• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk aşılamam ve sonrası

XsevdeX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
147
0
46
Kayseri
Arkadaşlar merhaba,benim sorum aşılama yapanlarla paylaşım.1ay önce aşılamam oldu ve adet oldum :43: adetli iken doktora gittim 5.ci günü ve adetim adetim normalde 7 gün sürer ve 4 günde bitmişti.Doktora gittiğimde doktor yumurta kaldığını :44: asla bu ay ilaç yada aşılama yapılamaz dedi ve yumurta kendiliğinden kaybolur dedi.İlk defa böyle yumurta kalması oldu bu nedir ilaçlardan dolayı yan etkimi bilenler lütfen cevap verirse sevinirim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.:71:

ARKADAŞLARRRRRRRRRR :((( kimsede böyle bişey daha önce olmadımı kimse yanıtlamamış bilenler lütfen yardım

canım bende geçen ay aşılama yaptırdım ama bende öyle bir şey olmamıştı..

Arkadaşlar adet olalı 19 günüm ve adet oldum:26: şuan inanamıyorum 27 28 30 gün çeken adetim 19 günü oldum kahverengi akıntı olarak gelmiş ama şuan tam kan rengi offfffffffff ne oluyor benim hormanlarıma nedir bu artık yarına yada perşembe günü doktoruma gidip sorarım artık bir aşılama hormonlarımı altüst etti :53: :(((((((((((((

Back