Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sırtımın ortasında nalet kıvırcık saçlarım vardı arkadaşlar. çok yıprandı gözümü kararttım ağustosun başında saçlarımı omuzumda kestrdm(kuaför nptı anlyamadım ama yaa nihal modeli mi ne yptı ) diplerden de ustryla aldı ohh ne rahattı bi süre ama şimdiii O diplerdekiler uzadı öyle kötüki tüy tüy uçlarıda öyle oldu saçımın anlamıyorum !! bu arada boyuda hiç uzamadı sanki :Ssenağlama saçlarım çok biçimsiz ve yanık duruyor sanki ( kestirdiktn sonra bi kere fönlettim sadece= yardım edin :'( bunalmdayım :'(senağlamasenağlama
diplerden niye usturayla aldı ki anlamadım..kafamçokkarıştıuçlarını da usturayla kestiyse yıpranması normal cnm o daha çok yıpratıyor saçı bir süre sonra hiç kesilmemiş gibi oluyor makas kullanmasını söyle bir daha ki sefere..
Bişey sorucam, senin topiğini işgal ettim ama benzer benim de sorunum benim de sırtıma kadar gelen kıvırcık saçlarım vardı sonra kısa kestirdim önce çok güzel oldu, hani arkaları kısa öne doğru uzayan bi model var ya öyle kestirdim. Ama son kestirdiğim yerde benim de usturayla kesti saçımı ve kvırcıklığı azaldı bi garip oldu hiç kullanamıyorum maşa yapmadan. Sende de böyle bi sorun oldu mu? Özellikle uçları pırasa gibi, başta kıvırcık geliyo uçları düz düz.. Böyle bi sorun yaşayan var mı? Nasıl düzelir saçlarım yeniden kıvırcık olsun
uzun süra asla kesiteremem çok kısa zaten çok saçım var benim o yüzden diplerden de aldı. okula giderken saçımı nasıl toplayacağımı bilemiyorum ya yada bir yere giderken gündelik.