• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ilk asilamada hamile kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cerbayram1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2020
14
13
3
27
Merhaba kızlar ilk aşılama da hamile kalan var mı nolur varsa yazsın nelere dikkat ettiniz neler yaptınız
Benim 1.5 yıldır olmuyor eşimde morfoloji%1 ileri hareket 8milyon bu ay aşılama deneyelim dedi doktorum yoksa direk tüp bebek dedi şansım var mı sizce olur mu böyle olup ilk aşılama da hamile kalan var mı

Merhaba kızlar ilk aşılama da hamile kalan var mı nolur varsa yazsın nelere dikkat ettiniz neler yaptınız
Benim 1.5 yıldır olmuyor eşimde morfoloji%1 ileri hareket 8milyon bu ay aşılama deneyelim dedi doktorum yoksa direk tüp bebek dedi şansım var mı sizce olur mu böyle olup ilk aşılama da hamile kalan var mı
Canım aynı kaderi paylaşıyoruz benim eşim de de sadece morfoloji 2 . 3yildir deniyoruz Canım ilk aşılamayı gerçekleştirdik bugün 12. Günüm bakalım bekliycem Hakkımızda hayırlısını diliyorum Allah'tan
Sende çok ümitsizlik yapma Canım benim Doktorlar önerdi mi aşılamayı

Canım aynı kaderi paylaşıyoruz benim eşim de de sadece morfoloji 2 . 3yildir deniyoruz Canım ilk aşılamayı gerçekleştirdik bugün 12. Günüm bakalım bekliycem Hakkımızda hayırlısını diliyorum Allah'tan
Sende çok ümitsizlik yapma Canım benim Doktorlar önerdi mi aşılamayı
Doktor illa asilama dedi bana yoksa tüp bebek yaptiracaktim bende bunda olmazsa direk tüp bebek yaptırırım ileri hızlı 0 bizim ileri yavaş %13 şans çok düşük ama deniyoruz 😇

Amin sanda canım inşallah senDr bende bu ay aşılama mi tutar ve güzel haberi birbirimize veririz inşallah Allah nasip eder senin kaçıncı gün bugün tam hayırlı haberlerini bekliyorum 😇
Merhaba Canım amin insalah benim bugün 16.gunum ve gebelgebelik testi yaptım kocaman bir negatif ama hala ümidim var belki kendini gostermiyordur

Merhaba ilk aşılamada hamile kaldım ama düşük yaptım maalesef. Eşimin 100 milyon sperm sayısı ama yıkanıp ayrıştıktan sonra kaç kaldı hatırlamıyorum.
Aşılama günü dahil 10 gün ağır yada hafif fark etmez ev işi hiç yapmadım sadece wc banyo ve yemek için kalktım. Kendimi sürekli sıcak tuttum sıcak su torbası uyku arkadaşım gibi oldu 😁 10.günden sonra bazı durumlardan dolayı evde olamadık sürekli ayaktaydım ve soğuk aldım böylelikle aşılamanın 13. Günü yoğun bir adet oldum meğer üstüne görmüşüm test yapmamıştım adet olduğu için çok üzüldüm. sonra 5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendik çok sevindik akabinde düşük yaptım.
Demem o ki sebep ne olursa olsun kendinize dikkat edin kızlar + adette olsanız beta hcg mutlaka baktırın. Bu yaşadıklarımı yaşamayın tarifsiz birşeymiş 😢

Back