• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi ilk adım ayakkabısı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Bozo16

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
414
7
296
kızlar selam hepinize iyi bayramlar

bizim oğlan artık tek elini tutunca yürümeye başladı. dengesi gittikçe iyice gidiyor. son kontrolümüzde doktorumuza ayakkabı konusu sormuştuk. gerek yok çorapla gezsin demişti. ama dışarıda ne yapacağımızı sormamıştık. hem artık evde de daha dengeli yürüsün kendine güvenmeye başlasın istiyorum.ellerinden tutup yürütmekten eşimle benim belimiz yamuldu.

ayakkabıları araştırdık paqpa diye bir marka tavsiye ediliyor. ama onlarında 2 çeşidi var. biri ortopedik kalıp gibi sert tabanlı birde yine tabanlı ama esnek olanları var. satıcı genelde sert olanları verdiklerini söyledi. ama ben yinede hangisinin daha uygun olacağı konusunda kararsız kaldım. maşallah fiyatları da pek yüksek 75 ytl.

aranızda ayakkabıya geçenler var mı? tecrübeli birilerinin fikirlerine ihtiyacım var yanlış birşeyi boşuna almak istemiyorum.

canım ben hamileyken adım adım çocuğum diye bir program izliyordum
izindeydim evdeydim (ah ne güzel günlerdi) neyse...
o zman bir doktor çıkmıştı ortopedi uzmanı
ortopedik ayakkabılara çok fazla para verildiğini, bunların eğer ayakta sorun yoksa gereksiz olduğunu, kaliteli normal bir ayakkabının uygun olacağını söylemişti.
çok küçük çocuklarda yanlış hatırlamıyorsam yumuşak tabanlı ayakkabı tavsiye ettiğini söylemişti
ama sen yine de biraz daha araştır canım

dr lar yumuşak tabanı tavsiye ediyor ayakkabı ayağında yokmuş gibi rahat olmalı diyor. bende daha almadım benimkide ellerini bırakıp 2 adım atmaya başladı almam lazım artık.

Bizim doktorumuz yumuşak tabanlı ayakkabı önerdi. Bende adidasın ilk adım ayakkabısını aldım. Onu ayağından çıkarmıyor. Paqpalara ise tahammülü yok. Arabasında giderken farketmeden atmış hep teklerini. Eve geldik tekler yokk. O kadar acıdım ki verdiğim paraya anlatamam. Ama Adidaslarını sevdi şükür.

ohh maşallah bizimkide yürümeye başlasa keşkee..yumuşak ayakkabı iyidir arkadaşım ayağı sarması ve tam oturması..kaliteli olmasıda önemli sevgiler..

Back