• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk 3 ay

sultann1

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
35
1
18
34
İstanbul
Neler yapmam lazım 10 haftalık hamileyim iştahsızlık var ve mide bulantısı gün boyunca devam ediyor onerilerinizi bekliyorum lütfen.

canım ya bende 7 haftalık hamileyim aynı sorun bendede var hiç bişey yiyemiyorum doğru düzgün hiç bişeyin tadnı alamıyorum bazen açlıktan ağlıyorum oturup mide bulantım sabah çok şiddetli oluyo sonra biraz geçiyo ama akşama kadar devam ediyo gerçekten çok kötü bişey doktor bana ilaç verdi içince daha beter oldum bıraktım hemen genetikse yapacak bişey yok benim annemde 4 ablamda 3 ay boyunca çekti malesef :(:49:

canım ya bende 7 haftalık hamileyim aynı sorun bendede var hiç bişey yiyemiyorum doğru düzgün hiç bişeyin tadnı alamıyorum bazen açlıktan ağlıyorum oturup mide bulantım sabah çok şiddetli oluyo sonra biraz geçiyo ama akşama kadar devam ediyo gerçekten çok kötü bişey doktor bana ilaç verdi içince daha beter oldum bıraktım hemen genetikse yapacak bişey yok benim annemde 4 ablamda 3 ay boyunca çekti malesef :(:49:

Merhaba guzeller guzeli anne adaylari..Allah bir avazda dogum nasip etsin hepinize...ayni sorun bende de vardi nasil bisi iyi biliyorum size altin degerinde bir cevabım var .tek cozum SARI LEBLEBI.Yiyin ve hemen nasil o acidan kurtuluyorsunuz deneyin. Ardina bana da kucucuk bir dua edin insallah opuyorum hepinizi

Bende ayniydim yukarda bi arkadas leblebi demis ama ben leblebi denedim gecirmedi tuzlu kraker gecirmiyordu yine ama hic bise yiyemedigim icin ondan yiyordum. Yogurda ekmek batirip yedim. Muz da ii gelir . Yani hic bi sekilde gecmiyodu bulantim eger biseler yersem midem azicik yemek gorurse geciyodu ama bulantidan yiyemiyodum. Ben uc ay cok asiri cektim bi de doguma kadar her sabah cekiyodum onu da sutle misir gevregiyle hafifletiyodum.

Merhaba guzeller guzeli anne adaylari..Allah bir avazda dogum nasip etsin hepinize...ayni sorun bende de vardi nasil bisi iyi biliyorum size altin degerinde bir cevabım var .tek cozum SARI LEBLEBI.Yiyin ve hemen nasil o acidan kurtuluyorsunuz deneyin. Ardina bana da kucucuk bir dua edin insallah opuyorum hepinizi

amin canım inşallah :) leblebi olayınıda denicem inşallah bi işe yarar :):49:

Back