o aşamalara girmek istemiyorum deme canım ben 2.düşükten sonra bi girdim 1senedir çıkamadım ben senin iyiliğin için söledim en azından kan pıhtılaşması testini trioid testini böle ufaklarını yaptırabilirsin banada dr 1.de aynı şeyi söledi ilki böle olucak die 2.de de aynısı olucak diye bişey yok yapmamız gereken hiçbişey yok dedi 6ay sonra bidaha hamile kaldım ama yine düşürdüm o 2.düşükten sonra o kadar pişman oldum ki nie yaptırmadım ben die tabiki düşücek olan bebek düşüo ama önleminide almak lazım dr sadece coraspin veriyoruz deyip küçümsediği şey bebeğinin hayatına mal oluo
benim en başında eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu hamile kaldım düştü sana dedikleri gibi yapıcak bişey yok dediler 6ay sonra 2.ye hamile kaldım o da düşükle sonuçlandı sonra dr değiştirdim tekrardan testler falan bu seferde eşimin sperm yapısı morfolojisi bozuk çıktı ilaç falan kullandı düzeldi bi 4-5ay denedik olmadı ben yine daha iyi dr arayışlarına çıktım tabi
bi tüp bebek merkezi buldum şimdi oraya devam ediyorum eksik gördüğü testleri yaptırdı dr beklemedeyiz artık benim bi tek triodim yüksek çıktı bu gebe kalmayı zorlaştırdığı gibi düşüğüde sebep oluyomuş şu anlık bi tek bu gözküo onun içinde ilaç kullanıyorum zaten