk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2020
32
6
1
36
Merhaba 2 ay önce 7 haftalık hamileyken sağlıksız gelişen gebelik sonucu bebeğimi düşürdüm doktor korunmaya gerek yok dedi iki aydır deniyorum bu ayda takip ettim yumurtlama takvimini adetime bir hafta var dayanamayıp test yaptım ışığın altında çizgi var gibi yada psikolojik beklemek çok zor

Kaset testlerle çıkmaz şuan kaset testler adet geciktiği zaman kullanılır bende boşuna kullanmıştım hep bınlardan taki eczaneci bana söyleyene kadar boşu boşuna almışım o kadar testi

Kaset testlerle çıkmaz şuan kaset testler adet geciktiği zaman kullanılır bende boşuna kullanmıştım hep bınlardan taki eczaneci bana söyleyene kadar boşu boşuna almışım o kadar testi
Aylardır kaç test kullandığımı hatırlamıyorum

Hayırlı olsun inşallah güzel haberler almışsındır. Ben de şuan düşük yapıyorum tüp bebek 6.hafta doktor nasıl ara verdirmedi ben ona şaşırdım. Beta çok yüksek değşlmiydi

Canım geçmiş olsun yararlanman adına mutlaka faydası olacağını düşündüğüm konumu buraya bırakıyorum okursun Hamile kalmak için neler yaptım herkes faydalansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…