Ben de yeni aşılma oldum. Ama 4.günde hamilelik o belirtileri vermez. Büyük ihtimalle progestanın etkisidir. Daha önce iki ay kullandım progestan. İlk kullanımda aynı etkiyi yaptı bende de. Bu arada sonucunuz nedir? Pozitiftir inşallahMerhaba arkadaşlar tecrübe li arkadaşlar bugün ilk asilamamin 4. Günü vajinal progesteron verdi.doktor. Benim gibi kullanan ve yan etkisini gören var mı? Dünden beri göğüs lerim elleyince sızlıyor ağrıyor. Progesteron yapar mı ki bu kadar ağrı?
Maalesef negatif tutmadı. 2. Aşılama tedavisine başlayacağım Kısmetse yarın. Bakalım inşallah 2. Tutar tüp e gerek kalmaz . Sen peki? Tuttumu daha önce kaçıncı aşılamaBen de yeni aşılma oldum. Ama 4.günde hamilelik o belirtileri vermez. Büyük ihtimalle progestanın etkisidir. Daha önce iki ay kullandım progestan. İlk kullanımda aynı etkiyi yaptı bende de. Bu arada sonucunuz nedir? Pozitiftir inşallah
Hayırlısı olsun inşallah. Allah en kısa zamanda müjdeli haberler duymayı nasip etsinMaalesef negatif tutmadı. 2. Aşılama tedavisine başlayacağım Kısmetse yarın. Bakalım inşallah 2. Tutar tüp e gerek kalmaz . Sen peki? Tuttumu daha önce kaçıncı aşılama
Hadi hayırlısı olsun cnm güzel haberler alırsın inşallah bende arkandan gelirimHayırlısı olsun inşallah. Allah en kısa zamanda müjdeli haberler duymayı nasip etsinBenim ilk aşılama. Haftaya perşembe benim test günüm beklemedeyim. Hayırlısı bakalım
İnşallah canım allah dualarımızı kabul etsinHadi hayırlısı olsun cnm güzel haberler alırsın inşallah bende arkandan gelirimbelirtilerin var mi
Hadi inşallah cnm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahİnşallah canım allah dualarımızı kabul etsinBir belirtim yok. Ara ara çok kısa hafif kasık batması oluyor ama çatlatma iğnesinin etkisi olduğunu düşünüyorum. Belirti aramak insanı çok yoruyor. Akışına bıraktım hayırlısı inşallah
Amin inşallah canım. İsteyen herkesin kucağına nasip etsinHadi inşallah cnm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Yapmaz. Prolaktin ile progesteron hormonu başka hormonlar.Merhaba arkadaşlar tecrübe li arkadaşlar bugün ilk asilamamin 4. Günü vajinal progesteron verdi.doktor. Benim gibi kullanan ve yan etkisini gören var mı? Dünden beri göğüs lerim elleyince sızlıyor ağrıyor. Progesteron yapar mı ki bu kadar ağrı?