- Emoji Skoru
- 8
- Puanlar
- 16
- Konu Sahibi kendimce_89
-
rahim kasılmalarını arttırır ve başlatır diye biliyorum..Arkadaşlar aranuzda ilişkiye girerek doğumunu başlatan var mı yada konu hakkında bilgisi olan? Yardım edin bana lütfen
rahim kasılmalarını arttırır ve başlatır diye biliyorum..
Doğum kasılmalarını başlatır ya da ilerletirBaşlatmadı
:)) sonrası karanlık , sonrası uykusuzluk , sonrası sendrom , sonrası belirsizhahaha bebek gelmeden son bi kere keyfini çıkarmak isteyen çiftler için denenebilir
Doğum kasılmalarını başlatır ya da ilerletir
Meninin içinde prostaglandinler denen rahimin açılmasına ve yumuşamasına yardımcı olan bileşenler vardır. Orgazm sırasında da çok fazla oksitosin hormonu salgılanır. Bu hormon aynı zamanda kasılmalara sebep olan ve bebeğinizin rahim kanalından geçerek dünyaya gelmesine yardımcı olan hormondur. Vücudunuz doğuma hazırsa, cinsel ilişkide bulunmak doğum kasılmalarının başlamasını tetikleyebilir. Kasılmalar başladığında, eşinizle beraber bu kasılmaları karşılıyorsanız onunla yakın hareket ediyor olmaktan ve salgılanan yüksek oksitosin nedeniyle cinsel olarak uyarılmış olabilirsiniz. Gebelik kesesi açılmadığı ve anne adayının suyu gelmediği sürece, doğum kasılmaları sırasında cinsel ilişkiye girmek tamamen güvenlidir ve hatta doğum için de faydalıdır. Kulağa biraz tuhaf geldiği için birçok çift böyle bir şeyi denemeyi akıllarından bile geçirmez. Fakat kasılmalar sırasında cinsel ilişki doğumu ilerleterek, bebeğin dünyaya daha çabuk gelmesini sağlayabilir.
Kesin birşey yok tabi olasılık
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinBizde şimdilik işe yaramadı günüm 3 gün geçti bakalım artık hayırlısı teşekkür edrrim
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Birinden duymustum, bir prof. cok eski zamanlarda bir gun geziye ciktiginda bir kabile ile karsilasiyor ve tam o sirada kabilenin yasadigi yerde insanlar toplanmis bir alana. Adam da oraya yaklasiyor bir bakiyor ki hamile bir kadini yatirmislar. Bir bardagin icinde de meyve suyu var ve kabilenin erkekleri sirayla afedersiniz meyve suyunun icine bosaliyor. Ve sonra meyve suyunu kadina iciriyorlar. Daha sonra adam ulkesine dondugunde arastirmaya basliyor ve meninin icinde onlarca bilesen oldugunu farkediyor, onlari ayristiriyor ve gunumuzde kullanilan sanci igneleri bu sekilde bulunmus. Bunu bana tanidigim bir hekim anlatmisti. Ne kadar dogru bilemem.
Ay kalbime inecek o nasıl iş öyle.Birinden duymustum, bir prof. cok eski zamanlarda bir gun geziye ciktiginda bir kabile ile karsilasiyor ve tam o sirada kabilenin yasadigi yerde insanlar toplanmis bir alana. Adam da oraya yaklasiyor bir bakiyor ki hamile bir kadini yatirmislar. Bir bardagin icinde de meyve suyu var ve kabilenin erkekleri sirayla afedersiniz meyve suyunun icine bosaliyor. Ve sonra meyve suyunu kadina iciriyorlar. Daha sonra adam ulkesine dondugunde arastirmaya basliyor ve meninin icinde onlarca bilesen oldugunu farkediyor, onlari ayristiriyor ve gunumuzde kullanilan sanci igneleri bu sekilde bulunmus. Bunu bana tanidigim bir hekim anlatmisti. Ne kadar dogru bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?