S sayazz Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2009 81 0 96 İstanbul 7 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sayazz #1 kızlar merhaba, oğlum 9 ayına girdi, ona yürümesinde yardımcı olabilecek ilk arabam arıyorum, satmayı düşünenler yazarlarsa sevinirim teşekkürler..
kızlar merhaba, oğlum 9 ayına girdi, ona yürümesinde yardımcı olabilecek ilk arabam arıyorum, satmayı düşünenler yazarlarsa sevinirim teşekkürler..
Zeymer1980 Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2013 2.148 157 113 7 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sayazz #2 sayazz .!.: kızlar merhaba, oğlum 9 ayına girdi, ona yürümesinde yardımcı olabilecek ilk arabam arıyorum, satmayı düşünenler yazarlarsa sevinirim teşekkürler.. Genişletmek için tıkla... Oy oy maşallah Bende var canim biz yurumeyi ogrendik darisi size insallah özelden mail adresini verirsen resim yollarım ipadden giremiyorum resimleri çünkü ( Son düzenleme: 7 Ocak 2014
sayazz .!.: kızlar merhaba, oğlum 9 ayına girdi, ona yürümesinde yardımcı olabilecek ilk arabam arıyorum, satmayı düşünenler yazarlarsa sevinirim teşekkürler.. Genişletmek için tıkla... Oy oy maşallah Bende var canim biz yurumeyi ogrendik darisi size insallah özelden mail adresini verirsen resim yollarım ipadden giremiyorum resimleri çünkü (
R RABIAFILIZ Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2013 159 4 38 34 Bursa 24 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sayazz #3 sayazz .!.: kızlar merhaba, oğlum 9 ayına girdi, ona yürümesinde yardımcı olabilecek ilk arabam arıyorum, satmayı düşünenler yazarlarsa sevinirim teşekkürler.. Genişletmek için tıkla... canım bende var hiç kullanmadık desem yeridir sökebilirsem kutusunda göndericem son fiyat 45 taksitleri daha yeni bitti bursadaysan elden verebilirm.
sayazz .!.: kızlar merhaba, oğlum 9 ayına girdi, ona yürümesinde yardımcı olabilecek ilk arabam arıyorum, satmayı düşünenler yazarlarsa sevinirim teşekkürler.. Genişletmek için tıkla... canım bende var hiç kullanmadık desem yeridir sökebilirsem kutusunda göndericem son fiyat 45 taksitleri daha yeni bitti bursadaysan elden verebilirm.
ELPHY Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2013 209 3 118 İstanbul 24 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sayazz #4 http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=685498