iliskiye girerken canim acimaya basladi

oldutesekkurler_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
28
8
3
37
Bayanlar inceledim forumu biraz ama sorunuma benzer bisey bulamadim.
1bucuk yildir cinsel hayatim aktif sekilde ilerliyo, nisanliyim.
Bundan 1 ay once vajinamda icinde degil de dudaklarin orda boyle sigil gibi seyler cikmisti ve makatimin cevresibde ayni sekilde.oturamiyo yuruyemiyodum cisimi yaparken hungur hungur agliyodum bicak kesigi gibi oluyodu her tuvaletten sonra sicak suyla dus eziyeti yasiyodum.
Arastirmalarima gore gunluk ped kullanimi, akintidan olusan tahris, tuvalet kagidini farkinda olmadan bastirarak silmem, vajina temizligimde jilet ve dus jeli kullanmam ve kutusunda satin aldim temizdir diye yikamadan giydigim gstring vajina ve makat bolgemi tahris etti diye dusundum tahristen dolayi hametan krem onerdiler hergun 3 kez 4 kez sicak suyla yikayip iyice kurutup hametan surdum her yerime. 3 ya da 4 gunde gecirdi krem gercekten. Ama o gunlerden bugune yani yaklasik 1 1bucuk ay oldu, iliskiye girerken sanki vajina girisimfe bi duvar var ve o duvara penis degince sanki Patlayacakmis gibi aci cekiyorum giremiyoruz o yuzden. Utanarak yazıyorum biraz kusura bakmayin ama parmagimla yokladigimda hicbir sikinti yok, bu arada hastaligima dair o sigil gibi seyler hicbirsey kalmadi tertemiz her yerim yani hiicbirsey olmamis gibi sanki pamuk. Ama iliski sirasinda ölüyorum eziyet oluyo yani. Acaba bunun sebebi nedir doktora gidemedim cekindim nisanli oldugumdan henuz, bi bilen varsa..

canım sistit olabilir bir doktora danış istersen
Sistitte idrarda yanma durumu cok var benim o rahatsizligim gecti benim ne idrarimda ne oturmamda ne yurumemde hiçbir sikinti kalmadi sadece o zamandan beri iliskiye girmem cok sikinti oldu sanki afedersiniz ilk kez yapiyomusum gibi bi aci anlatabiliyo muyum
Hersey guzel guzel gidiyo is oraya gelince yine husran yine husran cunku canim asiri yaniyo

bildiğim kadarıyla siğiller kendi kendine yok olmaz, anlamadım ben, yaktırdın ya da lazerle aldırdın mı? zaten eğer siğil tarzı bir şey çıkmışsa, cinsel yolla virüs yapmışsın, bence acil dr ye gitmelisin, bunda utnılacak bir şey yok, dr sana evli misin diye sormaz, sormamalı zaten

psikolojik oldugunu dusunuyorum.
kendinizi rahatlatmaya calisin, artik iyilesti acimayacak vs.

kaydırıcı jel denedinmi

kaydırıcı jel denedinmi

Ben sigil diye dusunmusum zaten onlari sigil degillerdi sivilce de degildi yani nasil anlatsam boyle minik.minik biseyler vardi hametandan sonra kayboldular sigil olsalar kendi kendilerine kaybolmazlardi dediginiz gibi.
Jel falan da kullanmadim yeterince islaklik oluyo bende de onda da yani diyorum ya hicbir sikinti yok o raddeye gelene kadar ama tam birlesme olucak ucu boyle hafif girrrrrdigi an ciglik cigligayim yani bunun icin gitmem gerekicek sanırım artik evet..

bencede cnm gecikmeden git,hem yetrli sulanma oluyor hemde acı hissediyorsan bence bir doktora görünmende fayda var. Umarım en kısa zamanda sorunun çözülür ve sağlıklı bir cinsel yaşama kavuşursunuz, çünkü bu hem senin hemde eşin için gerçekten önemli, cinsellik herşey tabiki değil ama çok şey...

Cok haklisiniz kesinlikle..cok tesekkur ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…