amınnn canım ınsallah tekrar hamıle kalıp kucagımaza alırız bebeklerımızı bugun 11 cı gunum hala agrılarım oluyo
olur benımde olmuştu bır ay olcak nerdeyse hala ara ara ağrılarım oluyor hayırlısı Allahtan bakalım ne zaman gelicek bır daha bilinmez umudu kaybetmemek lazım. merakla bekliyor bu durumdakıler bırdaha ne zaman hamıle kalırım dıye hayırlısıyla ınşallah
olur benımde olmuştu bır ay olcak nerdeyse hala ara ara ağrılarım oluyor hayırlısı Allahtan bakalım ne zaman gelicek bır daha bilinmez umudu kaybetmemek lazım. merakla bekliyor bu durumdakıler bırdaha ne zaman hamıle kalırım dıye hayırlısıyla ınşallah
herseyın hayırlısı ınsallah umud bırazda olsa ıyı gelıyo tekrar anne olmak kucagımıza alabılmek dusuncesı ıyı gelıyor ınsallah tez zamanda guler yuzlerımızz amınnnn
ay canım cok sevındım hadı gozun aydın benımde doktorum ilk adetını bekle korunma dedı klasık herkese 3 ay demişler ama kürtajı yaan doktor rahım durumuna göre soyluyor heralde. ben amılıyattan çıkarken 3 ay korun dedıler. doktoruma aynı seyı söylediğimizde onlar benım asıstanlarım bana güvenın demesıydı. tabı adetımı bekliyorum
benim ilk bebeğimd karnımda 7 aylık öldü benmki daha zordu kızlar herşeyi vardı saçları bile okadar güzeldiki doktorumz 1 seneye yakın korun zaten olmaz hemen dedi ve benm o ay bi bebeğim olcağını daha öğrendim hemen hamile kaldım kızlarr kzıım şimdi 2 yaşındaa sakın üzülmeyn herşeyde vardır bi hayır şimdi kzıım benim için büyük teselli merak etmeyn sizinde bebişlerinz olcak bidaha oluyo ya ona bakın benm bi akrabam ben ağlarken benm hiç olmuyo keşke olsaydıda ölseydi en azından bende hamile kalabiliyorum derm demişti beni çok etkilemişti şükredelim halimize oluyor en azından bebişlerimz hepnz inşallah bebeklernzi kucağınza alırsınız
herseyın hayırlısı ınsallah umud bırazda olsa ıyı gelıyo tekrar anne olmak kucagımıza alabılmek dusuncesı ıyı gelıyor ınsallah tez zamanda guler yuzlerımızz amınnnn
amın inşallah büyük bir heyecan ve umutla bekliyorum bende herkesin rabbim yüzünü güldürsün inşallah tez zamanda moralini yüksek tut sende ıkıncıye sağlıklı bebekler gelicek inşallah
Sana da çok geçmiş olsun canım. Öylesi çok daha zor gerçekten. Allah yardımcımız olsun... Hayat mucizelerle dolu...
benim ilk bebeğimd karnımda 7 aylık öldü benmki daha zordu kızlar herşeyi vardı saçları bile okadar güzeldiki doktorumz 1 seneye yakın korun zaten olmaz hemen dedi ve benm o ay bi bebeğim olcağını daha öğrendim hemen hamile kaldım kızlarr kzıım şimdi 2 yaşındaa sakın üzülmeyn herşeyde vardır bi hayır şimdi kzıım benim için büyük teselli merak etmeyn sizinde bebişlerinz olcak bidaha oluyo ya ona bakın benm bi akrabam ben ağlarken benm hiç olmuyo keşke olsaydıda ölseydi en azından bende hamile kalabiliyorum derm demişti beni çok etkilemişti şükredelim halimize oluyor en azından bebişlerimz hepnz inşallah bebeklernzi kucağınza alırsınız
Sağol canım yaa. Şu mübarek cuma günü Allah dualarımızı kabul eder inşallah ve inşallah önümüzdeki aya hamile olduğumuz haberini paylaşırız buradan
ay saol canım benım sanada çok geçmiş olsun, inşallah allah hayırlısını nasip etsin ,senınkı daha zor tabide, ıkıncıye hamıle kaldığında korkun olmusmuydu neden vefat ettı ilki acını deşicekse anlatma. beterin beterı var doğru olmayanlaar ne yapsın esasında üzüntünün bir kısmıda herkesın geçmiş olsun demesı konuşmalar kımsenın haberı olmasa ınsan kendı içinde yaşasa belkı daha kolay atlatırız ama işte... ıkıncıye olursa söylemıcem zaten kimseye uzun bır sure :)
canım benmki 3 sene oldu artık fazla içim acımıyor kızım oldu diye benim hamileleğim ilk aylarında hafif kanamalarım olluyordu hep durduryordu doktorum sonra herşey yolunda gidiyordu 6. ayımı doldurtktan sonra ultrasonda doktor bakarken yzünün ifadesi değişti bende kortm tabi o anda bana dediki bebeğin çok ufak kalmış ayınaa göre kalp atımlarındada ritim bozukluğu var ayrıntılı ultrasn istedi benden oan okadar kötü oldumki anlatamam elbiselerini almşm battnysi fln herşeyi hazır ilk bebek ilk heycan neyse ondn sonra ayrıntılı ultrsana grdim bebeğin kesesi rahime tam oturmamaş,benm kordnda damr eksikliği varmış bebeğin pis kanını bana gönderip benm temzlemm gerekn damar yokmş ve bebek o pis kanı pomplmş kalbnde kalbinde yırtık vardı damarlar tıklaydı anlağcn doğsada yaşamaz dediler ben yok dedim inatlaştım doktorlarla 1 ay sonra öldü karnımda acil doğum yaptım böyle canım işte ikinciye hamile kaldığımda doğum yapaa kadr deli gibi kortm sezerynla doğm yaptım uyanır uynmaz baktım kzım yanımda yok hemn ağlamaya başladım odamı öldü diye ama çok şükür bişey olmadı kzııma ve şuan yanımda çok şükür
Ay allahım ne zor ya son cümlende tıkandım artık, korkular olunca zaman geçmekde bilmez. Bızdede olucak ben ıkıncıye hamıle kalırsam allah nasip ederse doğuma kadar sıyırırım gibi geliyor korkudan :) eşim son kontrolümde doktora da dedı korkuyor ıkıncıde böyle bişey olur dıye. Allahın takdırı engel olamayız dedı doktorum, haklı Allahın takdiri de insanoğlu işte korkuyor yıne. Hayırlısını nasip etsin inşallah. Allah kızına uzun ömür nasip etsin bir nebzede olsa rahatladım. Ben korku olunca yanı ıkıncı bebekte acaba o korkular bebeğin sağlığını etkiler mi diye çok düşünüyorum bir yandan ama olacağı varsa herşey oluyor ne kadar kollasakta. Kayınvalidem en son bebeğini istemiyormuş karnıma yumruk attım yine ölmedi demişti. Bizimkide böyle bişey işte sağlam olsa zaten ölmez tutunur. Sağlam dilki öldü bebeklerimiz
canlar acımız buyuk taktırı ılahı benım kuzenım 3 bucuk sene ccocugu olmadı doktora gıttı sorun yok dedndı senede bır adet oluyodu esıyle sorunları vardı aylesının evıne dondu 3 ay sonra tekrar barıstılar evıne dondu bu3 aylık donemde ıse gırdı calıstı bobreklerı cok agrıyodu bursuru ılac kullandı ıyne oldu neyse kocaına dondukten 15 gun sonra kaynanasının ısrarıyla evde gebelık testı yapmıs hamıle doktora gıtmıskı 5 bucuk aylık hamıleymıs yasatan rabbım yasatıyo buda bızım sınavımız
öyle canım hiçmi anlmamş 5 buçk ay bebk hareketleri fln olmamaşmı
dıyo hıc anlamadım adet olmuyodum zaten senede bır oluyodum dıyo bobreklerım cok agrıyodu bazen hareket hıs edıyordum bobrek agrısından dıyodum dıyo sıskınlık yapıyo duyodum hamıle oldugum hıc aklıma gelmdı sonra kynanasına demıs karnımda bı harek var bıseyler oluyo sankı demıs kaynanasıda demıs hamıle olmayasın oda demıs yok nasıl olam adet bıle olmuyorum zorla evde test yaptırmıs doktora gıdınce doktorda sasrmıs demıs kocaman olmus oglun nasıl hıssetmedın mucuze gıbı bısey:):)
vay be neler oluyor allahım çok büyüksün ya allah tmamını erdirsin inşallahh
aynen öyle canım herşeyde bi hayır vardır hep dua et sakın korkma herşey olcağına varır korkrsn tabiki bebeğinde etkilenr ben 7 ayıma geldğimde kızımda korkular daha çok arttı aynı şeyler olcak diye doktoruma söyledm korkma korkarsan oda hisseder dedi ama insanın elinde değğilki şimdi bi bebek daha düşünyrz eşimle yinede korkuyrm o korku geçmycek hiç bzamn ama en azındn korkunun bi faydası olmadığnı anladm sende sakın korkma kısmet bu işler
amınn canım 7 ayına gırdı hayat muzelerle dolu dıyo bebegın yasaması buyuk muze yanı ılac ıyne vs dıyo hersey kader kısmet
Yaşatan rabbım herşekılde yaşatıyor bızlerıde bu şekilde imtihan ediyor. Belki sabrımızı belki Allaha kulluk yapışımızı imtihan ediyor bilinmez ki...İstemeyenler gidip aldırıyor bizlerin başına bu tür olaylar geliyor işte. En azından bebeklerimiz öteki dünyada bizi bebek hasretiyle yaşatmıyacaklar. Hep yanımızda olacaklar hep bebek sevgisini yaşayacağız allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?