daha 18 yaşındasın ve evlısın. ailen nasıl izin verdı.nasıl bı ulkede yaşıyoruz Yarabbım. sonrada çoçuğun çoçuğu oluyor işte....
Cok onyargilisiniz.sadece allah acir.bize acimak dusmez yargilamakta.daha kizimizin yasi kucuk ve sorunlu bir evliligi var.cocugu sadecr dogurmakla olmuyo malesef.ki kurtaj karari cok kolay alinan bir karar degildir eminim ki burda sorusuna cevap vermemiz daha yerinde olur.bende o her ay testlere para verip cagresiz bekleyenlerdenim buarada.yazdiklarimida lutfen yanlis anlamayin ama biraz empati kurmaliyiz yorum yaparken diye dusunuyorum.
herkese ıyı aksamlar 18 yasndaym 4 ay once sorunlarım nedenle ılk bebegımı aldırdım bırdaha olurmu??
üzüldüm olur bence inşallah
yanı bunun yasla alakası yok bence mutlu olabilmek ıcın ewlenıysn sewyosun ama sızın gıbıler anlamaz ne yasadklarımıııı
suan ayrıldık ben ona dedımkı ya annen ya ben oda annesını terch ettı dılekce actm we oda mansalı orda yasyo ben ızmırdeym aılemın yanımda sen yokken bnm annm wardı dyo ona saygısızlık etme falan dyo sureklı haklıda olsam annm haklı dyoo
Cok uzuldum cnm ya bebekten haberi var miydi peki . Bu manisa da bise var galiba. Neyse sıkma canini insallah ilerde karsina daha iyi biri cikar olene dek mutlu olursunuz
Peki sen biliyor musun ki o yuvalarda ki çocukların ziyarete gelen her insana beni de götürür müsün dediğini. Yada anneleriyle aileleriyle yaşayıp bi yuvalarının olmasını nasıl istediklerini. doğurmak kolay bakmak zor. Bakamayacağın, orada burada bırakıp atacağın çocuğu doğurmak bence caniliktir. Hiç bi anne kürtajı keyifle yaptırmaz.istemiyor olsa bu kız bidaha hamile kalır mıyım da demez. Bi söz var çok hoşuma gidiyor bu durumlarda sınanmadığın günahın masumu sayma kendini . Gerçekten de öyle kimin ne yaşadığını bilemezsiniz. Neyle sınandığını da..
bende oyuzden ordakı o oksuz çocuklar gbı kalmasını ıstemedıgım ıcn aldrdımm
haklı sebeplerin var bunu görüyorum ama ne bilim çocuk sahibi olmak isteyen o kadar insan var ki bende dahil yani böyle aldirma olaylarını duyunca çıldırıyorum kusura bakma seni uzduysem bol bol dua et tövbe et rabbim iyi insanlala karsilastirsin seni de herkesi de .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?