Aşılama ilk ay asilamasi tutmayip ikinci ay normal yoldan gebe kalan varmi ve hamile bayanlar yardim lutfen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ebrulikis

Biliyorum birgun geliceksin bebegim...
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
821
188
53
Merhaba hanimlar ben gecen ay asilama yaptim tutmadi. Benim sorunum yumurtlama bozuklugu. Ama bu ay yumurtam kendinden catladi yumurta catlamazdan once ki iki gun iliskide bulunnduk suan yumurtam catlayali 6 gun oluyo. Bende simdi kabizlik uykuya egilim ve idrara cok cikma sikayetim var. Gecenay asilama tutmadigi icin bu ay bisey olmaz deyip ne iliskiye girerken bebek icin girdik ne de vebek dusuncesi vardi. Yani hicbirsey bebek icin olmadi zaten bebek tutmuyor diye korunma geregi de duymadik. Mesela dun oglen 12 de uyandim aksam saat 8 de uyudum sabah 5 de uyandim ve saat 10 gibi uyuya kalmisim ve oglen saaat 12 yi gece uyandim. Idrara da hemen hemen yarim saatde bir gidiyorum sizce havalardan midir bu kadar erken belirti olabilir mi

Arkadaşımın başına geldi, inşallah hamilesindir ama belirtiler için biraz erken sanki

İnsallah hamilesindir canım ama piskolojikde olabilir benim genelde her ay hamilelik belirtisi gibi belirtilerim oluyor

canım belirtilerin gebelik belirtisi ama bu kadar erken belirti olmaz bence .Benim adetime 3-4 gün kala başlar belirtim o da maximum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…