ılk bebegımı aldırdımm

daha 18 yaşındasın ve evlısın. ailen nasıl izin verdı.nasıl bı ulkede yaşıyoruz Yarabbım. sonrada çoçuğun çoçuğu oluyor işte....

yanı bunun yasla alakası yok bence mutlu olabilmek ıcın ewlenıysn sewyosun ama sızın gıbıler anlamaz ne yasadklarımıııı

kesınlıkle katılıyrm ön yargılıysan yazma abi yaa daha cok morel bozuyosunuz tvbe tvbeee

yanı bunun yasla alakası yok bence mutlu olabilmek ıcın ewlenıysn sewyosun ama sızın gıbıler anlamaz ne yasadklarımıııı

ben ne desem anlamayacaksın sen henuz o yaşta degılsın o yasın olgunluğunda değilsin çok kuçuksun.sana degıl ailene kızmak lazım

Cok uzuldum cnm ya bebekten haberi var miydi peki . Bu manisa da bise var galiba. Neyse sıkma canini insallah ilerde karsina daha iyi biri cikar olene dek mutlu olursunuz

Gercekten de yasla alakasi yok akil yasta degil bastadir derler bende 19 yasindayim bebegim var ailem istemedi bi iki yil daha bekleyin evlenin dediler ama biz istedik bence cok onyargili konusmayn 19 yasinda olabilirim ama allah ima bin sukur kocama evime bebegime bakacak olgunluktayim baslarda cicim ayi yasamadik ama gecti gitti kimseye kendimi ezdirmedim ezdirmem de esimde bana annesi savunurdu tamm ama annesi onun onunde bana en ufak bi laf soylerse eger esim duyarsa annesine de cevabini veriyodu ama eger duymadisa sen yanlis anlamissindir diyodu neyse gecti gitti hala igneliyo ama pek gorusmuyorz eskisi gibi o yuzden umursamiyorm

ilk çocuk kürtaj olunca bazen hamıle kalmak güçleşebiliyor diye duymuştum inşallah mutl ueni bir yuva kurduğunda çocuğunda olur

bak ne olursa olsun rabbimin verdiği cani KİMSE ALAMAZ anladın mi canım . bunun gunahi büyük . tamam isteyerek olmamıştır ama tek baksaydi aç kalsaydi da o çocuğu aldırmsaydi rabbim onun kolaylığıni verirdi zaten ya o kadar üzüldüm ki ben çocuk olsun diye uğraşıyorum neyse ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende oyuzden ordakı o oksuz çocuklar gbı kalmasını ıstemedıgım ıcn aldrdımm

haklı sebeplerin var bunu görüyorum ama ne bilim çocuk sahibi olmak isteyen o kadar insan var ki bende dahil yani böyle aldirma olaylarını duyunca çıldırıyorum kusura bakma seni uzduysem bol bol dua et tövbe et rabbim iyi insanlala karsilastirsin seni de herkesi de .

aminn rabbım sanada hayırlı ewlattlar nasp eder canmm en kısa zaman da ınş..

inşallah canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…