How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

ilişkiye girme sırasında acı ve yanmanın nedenleri nelerdir yardım edin lütfenn

amili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
38
0
26
Ankara
merhabalar kızlarrr.. 3 aylık evliyim.. ancak ilişki sırasında acı ve yanma hissediyorummm nedenleri hakkında sizlerden yardım bekliyorumm.. hiç tanımadığım ve bilmediğim bir yere gelin geldim burası küçük doktorlara güvenip gidemiyorumm ilgilenmiyorlarmış çünkü eğer ciddi bir dorunum varsa memleketime kendi doktoruma gidicem doğum kontrol hapı kullanıyordum ondan kaynaklı olabilir yan etkisi olabilir diye bıraktım bu ay.. cevaplarınızı bekliyorumm..

Bu şikayetine tıbbi olarak disparoni adı verilir.
Bedensel bir nedenden dolayı olabileceği gibi,
Psikolojik nedenlerden dolayı da olabilir.

Aynı şeyi bende yaşadım ilk bir kaç ay.İltihap var dedi doktor.Bir de kendimi kastığımda daha fazla acı çektiğimi gördüm.Sakin olmaya çalış :17:

merhabalar kızlarrr.. 3 aylık evliyim.. ancak ilişki sırasında acı ve yanma hissediyorummm nedenleri hakkında sizlerden yardım bekliyorumm.. hiç tanımadığım ve bilmediğim bir yere gelin geldim burası küçük doktorlara güvenip gidemiyorumm ilgilenmiyorlarmış çünkü eğer ciddi bir dorunum varsa memleketime kendi doktoruma gidicem doğum kontrol hapı kullanıyordum ondan kaynaklı olabilir yan etkisi olabilir diye bıraktım bu ay.. cevaplarınızı bekliyorumm..

Merhaba,

Benimde ilk evlendiğimde aynı sorunum vardı. Ancak ben çok kasılıyordum. Sana şöyle söyleyim. Ancak 6. aydan sonra yenebildim. SOnra geçiyo merak etme. Amadevam ederse mutlaka bi kadın doğum uzmanına görün derim. Çok geçmiş olsun.

Back