ilk aşk

E

EU1

Ziyaretçi
kızlar ilk kez aşık olupta onunla evlenen varmı acaba

cocukluktaki askları saymazsak 2.askımla evliyim

ilk aski unutmak mümkün degil cünkü bir insani unutmak mümkün degil..

cantanizi evde unutursunuz telefonunuzu bir yerde unutursunuz..

ama bir insani asla unutmazsiniz..

yokluguna alisiriniz sadece..

ben bir arkadas taniyorum ilk aski ile evlendi.. isvicrede yasiyor suan..

bir iki yil birlikteydiler sonra ayrildilar yaklasik bes yil ayriydilar.. ama simdi yaklasik bir yildir evliler..

ben ilk aşkımla evleniyorum kızlar 11 yaşımda aşık oldum ona hep bekledim şimdi 17 yaşındayım ve nişanlıyım 1 ay sonra düğünüm var onu herşeyden çok seviyorum

benim 2 abim olduğu için erkek gibi büyüdüm ve erkeklerden nefret ederdim nasıl olduysa işte 15 yaşında biriyle tanıştım konuştuk nasıl bağlandım ona varya nasıl seviyorum 4 sene çıktık ilk aşkımla evlendim hayatımda başka biri olmadı onunda ben ilk aşkıyım onu çookk seviyorum canım benim herşeyim çok ayrıldık ama nasip işte allahıma binlerce şükürler olsun gene birleştirdi bizi ama şimdi bitanem asker onu çok özledim şafak 26 hayırlısıyla gelsinde daha hiç ayrılmıcaz canım benim biz birbirimizi çoook seviyoruz

benimde çocukluk aşkını saymazsak ilk aşkım kocamı herşeyden çok seviyorum allah herkesin gönlüne göre versin

benim eşimde benim ikinci aşkım ama son aşkım onu çok seviyorum biz kavuşmak için tam 10 sene bekledik seni seviyorum küçük dudaklı kocacım aşkım

yaş 11.çocuk hatta daha bebek yaşta bi insanın aşık olması mümkünmüdür acaba?
daha henüz ortaokula yeni başlamış bizim minik kız.çokta çirkinmiş yaramaz.zaten gayette erkek gibiymiş.oyuncak silahları varmış,topla oynarmış.bide uyumsuzmuşki sormayın.ama aşk bu işte.yaşı yoktur ya,gelmiş vurmuş bizim zillinin kapısına o küçücük yaşta.yan sınıfında okuyan kendini çok beğenmiş ukala bi oğlan varmış.ilk görüşte vurulmuş bizim kız yeşil gözlü oğlana.ama oğlan pas vermiomuş hiç.çok çiiirkinmiş ya bizim kız oğlanın gözü güzellerde tabi.Çok üzgünüm çoook hazırlığı bitirdikleri yılın yazında teyzesinin yeni aldıgı yazlıga gitmişler ailecek.kuzeni arkadaşlarıyla tanıştırmaya götürmüş onu.birde ne görsün aşkı orda karşısında duruo.ilk defa orda örenmiş adını.ilk defa orda gözgöze gelmiş.utancından kıpkırmızı olmuş.kalmış.ama oğlanda yine tık yok.daha dolmamış boş havuzun içine girmiş hepsi,şişe çevirmece oynıcaklar akıllarınca.neyse oğlan sormuş kıza.okuldan begendiğin bi erkek varmı varsa adı ne?kız bozulmuş,morarmış,söliyememiş sevdiğine sevdiğinin adını.yok demiş benim o taraklarda bezim.yaz bitmiş okullar açılmış.sevgilisini 4 gözle görmeyi bekleyen kızımızın,sevgilisini kendi sınıflarından bi kızla elele görünce bütün hayalleri yıkılmış.gecelere günlere sığınıp ağlar olmuş.okul onun için zindana dönmüş.nefret ediomuş okuldan.bi kaç ay sonra ayrılmış çocukla kız.Bizim kızda mutlu tabi.en sonunda dayanamamış söletmiş aracılara ssevdiğini.ama yanıt olumsuz.hatta bunu öğrenen çocuk dalga geçmeye başlamış kızla.başlamış yine ağlamaya bizim umutsuz zilli.bu seferde çocuk kendi sınıfından bi kızla çıkmaya başlamış.bu arada bizim kızında babası oğlanlara çok yakında bi yazlık almış.kız yazları hep oğlanın oturdugu eve bakıp bakıp ağlıomuş.son sende bizim kızla oğlan dersanede aynı sınıfa düşmüşler.oğlan kıza bi arkını ayarlamış.kızda unuturum belkim die çıkmaya başlamış.bi müddet unuttursada,çok sürmemiş bu unutkanlık .ortaokuldaki 4 senesi böle günlerce gecelerce ağlayarak geçmiş.sabahlara kadar daha yeni açılan gözleriyle dünyaya umutsuz yaşlar döker,gecelerin en kuytu sessizliğinde minik ellerini açıp,küçücük yüreğiyle ALLAHına dua edermiş.ALLAHım ben onu çok seviorum,lütfen oda beni sevsin,ben onun oliim die.sonrada büyük ayısına sevdiği diye sarılır,küçük ayıcığını ise çocukları die ortasına alır uyurmuş.sonra lise zamanı gelmiş.kız başka liseye geçmiş.okulun ilk günü birde ne görsün.sevdiği erkeğin sevgilisiyle aynı sınıfta.bi müdeet sonrada saygı duymaya başlamış bu ilişkiye hatta sevdiği mutlu die bu ilişki onuda mutlu eder olmuş.ve yıllar geçtikçe güzelleşmeye başlamış.hemde çok güzelleşmiş.:CüvCüv:dier erkeklerin cazibelerine kapılarak unutmuş sevdiğini kız.artık umrunda bile deilmiş bizim oğlan.bazen oğlan kızın evinin önünden geçerken slm verirmiş bizim kıza.ama bu sefer bzm kızta pas yok.almazmış bile selamı.bizim kız şimdi 21 yaşında.canından çok sevdiği bide sevgilisi var.ve çok mutluluar.sevgiliside bizim zilliden 2-3 senedir hoşlanıomuş.hatta zillinin evinin önünden gecerken hep onu görsün die yavaş yavaş geçiomuş.aslında bizim oğlanında ilk sevdiği insan bizim kızmış.ve bizim zillinin sevgilisi 3 ay sonra askere gidicek,askerden geldiği gibide evlenicekler.ALLAH onları ayırmasın.ölümleri bile aynı anda olsun inşallah.hatta mümkünse hiç ölmesinler sonsuz olsunlar.oğlan kimmi? tabiki zillinin ilk aşkı.çocukların duları tutar diie boşuna dememişler!.sevdası okadar temiz ve buyukmuşki bizim kız tam 10 sene sonra sevdiğine kavuşmuş.geç olsun güç olmasın demişler!hemde duaları öle bi tutmuşki esas oğlan,esas kızı,kızın onu sevdiğinden ççookk ççookk çok daha çok seviyoo!!kızmız artık ayıcıklara deil ilk aşkına sarılarak uyuyo.
kim demişki çocuklar aşık olamaz die.oluolar işte...hemde çocuk aşıksa o gercek aşktır bence!!dünyanın en güzeli şeyi olmalı,yüreğine tertemizken giren birinin hayatın boyunca yüreğinde kalması...

işte buda sevkilimle benim hikayemizzzz!!!
ben onu ççookk seviorummmmm

X