Ilk aşilamada kasik ağrilari olup ikinci aşilamada sancisi olmayanlar

CAYCAY76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
954
0
Ilk aşilamada kasik ağrilari olup ikinci aşilamada sancisi olmayanlar sonuçlarinizi yazabilirmisiniz?

canım valla benım tersı oldu ılk asılamamda bu kadar agrım olmadı şimdikinde çok agrım oluyor

canım valla benım tersı oldu ılk asılamamda bu kadar agrım olmadı şimdikinde çok agrım oluyor

bendede tam tersi.bu sefer tutmuştur diye düşünüyordum ama yazını okuduktan sonra umudumu kaybettim.yinede Allah bilir ama değilmi.inşallah hepimizinki tutarsenağlama

Canim hic belli olmaz kimisinde cok agri oluyormus kimisinde olmuyormus onu kafana takma canim

Inşallah tüm isteyenlerin olur.allahim çabalarimizin karşiliğini mutlaka verecektir.çevremdeki herkes bu devirde çocuk doğurupta ne yapacaksin diyorlar.ama onlarin hepsi anne nereden bileceklerki bizim hiaaettiklerimizi.öyle söyledikleri zamançok ama çok üzülüyorum.

merhaba,
ben de asilama tedavisine basladim, doktorum erol tavmergen. bugun 6.gunum ve 3 gun 150, 3 gun 100 dozluk tedavi verdi, 7.gun ultrason kontrolu dedi.. yarin yumurtalarin durumuna bakacaklar herhalde.. ilk tedavim oldugu icin tam olarak ne olacagini bilmiyorum.. mesela yumurtalar buyumediyse igneye devam mi ediliyor? buyuduyse catlatma ignesi ne zaman yapiliyor? asilama kacinci gun oluyor? bi de asilama islemi agrili bi olay midir? herkese bol sans..

inşallah tüm isteyenlerin olur.allahim çabalarimizin karşiliğini mutlaka verecektir.çevremdeki herkes bu devirde çocuk doğurupta ne yapacaksin diyorlar.ama onlarin hepsi anne nereden bileceklerki bizim hiaaettiklerimizi.öyle söyledikleri zamançok ama çok üzülüyorum.

sorsaydin sende ona kendi niye yapmiss peki

canım hiç belli olmuyor.benim ilk aşılamamda çok sancım vardı 2,de hiç sancım olmadı ikiside tutmadı

X