• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi İlk Adım Ayakkabısı hakkında

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Z.Z.

CANIMIN İÇİ MELEĞİM
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
18
0
86
Ordu
Selam arkadaşlar benim kzım 11,5 aylık .Hafta sonu kızma ilk ayakkabısını alacağız piyasada mini bir araştırma yaptım ama içim rahat değil lütfen benimle bilgilernizi paylaşırmısınız?Ortopedik olaması ve ayağı sarması dışında nelere dikkat edeyim?yazlık kışlık far edermi?marka tercihiniz ne ?Yavruşlarımızn ayalk sağlığı çok önemli bence...Şimdiden herkeze çok teşşekkür ederim...:nazar:

Bizim doktorumuz tam yürümeye başlamadan önce ayakkabıyı önermemişti. Bence bunu doktorunla paylaş.

selam arkadaşlar benim kzım 11,5 aylık .hafta sonu kızma ilk ayakkabısını alacağız piyasada mini bir araştırma yaptım ama içim rahat değil lütfen benimle bilgilernizi paylaşırmısınız?ortopedik olaması ve ayağı sarması dışında nelere dikkat edeyim?yazlık kışlık far edermi?marka tercihiniz ne ?yavruşlarımızn ayalk sağlığı çok önemli bence...şimdiden herkeze çok teşşekkür ederim...:nazar:

merhaba.
Benimde 8 aylık ikizlerim var.ben nette okumuştum ve ilk adım ayakkabısının ortopedik olması gerekmediğini .ortopedik ayakkabının ortopedik problemi olan çocuklara giydirilmesi gerektiğini rahat bir ayakkabının yeterli olacağını yazıyordu .doktorumuza sordum bu konuyu ve kesinlikle doğru olduğunu söyledi bize...

dr. umuz ayağında yokmuş gibi rahat etmeli en iyisi çıplak olması ama dışarıda yürürken mecbur ayakkabı giyecek en iyisi spor ayakkabı demişti biz spor ayakkabı giydik ama yazın spor aykkabılardan serin tutan bulamadık delikli yazlık bir aykkabı aldık. ama burnu kapalı tercih ettim ayağını çarparsa parmaklarını inçitmesin diye

piyasada il adım ayakkabısı diye satılan ayakkabıların çoğunun tabanları çok sert.benim bildiğim ve tercih ettiği kadarıyla tabanı patik gibi yumuşak olmalı.bir de yürümeye başlamadan özellikle evde ayakkabı kullanmaması daha iyi.dışarı çıkarken kıyafet tamamlayıcı olarak kullanılabilir tabi ama o da patik,çorap niyetine giyilebilecek kadar yumuşak olmalı.

Back