İlk aşılama ile hamile kaldım

rsmtrs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
5
12
Merhabalar herkese sizlere bebek tedavisi sürecimi anlatmak burda okuyan kişilere umut olmak için yazmak istedim çünkü 1,5 yıldır burda yazanları okuyup hep kendime umut aradım ben 1 bucuk yıldır evliyim ve evlendiğimiz günden beri çocuk istiyorduk 1 yıl boyunca olmadı ve artık doktora gitmeye karar verdik ama tabi ki hiç bir sıkıntımızın olmadığını düşünerek daha sonra gittiğimizde pcos olduğumu troidimin prolaktin değerim ve insülin direncimin yüksek olduğunu öğrendim ve o an dünyam başıma yıkıldı doktor hemen tedaviye başkayalım zaman kaybetmeyelim dedi ve biz o ay tedaviye başladık önce değerlerimi düşürdük daha sonra ki ay çatlatma denedik tabi ben kesin sonuçla hamile olacağımı sanarken sonuç hüsran günlerce ağladım daha sonra 2 kez daha çatlama denedik ve sonuç negatifti doktorum aşılama deneyip tutmazsa tüp bebeğe yönlendireceğini söyledi artık umudum kalmamıştı ve olursa tüp bebekle olur diyordum aşılama şansının düşük olduğu yazıyordu her yerde tam ümidim bittiği anda o ay aşılama ile hamile olduğumu öğrendim önce teste inanamadık hemen kan testi vermeye gittik ve değerm 1449 du hamileydim ilk aşılama ile tuttu çok şükür sizlere umut olması için yazdım biraz uzun oldu ama 5. Haftada keseyi gördük şuan 6+4 daha yeni haftaya kalp atışını duyacağız inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin ümidinizi inancınızı asla kaybetmeyin bu yolda olan herkes dualarımdasınız

Merhaba çok sevindim adınıza rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin Ben de bir buçuk yıldır evliyim ve çocuk istememize rağmen olmadı eşimin sperm testinde hiç bir sorun çıkmadı benim de rahim filmim temiz çıktı sadece düzensiz regl var bekarken de öyleydi doktor Pcos tanısı koymuştu ve çok fazla kontrol hapı kullanıp öyle regl oluyordum . İki kes oldu çatlatma iğnesi kullandım ikisinde de çok çok ümitlendim maalesef sonuçlar negatif dün gece öğrendim ikinci negatifi gece boyu uyuyamadım sanırım artık aşılama isteyeceğim ama oda olmaz diye çok korkuyordum ama sizin yazdıklarınıza denk geldim İnş bende de olur ve siz hangi hastaneye gdiyorsnz ben İstanbuldan yazıyorum

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için benim adetlerim hep düzenli oluyordu ben kastamonu anadolu hastanesinde tedavi gördüm ama umudunuzu kaybetmeyin rabbim en kısa sürede sizide sevindirsin inşallah

Ayyy ne güzel maşallah size. Ben de çatlatma iğnesi denedim 6 haftalık düşük oldu sonra tekrar denedim negatif oldu şimdi de aşılamaya başladık. Allah kısmet ederse perşembe günü aşılamam olacak. Çok ümitliyim sizleri okuyunca daha çok heyecanlanıyorum allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Adet düzensizliğiniz varsa ben size ovulasyon testini tavsiye ediyorum , düzenli adet olmadığı için yumurtlama gününüz çok çok farkli oluyor , ama testi kullanin hangi gün çatladıysa o günü değerlendirip hamile kalabilirsiniz , bu kesin bizi değil tabiki ama asilamadan once bunu yapmak daha az maliyetli ve daha kolay

İlk aşılama sonrası kendinizde ne gibi bir belirtiniz oldu ?

çok sevindim adınıza hayırlısı olsun.
bende 28 mayıs ta ilk aşılamamı oldum daha sonucuna bakmadım. Heyecanlıyım bende de pcos var. Kilo vermem söyleniyor ama strestten kilo da veremiyoruz. Bu şekilde denedim. İnşallah tutar bir belirtim yok ama heyecanlıyım :)

Bende yeni aşılama oldum çok istiyorum pozitif olsun umarım olur merakla bekliyorum

Merhaba aşılama için özelde ne kadar ödeniyor bilgisi olan yazabilir mi ? Bende FEMERA ile büyütemedim yumurtaları iğne ile başlayacağım yarın dua edin

Ya evet özelde aşılama fiyatını ben de çok merak ediyorum

Merhaba aşılama için özelde ne kadar ödeniyor bilgisi olan yazabilir mi ? Bende FEMERA ile büyütemedim yumurtaları iğne ile başlayacağım yarın dua edin
Bende klomenle büyümedim iğne verdi

Sonucunuz ne oldu acaba ben de aşılama deneyeceğim bu ay benim de kilom var maalesef umarım pozitifsinizdir umut olursunuz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…