kendini suçlama canım dediğim gibi düşücek olan bi bebek sen amuda da kalksan dr elinden geleni yapsada düşüo inş 2.de sağ salim kucağını alırsın artık bebeğini
inşallah canım üzme kendını tekrar olur sakatmış demekkı kalbı dayanmamış. kürtajı yapan doktor asistanmıydı acaba senın benımde doktorum sağ olsun her zaman dua edıyorum ona. inşallah en kısa zamanda allah nasip eder. psikolojik olarak bende berbatım hala hep gözümü kapatınca doktorun suratıma bakıp kalp atışı yok demesı aklıma geliyor ağlayıp duruyorum. çok acı ama insan acıları yaşadıkça güçlenmesi gerekiyor. allah sabır versın herkese en kısa zamanda hamıle kalırız inşallah.
yok canım doktorla alakası yok bünyeyle alakalıydı benm durumum. doktorumdan çok memnundum yoksa..bende kalp atışlarını ilk gittiğimde duydum 9.haftada durdu maalesef, inşallah daha hayırlı sağlıklı bebekler nasib olur bize.. sen ilkine kolay mı hamile kalmıştın, kaç yasındasın ??
evlendım ıkıncı ay hamıle kalmışım işte. 31 yasındayım canım. inşallah hayırlı bebekler nasip etsin bize rabbim. sen nasıl hamıle kalmıştın
amin. :) ben ilk gece hamile kaldımo yüzden umudum var şimdi korunmayı bıraktık ya,sende çabuk kalmışsın inşallah yine hemen kalırız hayırlısıyla
maşallah ne güzel umarım adet olmazsın :) kürtaj olunca hemen hamile kalınıyormuş dıye okudum hep bakalım hayırlı haberlerle karşılaşırız umarım. ama olursa 4 ay bitmeden hatta saklayabıldıgım kadar saklıcam söylemıcem kimseye. olur ya bır daha başıma gelirse en azından kımsenın haberı olmaz. işyerınde iş başı yapmak bile zor gelmişti herkesin geçmiş olsun demesinden. saklamak en mantıklısı :)
ayy inşallah hamileyimdirrbi kere bunu yaşayan herkes aynı şeyi düşünüyo galiba. bende asla söylemicem eğer olursa, nazarın da çok etkisi var böyle şeylerde, herkes bizim gibi sevinmiyor maalesef..
inşallah canım ama adet olursanda üzülme . evet eşimde nazara inanmış olacakkı gitti mavı taslı saatle ardından mavı taşlı ıkımızede alyans aldı. bide insanlar çok düşüncesiz bencilin teki. yenı olay atlanmış birinin yanında başka hamıleler ay mıdem bulanıyor, yok cinsiyetini öğrenmeye gidicem, ay eşimin canı bilmem ne çektı dıyolar. evet onların mutluluğu ama insan üzülüyor ister istemez . acıyı yaşayanlar anlıyor. zaten hamıle kalırsak kışa denk gelicek baya bir saklama olayımız olacak. hayırlısı canım allah hayırlısını nasip etsin giden evlatlarımız kardeşlerine yol verdi işte. ikinci olsa bile ilkinin acısı hiç çıkmayacak bunu bılıyorum. biliyor musun ,ölen bebekler cennette sonsuza kadar anne babanın hep bebeği olarak kalacakmış evlat hasretimiz olmayacak. yanı bizim bebeklerimiz ahirette hazır.hayırlı haberlerinle gelirsın inşallah birgün.
aynen canım insanlar çok düşüncesizzne senle sevinmeyi biliyolar ne de üzülmeyi.. ben de dediğin gibi millet görüp de sorana kadar söylemem artık, o da 5 ayı bulur herhalde
o müjdeyi bende duymuştum, inşallah orda beklerler bizii. biz de hayırlı sağlıklı bebekler büyütür yetiştiririz inşallah, çok şükür ki hamile kalabiliyoruz, bunun için de uğraşan çok çift var. Allah isteyen herkese versin hayırlaa.
o aşamalara girmek istemiyorum deme canım ben 2.düşükten sonra bi girdim 1senedir çıkamadım ben senin iyiliğin için söledim en azından kan pıhtılaşması testini trioid testini böle ufaklarını yaptırabilirsin banada dr 1.de aynı şeyi söledi ilki böle olucak die 2.de de aynısı olucak diye bişey yok yapmamız gereken hiçbişey yok dedi 6ay sonra bidaha hamile kaldım ama yine düşürdüm o 2.düşükten sonra o kadar pişman oldum ki nie yaptırmadım ben die tabiki düşücek olan bebek düşüo ama önleminide almak lazım dr sadece coraspin veriyoruz deyip küçümsediği şey bebeğinin hayatına mal oluo
benim en başında eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu hamile kaldım düştü sana dedikleri gibi yapıcak bişey yok dediler 6ay sonra 2.ye hamile kaldım o da düşükle sonuçlandı sonra dr değiştirdim tekrardan testler falan bu seferde eşimin sperm yapısı morfolojisi bozuk çıktı ilaç falan kullandı düzeldi bi 4-5ay denedik olmadı ben yine daha iyi dr arayışlarına çıktım tabi
bi tüp bebek merkezi buldum şimdi oraya devam ediyorum eksik gördüğü testleri yaptırdı dr beklemedeyiz artık benim bi tek triodim yüksek çıktı bu gebe kalmayı zorlaştırdığı gibi düşüğüde sebep oluyomuş şu anlık bi tek bu gözküo onun içinde ilaç kullanıyorum zaten[/QU
benim sorunum da seninle aynı canım eşim varikoselden ameliyat oldu benim de tiroidim yüksek çıkıo ilaç kullanıyorum ilk bebeğimi mayıs ayında 8 haftalıkken kalbinin durması sebebiyle kaybettim psikolojik olarak da hala düzelemedim doktor patolojiden başka bir şey istemedi ilk düşük diye şuanda korunmuyoruz ama bebiş de olmuyor maalesef çok zormuş hergün aklıma geliyor
o aşamalara girmek istemiyorum deme canım ben 2.düşükten sonra bi girdim 1senedir çıkamadım ben senin iyiliğin için söledim en azından kan pıhtılaşması testini trioid testini böle ufaklarını yaptırabilirsin banada dr 1.de aynı şeyi söledi ilki böle olucak die 2.de de aynısı olucak diye bişey yok yapmamız gereken hiçbişey yok dedi 6ay sonra bidaha hamile kaldım ama yine düşürdüm o 2.düşükten sonra o kadar pişman oldum ki nie yaptırmadım ben die tabiki düşücek olan bebek düşüo ama önleminide almak lazım dr sadece coraspin veriyoruz deyip küçümsediği şey bebeğinin hayatına mal oluo
benim en başında eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu hamile kaldım düştü sana dedikleri gibi yapıcak bişey yok dediler 6ay sonra 2.ye hamile kaldım o da düşükle sonuçlandı sonra dr değiştirdim tekrardan testler falan bu seferde eşimin sperm yapısı morfolojisi bozuk çıktı ilaç falan kullandı düzeldi bi 4-5ay denedik olmadı ben yine daha iyi dr arayışlarına çıktım tabi
bi tüp bebek merkezi buldum şimdi oraya devam ediyorum eksik gördüğü testleri yaptırdı dr beklemedeyiz artık benim bi tek triodim yüksek çıktı bu gebe kalmayı zorlaştırdığı gibi düşüğüde sebep oluyomuş şu anlık bi tek bu gözküo onun içinde ilaç kullanıyorum zaten[/QU
benim sorunum da seninle aynı canım eşim varikoselden ameliyat oldu benim de tiroidim yüksek çıkıo ilaç kullanıyorum ilk bebeğimi mayıs ayında 8 haftalıkken kalbinin durması sebebiyle kaybettim psikolojik olarak da hala düzelemedim doktor patolojiden başka bir şey istemedi ilk düşük diye şuanda korunmuyoruz ama bebiş de olmuyor maalesef çok zormuş hergün aklıma geliyor
benim 2.de düştü die sizlerinde düşücek die bi kural yok inş bidaha yaşamazsınız ama ben şimdi diorum keşke herşeyi baştan yaptırsaymışım diye ilki deilde ikincisi beni daha çok yıktı bebeğim ellerime düştü kesesiylebide dr seçimi çok önemli
benim 2.de düştü die sizlerinde düşücek die bi kural yok inş bidaha yaşamazsınız ama ben şimdi diorum keşke herşeyi baştan yaptırsaymışım diye ilki deilde ikincisi beni daha çok yıktı bebeğim ellerime düştü kesesiylebide dr seçimi çok önemli
sorun ne pekı sonuçlarda ne çıktı çok üzüldüm çok geçmiş olsun gülüm sağlam dik dur üzülme sağlıklısı gelecek emin ol.
sorun ne pekı sonuçlarda ne çıktı çok üzüldüm çok geçmiş olsun gülüm sağlam dik dur üzülme sağlıklısı gelecek emin ol.
:) uyanamadım daha işe bile adabte olamadım üzülme herşeyin bir sonucu vardır elbet benım yeğenımın 4 senedır olmuyor beterın beterı var sen hangı ıldesın
Çok çok geçmiş olsun kızlar. Benim de 8+3 haftalık bebeğim kalbi durduğu için 3 ağustosta alındı benden. Tam da kadir gecesinde... İlk gebeliğimdi, o yüzden bana da doktorum ilk gebeliklerde çok sık karşılaşıldığını söyledi. Yalnız benim 5. haftadan sonra lekelenme şeklinde kanamalarım vardı. O yüzden hep endişeliydim. Doktorum kızdı bana endişelerimden dolayı. Ama ben haklı çıktım, bebeğim gitti bendenÜstelik doktor da hemfikirdi bu kez, kanaman bu yüzdenmiş, düşük olacağı için dedi. O ay nasıl geçti anlatamam... Zaten beni en iyi sizler anlarsınız. Hele ilk 20 gün. Dokunsalar ağladım, bebek fotoğrafı görsem ağladım, biri geçmiş olsun dese ağladım. Çok hırpaladım kendimi. Hırpalayınca iyi mi oldu? Hayır. Olan yine bana oldu. Kürtajdan sonraki adetim eski düzenimde oldu, yani 28 gün sonra.Bu arada doktorum 2 ay korunmamı söylemişti... Adet olduktan sonra 12. gün doktora gittim. Korunmayı bıraksam ne olur, kürtajdan hemen sonra hamile kalma ihtimali çok yüksekmiş diyecektim... Doktor muayeneye aldı ve ne dese beğenirsiniz? Her iki yumurtalıkta da kist! Hadi bakalım bir yıkım daha... Adetinin 2.günü gel dedi doktorum, kistlerini adette atamadıysan hapa başlarız dedi. O gün kistleri öğrenir öğrenmez hemen soğan kürüne başladım. Ne yapayım, bir an önce tekrar hamile kalmak istiyordum. Küre başladıktan 1 hafta sonra 4 gün süren kahverengi lekelenme gibi kanamam oldu. Hemen doktoruma koştum, kistlerimi attım acaba diye. Ama muayene etmedi, kistlerin var ara kanama normal. Adetin 2. günü gel dedi tekrar. Eveeeet, son adetim 30 ağustostu ve bugün itibariyle ben hala adet olmadım iyi mi? Adet olmadım diye doktora da gidemedim. Sanırım ara kanamaya göre adet olacağım bu kez,dolayısıyla bayramın 1.günü bekliyorum adetimi. Kürtajdan beri ilk defa adet belirtim olan göğüs acıması başladı dün itibariyle. Bayramda da doktora gidemeyeceğim için bugüne randevu aldım. İnşallah güzel haberler alırım. Bana dua ederseniz ne mutlu olurum
Çok uzun yazdım, ne yapayım içimi dökmeye ihtiyacım var. Umarım sıkılmadan okursunuz. Belki yazdıklarımdan sizin de yaşadıklarınız vardır.
ay canım geçmiş olsun ya bu kistler niye oluyor varmıydı önceden böyle bişi kürtajdan sonra çoğu kişide duydum senın hamıle olabılme ıhtımalınde yok dımı adet olmadın dıye. ama dengesizleşmiş adetin belli. soğan kuruyle çoğu kişide okudum kistleri attığını doktorunu değiştirsene sen bana domınant gibi biri geldi. doktor çok onemlı bılıyorsun senı rahatlatması açısından ama soğan kurunden sonra kanama dıyorsun kıstlerı atmış olma ihtimalın yüksek(okuduklarım çercevesınde bu kanıya varıyorum ama ) benım doktorum ılk adetını ol korunma dedı. hala gelmedı tabı kaç gundur ağrım var tık yok daha civanperçemı al günde 2 bardak iç hem rahımını temızler hem adetını düzene sokar.üzülme lütfen haberlerını bekliyorum inşallah bişi çıkmaz
Daha önce yoktu tatlım yaaa. Evet arada her kadında olduğu gibi kist olabiliyor tabi. En son 2009 yılında kist problemi yaşamıştım, o zaman evli değildim tabi. Ama kesinlikle stresten kaynaklanıyor bunlarSakınan göze de çöp batıyor herhalde. Kürtajın hemen ertesi günü hayıt tohumu kürüne başlamıştım kist oluşmasın diye. Ama aklıma gelen başıma geldi işte. Doktorum kistleri görünce korunmayı bırakabilirsin dedi, o yüzden ara kanamada kistleri attıysam ve ondan sonraki ilk yumurtlama dönemimde hamile kaldıysam ne ala... Ah keşke böyle olsa, ne mutlu olurdum... Tahmini adetime 4 gün var henüz. Gebelik varsa bile testlerde çıkmıyor. Doktorumdan çok çok memnunum aslında. Sadece ara kanamada muayene etmeyince bozuldum biraz. Fazla hassasım galiba. Oysaki gebeliğimde çok yardımcı oldu bana. randevum akşam 5:30 da. O zamana kadar çatlamazsam iyidir. Bir de sabırsızım ki sorma
ama kistlerin çoğu ıyı huylu ve hamıle kalmaya engel dıl dıye okudum. adet düzensizliğin varmıydı önceden sende korkma bişi olmaz keşke hamıle olsan ama olsun hayırlısı inşallah
Evet aslında kistler stres ya da hormonal bozukluk sonucu tam yumurtlayamamaktan kaynaklandığı için oluşuyor, dolayısıyla iyi huylu oluyorlar. Ama her iki yumurtalıkta da kist olmasına pek iyi bakılmıyor nedenseGerçi ben ona takmıyorum, attığımı düşünüyorum. Adet düzensizliğim hiç yoktur canım yaaa. Bu yaşıma kadar hamilelik haricinde hiç adet gecikmesi de yaşamadım. Hep 28 günde bir olurum. 3-5 gün önce olduğu da olur ama gecikmez. Dediğin gibi, hayırlısı inşallah. Çok sağol, iyi geldi dertleşmek :)
sağlıksız bi gebelikmiş o yüzden düşmüş diolar gebeliğim devam etseymiş bile özürlü olurmuş en iyi ihtimal down sendromlu anne vücudu onu çok çabuk kabul edebiliomuş hakkımızda hayırlısı Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin dua ederken öle diorum hep Allahım isteyen herkese içinde de bana hayırlısı sağlıklısı olucaksa bi bebek nasip et hayırlı değilsede hayırlara çevirip nasip et diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?