İlk adımı atmalı mıyım?

NILBERA

SeVGi KeLeBeĞi
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
6.086
96
38
İlk adımı atmalı mıyım?

Biz kadınlar ilk hareketi hep erkeklerden bekleriz. Peki ya erkekler? Onlar ise bu durumdan sıkılmış olacaklar ki, ilk yakınlaşmanın kadından gelmesini isterler. Bunu daha heyecan verici bulurlar. Çünkü istenildiklerini düşünürler ve böylece kendilerine daha çok güvenirler.

Fakat şunu da belirtmek gerekir, eğer daha birbirinizi tanıma aşamasındaysanız elinizi onun omzuna atıp, dudaklarına yapışmak onu korkutabilir. Demek istediğimz ne kadar seksi bir kadın olursanız olun, onun üzerine atlamak için biraz bekleyin ve yavaş yavaş yakınlaşın. İşte size bir erkeğe sakince yaklaşmanın bazı yolları.

Onu içeri davet edin

Birşeyler içmeye davet etmek en iyi yollardan biri olabilir. Romantik bir akşam yemeğinden sonra sizi eve bırakırken “Bir şeyler içmek ister misin?” diyerek eve davet edebilirsiniz.

Ona dokunun

Ona yakın olabileceğiniz bir yere oturun. Bir elinizi ona yakın tutun fakat ona dokunmaya çalışmayın.

Onu etkileyin

Yaptığı şakalara gülün. Gözlerinin içine bakın ve gülümseyin. Onun söylediği şeylere pozitif tepkiler verin. Erkekler bu hareketleri çekici bulur.

Sohbet biterse, bitsin

Sohbetiniz bitti ve ortada konuşucak fazla birşey kalmadı. Derin bir sessizlik çöktü. Bu durumda bırakın sessizlik sizi yakınlaştırsın.

Onu baştan çıkarıcı sorular sorun

İyi öpüşür müsün? Ne zaman gitmen gerekiyor? Bu tür sorularla ona amacınızı belli edin.

kesinlikle doğru.:eyes:
erkeği cezbetmeli ve büyülemelisin.
sana hayran olmalı sürekli.
herzaman için seni çözülmesi zor bir bulmaca olarak görsün.
ve seni her tanıyorum dediği anda öyle bir başını dödürünki :bigeek2: kendi kendine ben daha tanıyamamışım desin.
:smilewinkgrin:

BENCE EĞER GERÇEKTEN ETKİLENMİŞ VE AŞIK OLMUŞSAN ADIM FALAN HİKAYE!AŞKTA GURUR OLMAAAAAAAAAAAZ

İLk adımı ben attım kızlar. Evet evet ben attım. Onu mu bekliyim ömrümün sonuna kadar gelsin söylesin diye.:laugh:

Benim fikrim ; önce onu bekleyin eğer ısrarla ilk adımı atmıyorsa siz attırın.yine olmuyorsa bilemiyorum ...eğer siz atarsanız hep sizden beklerler bende hep böyle oldu..bende böyle bir durumdayım ilk adımı atsammı diye düşünüyorum ama bilmiyorum..(bu arada konu çook eskiymiş görünce bi bakim dedim)

iyi öpüşürmüsün dıye sormak gel benı öp demek oluyor bence böyle bişeyı hayatta sormam biraz davet var bu sözde. onun yerıne yakınlaşacagımız anı beklemek daha ıyı basiy gösterır böyle bir soru ınsanı

valla kusura bakmasın ; ilk adımı atarsa ben de adım atarım ; atmazsa da öle baksın dursun elbet biri bana adım atacaktır... daha önce dışardan baktığı gibi baksın yine... ömrümün sonuna kadar da beklemem... zaten beklememiştim de ... bu 2. şansı iyi kullansın bayanssulusmile

bundan sonra erkek milletine kök söktürmezsem ben aptalım demek bu... sengözlerimebaksanab

Canlarım şunu söyliyim ki;
sokaktaki çekici kızlara bütün erkekler bakar, bunu hepsi yapabilir..
Ama pek az erkek, yaklaşmaya cesaret eder ve bunu başarıp hislerini belli eder.
Bizden korkuyo gibi elleri ayakları titrer ama aslında reddedilmeyi gururlarına yediremediklerindenn bu. :teselli:
Hele bi de "kolay görünmiyim" diyip de reddedersek tamamen ümidini de kesebilir büyük ihtimalle,
anlamıyolar ki bazen 'hayır'larımız 'belki', 'belki'lerimiz de 'evet'.....
Bizim gibi sezilerinin de kuvetli olmadığını da düşünürsek, biraz yardım etmeli, sıcak bi gülümsemeyle destek vermeliyiz bence. Yoksa tertemiz çocukları cadı gibi kıslar kapıyo =))
Sınıftan bi çocuk söylemişti bana da :
"erkeğin bi kıza açılması, en ağır işleri yapabilen erkekler için en zor şeydir" diye, benden söylemesi ..
Ayyh, onların da işi zor vallaa =))

bu yazyı hangi erkek yazmış acaba? yabancı bir kitaptan alıntı gibi duruyor, "iyi öpüşür müsün?" diyerek niyetinizi belli edin filan. bizimkilerin niyeti zaten belli.

ben ilişkiyi başlatmam. o başlatamayacak kadar çekingense zaten olmasın daha iyi. yok başlatabilecek yapıda biri ama başlatmıyorsa zaten gerçekten istemiyordur ya da hayatında bi bit yeniği vardır.

Hakkaten Fiyonk, çok saçma kısımları var, nerdeyse adamın üstüne atla !?€! diicek..
Ama konuyu çok iyi seçmiş =)))

X