S ssnnkk Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2024 18 2 1 27 Dün 16:43 Konu Sahibi Konu Sahibi ssnnkk #1 İlk aşılama ile gebe kalanlar var mı? Nelere dikkat ettiniz nasıl anladınız?
merak dolu Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2024 758 142 18 24 Dün 18:56 Konu Sahibi Konu Sahibi ssnnkk #2 ssnnkk .!.: İlk aşılama ile gebe kalanlar var mı? Nelere dikkat ettiniz nasıl anladınız? Genişletmek için tıkla... Bende ilk kez aşılama olacağım canım cevapları bende merak ediyorum
ssnnkk .!.: İlk aşılama ile gebe kalanlar var mı? Nelere dikkat ettiniz nasıl anladınız? Genişletmek için tıkla... Bende ilk kez aşılama olacağım canım cevapları bende merak ediyorum
S ssnnkk Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2024 18 2 1 27 Bugün 08:03 Konu Sahibi Konu Sahibi ssnnkk #3 merak dolu .!.: Bende ilk kez aşılama olacağım canım cevapları bende merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Ben dün oldum ama ilk aşılama ile hamile kalana hiç rastlamadım
merak dolu .!.: Bende ilk kez aşılama olacağım canım cevapları bende merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Ben dün oldum ama ilk aşılama ile hamile kalana hiç rastlamadım
merak dolu Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2024 758 142 18 24 Bugün 08:46 Konu Sahibi Konu Sahibi ssnnkk #4 ssnnkk .!.: Ben dün oldum ama ilk aşılama ile hamile kalana hiç rastlamadım Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun inşallah cnm belli olmaz belki sen olursun
ssnnkk .!.: Ben dün oldum ama ilk aşılama ile hamile kalana hiç rastlamadım Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun inşallah cnm belli olmaz belki sen olursun
K keug0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2022 2.439 2.646 63 26 Bugün 08:47 Konu Sahibi Konu Sahibi ssnnkk #5 ben 2.de kaldım bide 4. de bazıları ilkde kalıyor nasşp meselesi olmaz diye bişey yok
S ssnnkk Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2024 18 2 1 27 Bugün 09:58 Konu Sahibi Konu Sahibi ssnnkk #6 merak dolu .!.: Hayırlısı olsun inşallah cnm belli olmaz belki sen olursun Genişletmek için tıkla... İnşallah :)
merak dolu .!.: Hayırlısı olsun inşallah cnm belli olmaz belki sen olursun Genişletmek için tıkla... İnşallah :)