• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları İlk adım ayakkabısı

tttugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
56
0
86
Diğer
kızlar bebişlerinize hangi marka ilk adım ayakkabısı aldınız hangisini tavsiye edersiniz

canım ben nike aldım çok memnunum nike nn ayakkabıları hafif oluyo bu yüzden tercih ettim hakikatten oğlum hiç yadırgamadı çok rahat yürüdü yani...

ben paqpa marka aldım oğlum patikleri bile yadırgıyodu ama ayakkabılarını hiç yadırgamadı çıkartmaya falanda çalışmadı ayrıca giydirmeside çok rahat oldu

Bizde Nike almıştık,içindeki ortepedik süngerini görmenizi tavsiye ederim.Çok memnun kaldık.
Kifidis önerdi görümcemin doktoruda oğluşuna,o da biraz pahalı biz Nike ı 75 liraya aldığımız zaman,oğluşa hediye Kifidis ayakkabıyı 110 liraya almıştık.O da çok memnun kalmıştı.

nike ve adidas ı tavsiye ederim,bi çok yeğenime bunlardan almışımdır,çok ta rahatlarmış minikler...

arkadaşlar dr kadir tuğcu bebeklere yürümeye başladıkları dönemde ayakkabı giydirilmemesini öneriyor..en ideali çorap mış

canım bence uygun birşey al
çok fazla giyemiyorlar çünkü hemen küçük geliyor.
alırken tabanına bak yumuşak olsun yeter
bende evde giydirmedim hiç dışarı çıkarken giydik

Back