- 12 Nisan 2022
- 64
- 26
- 18
- 27
- Konu Sahibi mervemutsuz
Kızlık zarım daha bozulmadı jinekolojik muayene oldum doktorum vajinismus olmadığımı söyledi ama ilişkiye girmekten çok korkuyorum kasılıyorum ve canım çok acıyor ne olur yardım edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende alttan muayene oluyordum ama iliski yaşayamıyordum. Vajinismus tedavisi gördüm 4 ay sonra iliski yaşadımKızlık zarım daha bozulmadı jinekolojik muayene oldum doktorum vajinismus olmadığımı söyledi ama ilişkiye girmekten çok korkuyorum kasılıyorum ve canım çok acıyor ne olur yardım edin
4 ay da çok uzunmuş o zamana kadar bende evlilik denen bir şey kalmaz gibi duruyorBende alttan muayene oluyordum ama iliski yaşayamıyordum. Vajinismus tedavisi gördüm 4 ay sonra iliski yaşadım
Yani eş burda önemli. Eşim anlayışlı oldu ama bazende gerildiği sinirlendiği de oldu. Doktora gittim 5 gün içinde çözdük çok şükür. Sonra bu muymuş diyorsunuz emin olun. Ama o an olmadı işte yapamadim4 ay da çok uzunmuş o zamana kadar bende evlilik denen bir şey kalmaz gibi duruyor
Kuzum buradaki aynı konu açanlara hep aynı şeyi öneriyorum. Kayganlaştırıcı. İnan bana çok işine yarayacak. Bende 6 gün kadar ilişkiye girememiştim. Ama korkulacak hiç birşey yok. Kayganlaştırıcı kullandım ve inan hiç bişey hissetmedim. Tavsiye ederim mutlaka kullan faydasını görürsünKızlık zarım daha bozulmadı jinekolojik muayene oldum doktorum vajinismus olmadığımı söyledi ama ilişkiye girmekten çok korkuyorum kasılıyorum ve canım çok acıyor ne olur yardım edin
Merhabalar, yeni evli bir çok arkadaşım biraz alkol almıştı biraz gevşeme için tabii çok sağlıklı değil herkes alkol de kullanmayı sevmeyebiliyor ya da en güzeli içindeki korkuyu tamamen geçirmek için rahat edebileceğin bir psikolog ile görüşmek. Online psikolojik destek de alabilirsin daha rahat olur. Ben de doktora gitmeye çok korkuyorum, herkesin korkuları oluyor bazen çok şiddetli oluyor ama oluyor.Kızlık zarım daha bozulmadı jinekolojik muayene oldum doktorum vajinismus olmadığımı söyledi ama ilişkiye girmekten çok korkuyorum kasılıyorum ve canım çok acıyor ne olur yardım edin
Hangi doktora gittin ve ben kadar ödedinYani eş burda önemli. Eşim anlayışlı oldu ama bazende gerildiği sinirlendiği de oldu. Doktora gittim 5 gün içinde çözdük çok şükür. Sonra bu muymuş diyorsunuz emin olun. Ama o an olmadı işte yapamadim
Ben her denememde kullanıyorum asla bir işe yaramıyor acılarım devamKuzum buradaki aynı konu açanlara hep aynı şeyi öneriyorum. Kayganlaştırıcı. İnan bana çok işine yarayacak. Bende 6 gün kadar ilişkiye girememiştim. Ama korkulacak hiç birşey yok. Kayganlaştırıcı kullandım ve inan hiç bişey hissetmedim. Tavsiye ederim mutlaka kullan faydasını görürsün
Ya alkolü bende düşündüm ama çok günah hayatımda da hiç içmedim diye içmek istemiyorumMerhabalar, yeni evli bir çok arkadaşım biraz alkol almıştı biraz gevşeme için tabii çok sağlıklı değil herkes alkol de kullanmayı sevmeyebiliyor ya da en güzeli içindeki korkuyu tamamen geçirmek için rahat edebileceğin bir psikolog ile görüşmek. Online psikolojik destek de alabilirsin daha rahat olur. Ben de doktora gitmeye çok korkuyorum, herkesin korkuları oluyor bazen çok şiddetli oluyor ama oluyor.
Yaaa bende çok işe yaramıştı. Acaba az mı uyguluyorsunuzBen her denememde kullanıyorum asla bir işe yaramıyor acılarım devam
Ankaradayım. 2019 da gittim. 6.500 TL odedim. Dr Reyyan ozcan temizkanHangi doktora gittin ve ben kadar ödedin
Canim bende aynı senin gibiydim 1 bucuk sene iliskiye giremedim önce parmak egzersizleriyle denemeni tavsiye ederim daha sonrasında dildoyla dene belki ilk denemelerin olmicak ama kendini kasmadiginda içine alabildiğini göreceksin cok işe yarıyor agrimadigni görünce korkulcak birsey yok diceksin ve iliskiye başlamadan öncesinde de dildo kullanırsan sonra iliskiye girmek daha kolay oluyor. Şimdi hamileyim 4 aylik, sakın umutsuzluğa kapılma gerçekten korkulcak birsey yok, kendini eşine bırak korkuyu düşünme gerisi gelicek tir.Kızlık zarım daha bozulmadı jinekolojik muayene oldum doktorum vajinismus olmadığımı söyledi ama ilişkiye girmekten çok korkuyorum kasılıyorum ve canım çok acıyor ne olur yardım edin
Ben de henüz ilişkiye girmedim. Evliydim ama eşim benimle birlikte olmak istemedi. Şimdi boşanıyoruz ve vajinismus olduğumu iddia ediyor ve tabii ki bunun için hastaneye gideceğim. Muayeneyi nasıl yaptı doktor ve neye göre vajinismus olmadığınızı söyledi? Daha önce sadece kızlık zarına bakma için jinekolojik muayene oldum ve haliyle ilk dokunmalarda bi irkildim utandığım için ama sorunsuzca muayeneyi oldum doktorumda bir şey demedi. Acaba bu tarz irkilmelerde vajinismus olarak değerlendiriliyor mu?Kızlık zarım daha bozulmadı jinekolojik muayene oldum doktorum vajinismus olmadığımı söyledi ama ilişkiye girmekten çok korkuyorum kasılıyorum ve canım çok acıyor ne olur yardım edin
Çok üzüldüm boşanmanıza Rabbim hakkında en hayırlısını versin ben doktora gittim işte muayene yaparken parmağımı sokacam dedi ben korktum o zaman nasıl yapabilirim dedi soktu izin verdim ama canım acıdı parmağını içinde gezdirince yani açıkçası parmağını sokabildi diye vajinismus değilsin dediBen de henüz ilişkiye girmedim. Evliydim ama eşim benimle birlikte olmak istemedi. Şimdi boşanıyoruz ve vajinismus olduğumu iddia ediyor ve tabii ki bunun için hastaneye gideceğim. Muayeneyi nasıl yaptı doktor ve neye göre vajinismus olmadığınızı söyledi? Daha önce sadece kızlık zarına bakma için jinekolojik muayene oldum ve haliyle ilk dokunmalarda bi irkildim utandığım için ama sorunsuzca muayeneyi oldum doktorumda bir şey demedi. Acaba bu tarz irkilmelerde vajinismus olarak değerlendiriliyor mu?