Merhabalar herkese sizlere bebek tedavisi sürecimi anlatmak burda okuyan kişilere umut olmak için yazmak istedim çünkü 1,5 yıldır burda yazanları okuyup hep kendime umut aradım ben 1 bucuk yıldır evliyim ve evlendiğimiz günden beri çocuk istiyorduk 1 yıl boyunca olmadı ve artık doktora gitmeye karar verdik ama tabi ki hiç bir sıkıntımızın olmadığını düşünerek daha sonra gittiğimizde pcos olduğumu troidimin prolaktin değerim ve insülin direncimin yüksek olduğunu öğrendim ve o an dünyam başıma yıkıldı doktor hemen tedaviye başkayalım zaman kaybetmeyelim dedi ve biz o ay tedaviye başladık önce değerlerimi düşürdük daha sonra ki ay çatlatma denedik tabi ben kesin sonuçla hamile olacağımı sanarken sonuç hüsran günlerce ağladım daha sonra 2 kez daha çatlama denedik ve sonuç negatifti doktorum aşılama deneyip tutmazsa tüp bebeğe yönlendireceğini söyledi artık umudum kalmamıştı ve olursa tüp bebekle olur diyordum aşılama şansının düşük olduğu yazıyordu her yerde tam ümidim bittiği anda o ay aşılama ile hamile olduğumu öğrendim önce teste inanamadık hemen kan testi vermeye gittik ve değerm 1449 du hamileydim ilk aşılama ile tuttu çok şükür sizlere umut olması için yazdım biraz uzun oldu ama 5. Haftada keseyi gördük şuan 6+4 daha yeni haftaya kalp atışını duyacağız inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin ümidinizi inancınızı asla kaybetmeyin bu yolda olan herkes dualarımdasınız