ılk bebegımı aldırdımm

gamzelims

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
150
4
16
34
İzmir
herkese ıyı aksamlar 18 yasndaym 4 ay once sorunlarım nedenle ılk bebegımı aldırdım bırdaha olurmu??

sana kizmak istemiyorum ama içimden geçeni allah bilir .bu siteye çocuğu olmayan kaç kişi giriyor biliyormusun sen her ay bi umut diye testlere para veriyorlar çıkmadı diye kan tahlili yaptiriyorlar peki neden bu kadar caba ?????sadece evlat sahibi olabilmek için çok yazık gerçekten acıdım haline.. rabbim isteyene versin .!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tekrar çocuğun olur tabii neden olmasın?

Düşünme bunları..

Ama bir daha ki sefere hamile kalmadan önce iyi düşün...yazık olmasın bir daha..

Babası biliyor muydu ?
Sizin aileniz destek olmuyor muydu size ?

Veren Allah belli olmaz , kimse bilemez.

Cok onyargilisiniz.sadece allah acir.bize acimak dusmez yargilamakta.daha kizimizin yasi kucuk ve sorunlu bir evliligi var.cocugu sadecr dogurmakla olmuyo malesef.ki kurtaj karari cok kolay alinan bir karar degildir eminim ki burda sorusuna cevap vermemiz daha yerinde olur.bende o her ay testlere para verip cagresiz bekleyenlerdenim buarada.yazdiklarimida lutfen yanlis anlamayin ama biraz empati kurmaliyiz yorum yaparken diye dusunuyorum.

kusura bakma empati filan kuramicam cnim veren rabbim alacak olanda odur. hangi ayette yaziyr hangi hadiste yaziyr hamile kaldiktan snra sorunlarnz varsa aldirn die. hrkesn sornlri vr . bu bence bahane dgl. bi insani olduren bin insani öldürmuş kadar gunahi var. o da bi insana bi cana kıydı .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Peki sen biliyor musun ki o yuvalarda ki çocukların ziyarete gelen her insana beni de götürür müsün dediğini. Yada anneleriyle aileleriyle yaşayıp bi yuvalarının olmasını nasıl istediklerini. doğurmak kolay bakmak zor. Bakamayacağın, orada burada bırakıp atacağın çocuğu doğurmak bence caniliktir. Hiç bi anne kürtajı keyifle yaptırmaz.istemiyor olsa bu kız bidaha hamile kalır mıyım da demez. Bi söz var çok hoşuma gidiyor bu durumlarda sınanmadığın günahın masumu sayma kendini . Gerçekten de öyle kimin ne yaşadığını bilemezsiniz. Neyle sınandığını da..

herkese ıyı aksamlar 18 yasndaym 4 ay once sorunlarım nedenle ılk bebegımı aldırdım bırdaha olurmu??

Seni cok iyi anliyorm cnm anladigim kadariyla esinin ailesi yuzunden sorunlariniz . Bende 19 yasindayim bir bucuk yildir evliyim ilk evlendigimizde hergun esimin ailesi yuzunden kavga ediyorduk sanki bizi kavga ettirmek icin ellerinden geleni yapiyorlardi ama yine de esimi cok seviyorm vazgecemiyorm onlar yuzunden benle kavga ettiginde keske evlenmeseydim diyorm sonra yumusuyorm hamile kaldim dogum yaptim simdi uc aylik bebegim allah im bagislasin bana yavrumu . Ben hamile kalinca da kac defa buyuk kavgalar ettik kac defa sabahlara kadar agladim kac defa ac yattim . Yani ceken bilir baska kimse anlayamaz. Ama biliyo musun artik musade etmiyorm pek fazla gorusmuyorm onlarla yasimiz kucuk diye boyle yapiyolar bizi ezmeye calisiyolar ama ezdirmeyiz :) ben bes alti aylik hamileyken esim duzeldi cok sukur insallah sizin de araniz duzelir ve istedigin zaman bebegin olur

Empati kuramazsın zaten çocuk aldırdınmı hayır ozaman kurma canım. Yasadıgı sorunu bilmiyorsun. haklısın ama surda ne olursa olsun aldırmaması gerektiği kanısında haklısın. ama bosanıcak bakamıcak kocasıda istememiş aldırmış yargılama ve buyuk konuşma derim ben. Allah kimseye vermesin bende çok dedim önlemini al aldırma diye ama bazen yapcak hiçbirşeyin kalmadığı olur. Allah affetsin..

bende oyuzden ordakı o oksuz çocuklar gbı kalmasını ıstemedıgım ıcn aldrdımm

aynen senın yasadıklarının aynısını yasadm we ezmeye calıstılar ama kocan ezdrdımı cok zor oluyo benmkı benı sewyodu ama cok annecıydı

daha 18 yaşındasın ve evlısın. ailen nasıl izin verdı.nasıl bı ulkede yaşıyoruz Yarabbım. sonrada çoçuğun çoçuğu oluyor işte....

aynen senın yasadıklarının aynısını yasadm we ezmeye calıstılar ama kocan ezdrdımı cok zor oluyo benmkı benı sewyodu ama cok annecıydı

Cnm benim ki nisanliyken boyle degildi sadece bi ara nisanliyken manisa ya is icin uc ayligina gitti geldi boyle anneci oldu ben delirdim tabi sinirden uc ay sonra evlendik dedigim gibi evliligimizin ilk aylari hep kavga annesi yuzunden annesi beni igneleyip duruyo ona soyluyorm annen boyle yapiyo diye bAna annesini savunuyodu sonra da basla kavgaya tabi . Cok sukur annesinin onunde pek oyle seyler yapmazdi ama yaptigida olurdu annesi gitti mi yine kavga dedigim gibi simdi bana annem derse begenmiyosan annenin yanina gidebilirsin kapi orda diyorum yani bende anneyim oglumu cok seviyorm ama ben kismet olur da yasarsam gelinimle oglumun arasina girmicem kendi yasadiklarimi gelinime yasatmicam . Sakin ezdirme kendini cnm nasil simdi araniz esinle ?

suan ayrıldık ben ona dedımkı ya annen ya ben oda annesını terch ettı dılekce actm we oda mansalı orda yasyo ben ızmırdeym aılemın yanımda sen yokken bnm annm wardı dyo ona saygısızlık etme falan dyo sureklı haklıda olsam annm haklı dyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…