ilk ayinda hamile kalanlar varmi????

bende dun gece halsizlik basladi sanki uykusuz kalmisim vucudumdan agirlik gecmis gibi...acaba psikolojikmi :))

merhaba aradaslar ben bu ay ilk denememi yapiyorum hamile kalma olasigim yuksek olabilirmi???genellikle ciftlerin %85 6 ay sonra hamile kaliyormus...

Slm canim eger kontrol hapi kullanmadiysan ve kendi yontemlerinizle korunduysaniz ilk aydan hamile kalma olasiligin tabiki var.

Benim suan ikinci hamileligim ve ilk korunmadigim aydan hamile kaldim :kedi:

Slm canim eger kontrol hapi kullanmadiysan ve kendi yontemlerinizle korunduysaniz ilk aydan hamile kalma olasiligin tabiki var.

Benim suan ikinci hamileligim ve ilk korunmadigim aydan hamile kaldim :kedi:

biz yeni evlendik canim ilk ayimiz bebek istiyoruz.....adetime 10 gun kaldi bakalim ne olucak ama pek umudum yok :)

biz yeni evlendik canim ilk ayimiz bebek istiyoruz.....adetime 10 gun kaldi bakalim ne olucak ama pek umudum yok :)

Canim hayirlisi olsun ne zaman hayirlisiysa bi evlat sizin icin o zaman olsun insallah :Saruboceq:

Bende evlendim ay hamile kaldim:kedi: yani yeni evli olarakdan ilk ay hamile kalmisim, darisi isteyen herkesin basina, ve sizin de basiniza insallah ama tabi su an 5 bucuk senelik evliyiz :hulyapuyorumnanaktan

Bende bilmiyorum canim, oldu Vallaha Allah'in hikmetinden sual olunmazmis, hayirlisi ile olsunlar da olsunlar napalim, simdi iki dene bebem var biri 4 bucuk biri de 17 aylik, Allah sizlere de nasip etsin insallah, ikinci bebegime 3 sene korundum 7 ay korunmayi biraktikdan sonra hamile kaldim, en son umudum kalmicakti, ama o da oldu cok sukur herkesin basina insallah hayirlisi ile Aminnnnnnnnnnnn .

allah inşallah sanada hamilelik ve bebek duygusunu yaşatır ben 3 haftalık hamileyim allah senin ve eşinin yanındada olsun allah seni kutsal görevle taçlandırsın canım benim adın aleynamı

allah anali babali buyutsun cocuklarini canim....

ok bişiy diyil allah sana en kısa zamanda evlat verir canım sakın üzülme hep umutlu ol ve ümitli ol belki hamişsindir yarın belli olur kan testinde

yumurtlama gunu falan tabıkı onemlı ama bunu sakın saplantı halıne getırme,ıllede bu ay olacak - yumurtlama gunum geldı-akıntı var tam zamanı falan gıbı dusunceler ters etkı yapıyo dıye dusunuyorum.dogamız geregı dogurganlık ozellıgımız var zaten,kendını dogaya bırak rahat ol stres yapma psıkolojını bozacak herseyden uzak dur.bu ısle ugras ama dıkkatını baska seylere yogunlastır daha kolay hamıle kalırsın.kendını bu ıse sartladıgında olmu yo, bu ıs rahımle hormonlarla alakalı ama hormonlarıda psıkolojımız yonetıyo.ben ılk denememde hamıle kaldım, bu ıkıncı hamılelıgım.arkadasım yıllardır ıllede olacak dıye dıye bu konunun neredeyse kıtabını yazacak kadar bılgı sahıbı oldu ama saplantı halıne getırdıgı ıcın 4yıldır ugrasıyo ıkıncı cocuk ıcın.o yuzden rahat ol, stressız ol sansın daha cok olsun:CüvCüv:

ben beş altı ay korunmadım. Hamile kalmadım.ama yumurtlama dönemlerimi hesaplamamıştım. hesapladığım ilk ay hamile kaldım. bence kafaya takmayınca oluyo. sadece uygun zamanları hesapla ve kafandan çıkar herşeyi :)

evet var.. hamile kalamayacağım diye hep korkardım evlendiğim ilk ay hamile kaldım..bir koç adağımız var oğlumuza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…