- Konu Sahibi seherozcan
slm arkadaşlar 1 yaşında kızım var dün tekrar hamile olduğumu öğrendim. biraz sevinç biraz korku var içimde nasıl yapacağım diye benim gibi olan arkadaşları buraya davet ediyorum beraber 9 ayımızı bitirelim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım de 2,5 yaşında bı kızım var 23 haftalık hamıleyım.seni çok ıyı anlıyorum test yaptıktan sonra yaklaşık 10 gun falan kızıma bakıp bakıp ağladım.sankı ona ıhanet etmışım ya da başka hiç bi çocugu onu sevdiğim gibi sevemem dıye düşündüm.hem de ıstenen bı bebek oldugu halde.bu korkular normal.zamanla hepimiz alıştık 4 kişilik aile fıkrıne:))))))) kısmetse aralatı tam 3 yaş olacak ve ıkısı de kız
benimde 2 yaşında bir oğlum var 26 haftalık hamileyim aslında ilk zamanlar çok ağladım habersiz oldu süpriz gebelik birde şu doğumda bana bişey olcak korkusu olmasa süper olcak
benim oğlum 28 aylık ama halen kendime güvenemiyorum.2 tane çocuğun bakımı zordur tabiki ama geleceklerini düşndüğüm zaman işin içinden hiç ıkamıyorum.allah sonumuzu hayır etsin inş.
28 aylık iyi bir ay bende hiç düşünmüyordum ama olunca insan kendine güvenmesi gerekiyor
ben 1 tanesine bile bakamıyorum açıkçası.evi toparlayamıyorum.işleri yetiştiremiyorum.4 ay öncesine kadar çalışıyodum.haftada 1 iş yapabiliyodum.işten ayrıldım.düzen yine değişmedi.iş yapmayı seven biri değilim zaten.ev alıyo başını gidiyo resmen((([/QUOT
çocuk ne kadar uslu olursa olsun çocuk bakmak zor bende kızım biraz büyüdü tekrar çalışabilirim diye görüşmeler yapıyordum bu süprizi öğrendim şimdi hep uykum geliyor hiç bişey yapmak istemiyorum. bende hiç iş yapamıyorum kızım hep beni yanında istiyor mutfakta 5dak duruyorum sonra kızıma bakıyorum çok zor ya çok zor ikinci çocuktan sonra dahada zor olacak
hayırlı olsun bende daha yeni öğrendiğim için ağlama safasındayım benimde kızım var . bizim aramızda 21 ay olacak inş benim ilk kızım erken doğdu. bu bebeğiminde erken doğmasından korkuyorum nasıl olacak diye düşünüyorum bizimkisi planmamış bişeydi ani olunca böyle oldu :44:
ablamın 2 oğlu var onlarında arası 21 ay.gözunu korkutmak gibi olmasın ama epey zor oldu buyumelerı kı onun yanında sureklı kadını vardı.şimdi bırı 8 bırı 6,5 yaşında.ikiz gibi buyuyp çıktılar.benımkılerın de arası 36 ay olacak.sana nıspeten bıraz daha fazla ama ara ne olursa olsun işimiz zor.Allah yardımcımız olsun.
Benim 18 aylık bir kızım var geçen ayın 20sinden beri kendimden şüpheleniyorum ama adetim geldi ara ara baş dönmesi ve öğüme oluyor birde sol tarafımda bişey hissediyorum ama nedir bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
benım de 2,5 yaşında bı kızım var 23 haftalık hamıleyım.seni çok ıyı anlıyorum test yaptıktan sonra yaklaşık 10 gun falan kızıma bakıp bakıp ağladım.sankı ona ıhanet etmışım ya da başka hiç bi çocugu onu sevdiğim gibi sevemem dıye düşündüm.hem de ıstenen bı bebek oldugu halde.bu korkular normal.zamanla hepimiz alıştık 4 kişilik aile fıkrıne:))))))) kısmetse aralatı tam 3 yaş olacak ve ıkısı de kız