• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk 2 3 gün verıyorum sonra bi bakıyorum verdıgımden fazlasını almısım!yardım LÜTFEN

zeynebiii

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
71
4
16
İstanbul
merhabalar arkadaslar..
nedendır nıyedır bılemedım bı turlu cok enteresan tepkıler verıyor vucudum.
bu gun 5. gunum dıyetıme basladıgım.
gun gun kılo degısımlerım sunlar :

sabah wc ıhtıyacından sonra kıyafetlı ve terlıklı tartılıyorum hep aynıydı kıyafetlerım (kıyafetsız olarakta 1 kg farkedıyo sadece)

25 mart: 72.2
26 mart: 72.0
27 mart: 71.5
28 mart(sabah) : 71.6 28mart(gece) : 71.7
29 mart: 71.8

uyurken kılomu alıyorum nedır :/

kac haftadır bu boyle gecen hafta cok enteresandır hala ınanamıyorum!
cuma gunu : 69.9
cmrtesı gunu :71.8
cumartesı aksam : 72.8

yanı bı gunde yaklasık 3 kg almıs olmam ımkansız!
ki normal duzenımde yedım oyle ozel seyler fln yemedım.
dıyet rutınımde ne varsa yedım okdr..

kafayı yıcem nıye boyle oluyo ?
yada benım gıbı sıkıntı yasayanlar varmı ?

merhabalar arkadaslar..
nedendır nıyedır bılemedım bı turlu cok enteresan tepkıler verıyor vucudum.
bu gun 5. gunum dıyetıme basladıgım.
gun gun kılo degısımlerım sunlar :

sabah wc ıhtıyacından sonra kıyafetlı ve terlıklı tartılıyorum hep aynıydı kıyafetlerım (kıyafetsız olarakta 1 kg farkedıyo sadece)

25 mart: 72.2
26 mart: 72.0
27 mart: 71.5
28 mart(sabah) : 71.6 28mart(gece) : 71.7
29 mart: 71.8

uyurken kılomu alıyorum nedır :/

kac haftadır bu boyle gecen hafta cok enteresandır hala ınanamıyorum!
cuma gunu : 69.9
cmrtesı gunu :71.8
cumartesı aksam : 72.8

yanı bı gunde yaklasık 3 kg almıs olmam ımkansız!
ki normal duzenımde yedım oyle ozel seyler fln yemedım.
dıyet rutınımde ne varsa yedım okdr..

kafayı yıcem nıye boyle oluyo ?
yada benım gıbı sıkıntı yasayanlar varmı ?

Merhaba,
ben de aynı sorunu yaşıyordum merak etmeyin bu ya vücudunuza aldığınız sıvı miktarındandır ya da ödem vardır. Bol bol toksin attırıcı ve gaz yapmayan gıdalar tüketin. Mide hafif beslenmeye alıştığı için şişkinlik yapmış olabilir. Ya da regl döneminizse 5 kilo bile fazlanız olabilir. 5 kiloya kadar alınıyormuş o dönemde. Bir de tükettiğiniz sıvılar akşam vücudunuzda birikir. Neticede en sağlıklı tartılma sabah tuvalete çıktıktan sonra aç karnına tartılmadır. Siz onları dikkate alın

Merhaba,
ben de aynı sorunu yaşıyordum merak etmeyin bu ya vücudunuza aldığınız sıvı miktarındandır ya da ödem vardır. Bol bol toksin attırıcı ve gaz yapmayan gıdalar tüketin. Mide hafif beslenmeye alıştığı için şişkinlik yapmış olabilir. Ya da regl döneminizse 5 kilo bile fazlanız olabilir. 5 kiloya kadar alınıyormuş o dönemde. Bir de tükettiğiniz sıvılar akşam vücudunuzda birikir. Neticede en sağlıklı tartılma sabah tuvalete çıktıktan sonra aç karnına tartılmadır. Siz onları dikkate alın

yaklasık 2 yadır regl olmuyorum malesef cok duzensız regl oluyorum..defalarca dr a gıttım ama hıc bı sorun cıkmamasına ragmen hep duzensız..

ısın enteresanı pael kardescım sabah tuvalete cıktıktan sonra tartıldıgımda dahı fazla cıkıyorum..
mesela dun sabah 71.8 dım bu sabah 71.1 olmusum kı gece dayanamayıp bıraz nutella bıle yedım kepek ekmege surup
ya vucudum benımle dalga gecıyo yada bı enteresanlık var bu ıste :/ hıc bılemedım nedendır..
sıvıda tuketıyorum halbukı..tuvalet sorunuda yasamıyorum ama bakalım artık regl sokturucu hap kullandım bıde sokulup bıttıkten 2 gun sonra tartılıcam ınsaALLAH
hele kı 5 kg azalmıs gorursem -bunu ılk kez duyuyorum- dıle benden ne dılersen :)

Back
X