ilk bebeğimin kalbi durdu ikinci gebelikte kese gelişmiyor ne olur yardım edin :(

lavyu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
434
111
ilk yavrumun 9 haftalıkken kalbi durdu 5 temmuzda kürtajla aldılar kürtaj sonrası 3 ay korunun dedi doktor ve bu süreçte genetik test yaptırdık temiz çıktı pıhtı testimde 2 genimde heterezigot çıktı ve kasımın 7 sinde hamile olduğumu öğrendim doktor hemen coraspirin başlattı cumartesi günü kontrole gittim kese az gelişmiş kanama alanları var dedi pazartesi günü beta değerim 6932 idi cumartesi kontrolde baktırdığımda 8732 çıktı doktor bu gebelik sağlıksız gelişmez kendiliğinden düşük yapmanı bekleyeceğiz dedi... benim dayanacak gücüm kalmadı artık şuan ne ağrım var ne kanamam ben ne yapacağım tekrar kürtaj olmak istemiyorum rahmim zarar görür diye kanamam da başlamıyor kızlar yardım edin ne olur

Son düzenleme:
ben ne yapacağım kendi kendime nasıl düşürücem keseyi kese çok küçük dedi doktor ama çok korkuyorum ya tekrar kürtaj olursam içeri de bir şey kalırsa kürtaj olacaksın dedi allahım sen bana dayanma gücü ver ne olur

Baska bi doktora da gorun bence kanama alani hemen hemen her gebelikte oluyor keseyi de dusurtemiyosun ki sagliksizsa kendisi dusuyor zaten

Bencede birde baska doktor gorsun.insalah kendiliginden düşer.demekki sagliksiz bebek bunlar.bu sureci atlattiktan sonra esinle daha iyi beslenin. Once bu sureci bir atlat.bunu psikolojisi biraz agirdir

Evet çok zor üst üste bunları yasamak ama ikiniz için de doğrusu bu demek ki. Başka doktora görün derim.

Geçmiş olsun canım kendi düşmeye bilir kese büyükse takiplerini yaptır mutlaka inşallah son olur sağlıklı bi Nebile kavuşursun

Bencede birde baska doktor gorsun.insalah kendiliginden düşer.demekki sagliksiz bebek bunlar.bu sureci atlattiktan sonra esinle daha iyi beslenin. Once bu sureci bir atlat.bunu psikolojisi biraz agirdir
psikolojisini anlatmam mümkün değil ki... nefesim kesiliyor günlerdir uyku uyuyamıyorum evet doktor da sağlıksız bebek dedi zaten bebek hiç oluşmamış dedi inşallah kendiliğinden düşer düşmesi zor olur mu ?

Geçmiş olsun canım kendi düşmeye bilir kese büyükse takiplerini yaptır mutlaka inşallah son olur sağlıklı bi Nebile kavuşursun
allah razı olsun doktor kese çok küçük dedi yolk saçı da çok küçük dedi bebeği hiç göremedim dedi inşallah son olur bende rabbime öyle dua ediyorum bugün beta ve ultrasonla tekrar bakıcaklar allahım yardım et ne olur kürtaj olmak istemiyorum tekrardan rahime zarar verir bebeğim tekrar olmaz diye

Meraba son durumunuz nedir acabalar aynı durumdayım gorursenız cevaplarmışsınız lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…