- 30 Ekim 2014
- 28
- 8
- 3
- 37
- Konu Sahibi oldutesekkurler_
-
Sistitte idrarda yanma durumu cok var benim o rahatsizligim gecti benim ne idrarimda ne oturmamda ne yurumemde hiçbir sikinti kalmadi sadece o zamandan beri iliskiye girmem cok sikinti oldu sanki afedersiniz ilk kez yapiyomusum gibi bi aci anlatabiliyo muyumcanım sistit olabilir bir doktora danış istersen
Sistitte idrarda yanma durumu cok var benim o rahatsizligim gecti benim ne idrarimda ne oturmamda ne yurumemde hiçbir sikinti kalmadi sadece o zamandan beri iliskiye girmem cok sikinti oldu sanki afedersiniz ilk kez yapiyomusum gibi bi aci anlatabiliyo muyum
Hersey guzel guzel gidiyo is oraya gelince yine husran yine husran cunku canim asiri yaniyo
bildiğim kadarıyla siğiller kendi kendine yok olmaz, anlamadım ben, yaktırdın ya da lazerle aldırdın mı? zaten eğer siğil tarzı bir şey çıkmışsa, cinsel yolla virüs yapmışsın, bence acil dr ye gitmelisin, bunda utnılacak bir şey yok, dr sana evli misin diye sormaz, sormamalı zaten
kaydırıcı jel denedinmi
Ben sigil diye dusunmusum zaten onlari sigil degillerdi sivilce de degildi yani nasil anlatsam boyle minik.minik biseyler vardi hametandan sonra kayboldular sigil olsalar kendi kendilerine kaybolmazlardi dediginiz gibi.
Jel falan da kullanmadim yeterince islaklik oluyo bende de onda da yani diyorum ya hicbir sikinti yok o raddeye gelene kadar ama tam birlesme olucak ucu boyle hafif girrrrrdigi an ciglik cigligayim yani bunun icin gitmem gerekicek sanırım artik evet..
Cok haklisiniz kesinlikle..cok tesekkur ediyorum :)bencede cnm gecikmeden git,hem yetrli sulanma oluyor hemde acı hissediyorsan bence bir doktora görünmende fayda var. Umarım en kısa zamanda sorunun çözülür ve sağlıklı bir cinsel yaşama kavuşursunuz, çünkü bu hem senin hemde eşin için gerçekten önemli, cinsellik herşey tabiki değil ama çok şey...
rica ederim mutluluklar...Cok haklisiniz kesinlikle..cok tesekkur ediyorum :)
Ya onu da dusundum kist var zatem bende de ama bu gecen ayki rahatsizlanmamdan once gayet rahattik hicbir agrim sizim hicbir seyim olmuyodu rahatsizligimdan sonra oldu bu. Izleri gecti acisi kaldi yani o da sirf iliskide oluyoKistte olabılır oda ilişkide agrıya neden oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?