ilk bebeğini düşürüp tekrar hamile kalanlar...

mademoiselle_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2008
383
0
merhaba arkadaşlar ilk bebeğimi henüz 2,5 aylıkken düşürdüm çok üzülüp sıkıntı çektim:çok üzgünüm:

6ay geçti üstünden şimdi tekrar hamileyim 6+0 günlük çok mutluyum allahım inşallah bu sefer bebişimi kucağıma almayı nasip eder:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

anne olmak çok güzel bi duygu olsa gerek isteyen herkesin bu duyguyu tatması dileğiyle....

canim cok tebrik ederim Insallah ben de senin gb kisa surede tekrar hamile kalabilirim, Masallah bebegine:)) lutfen ilk kotu tecrubelerimizi unut ve bebeginle bu gunlerin tadini cikart. Allah vaktinde kucagina almayi da nasip etsin. amin.
bir de mumkunse ilk hamilelegine kolay mi hamile kalmistim, ben 22 ayda hamile kalip ikibucuk ayda kaybettim de simdi yine mi uzun hamile kalirim diye merak ediyorum.

CtNO-1nJ-1.jpg

opuyorumnanaktangözün aydin canimopuyorumnanaktan
:Saruboceq:rabbim melegini sag salim kucagina almayi nasip eder insallah:Saruboceq:
:nazar:güzel bir hamilelik kolay dogum diliyorum:nazar:
:Saruboceq:darisi isteyenlerin basina:Saruboceq:

canim cok tebrik ederim Insallah ben de senin gb kisa surede tekrar hamile kalabilirim, Masallah bebegine:)) lutfen ilk kotu tecrubelerimizi unut ve bebeginle bu gunlerin tadini cikart. Allah vaktinde kucagina almayi da nasip etsin. amin.
bir de mumkunse ilk hamilelegine kolay mi hamile kalmistim, ben 22 ayda hamile kalip ikibucuk ayda kaybettim de simdi yine mi uzun hamile kalirim diye merak ediyorum.

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.. ben evlendiğim ay hamile kalmıştım hemen oldu uzun sürmemişti.kürtajdan sonra 4 ay d.kontrol kullandım. bunu ise doğum kontrol hapını bıraktıktan 3 ay sonra kaldım. inşallah arbbim sanada tez vakitte nasip ed:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tebrik ederim cnm hayırlı olsun
bende ilk hamilelğimde 6 haftalık bebeğimi düşürmüştüm
2.gebeliğim sorunsuz oldu çok şükür
şimdi meleğim kollarımda
darısı başına

tebrikler canım a.s.allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah:Saruboceq:

ben de kaybettim bebeğimi 5 haftalık şimdi yine istiyoruz doktor 1 ay sonra hamile kalabilirsin dedi 1 ay geçti bakalım bu ay heyecanla bekliyoruz sonucu
çok tebrik ederim canım darısı bizlere inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin...

slm bende ilk bebeğimi 5 haftalıkken kaybetmiştim şimdi korunmuyoruz bu ikinci ayımız inşallah bende en kısa zamanda hamile kalırım senide çok tebrık ediyorum darısı başıma inşallah

ben de kaybettim bebeğimi 5 haftalık şimdi yine istiyoruz doktor 1 ay sonra hamile kalabilirsin dedi 1 ay geçti bakalım bu ay heyecanla bekliyoruz sonucu
çok tebrik ederim canım darısı bizlere inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin...

sana bir ay sonra kalabilirsin demiş ne güzel inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın hemen. benim doktor 6 ay korunmamı istemişti:S ama bitti o günle çok şükür.

allah isteyen herkese nasip eder inişallah...:CüvCüv::CüvCüv:

ben de ilk hamileliğimde 8 haftalıkken boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum.doktor korunmana gerek yok demişti ama biz 3 ay korunduk ve yine ilk denememizde tutturduk :))) şimdi 5 haftalık hamileyim.her gün dua ediyorum sorunsuz olması için 2 hafta sonra kalp atışlarını duyucaz inşallah.

isteyen herkese en kısa zamanda sağlıkla bebğine kavuşur inşallah.

hayırlı olsun canım rabbim birdaha yaşatmasın bebeğini kucaklamayı nasip etsin
bende ilk bebeğimi 5 haftalık düşürmüştüm şimdi çok şükür yine hamileyim ama 1,5 sene sonra kalabildim hatta tedavi bile gördüm olmadı rabbim beklemediğim anda verdi çok şükür isteyen herkese nasip etsin ALLAHIM

canım senin adına çok mutlu oldum inanki. bende 4 haftalık düşük yaşadım temmuz ayında. 2 aydır bekliyoruz bakalım daha mutlu haberi alamadık. rabbim tez zamanda hepimize gönderir inşallah meleklerini. sanada allahım kucağına alıp sevdiğin günleri göstersin inşallah.

çok sevindim allah herkese nasip etsin .bende ilk bebeğimi 10 haftalıkken karnımda kaybettim ardından tekrar hamile kaldım şu an 11 haftalık gebeyim rabbim inşallah salıklı sıhhatlı bir şekilde kcağımıza almayı nasip eder cümlemize inş.

rbaim istesen herkese nasip etsin.....

X