selam kızlar.hep takip ediyorum ama bu sefer forum içinde de konuyu deşmeme rağmen bir yere varamadım.tedavi oldum diyen var,olamadım diyen var,yıllarca çektim diyen var..doktora gitmeden bir de sizin görüşlerinizi alayım dedim.yaşayanlarınız vardır mutlaka:)
başlıktan da anlaşılacağı gibi ilişkiye giremiyorum kızlaruzun zaman korktum istemedim şimdi istiyorum yapamıyorum.belli bir yere geldikten sonra dayanılmaz bi acı çekmeye başlıyorum. üstünden 3 gün geçti hala kanamam var, totomun üstüne de rahat oturamıyorum:26: Sinirim bozulmaya başladı iyiden iyiye .
Bi akıl verseniz ne yapayım,?:26:
2 hafta oldu
canım vajinismus olabilir misin?
eğer öyle bişeyden şüpheleniyosan bi topiğimiz var orda yardımcı oluruz sana.. ben de evliliğimin ilk 2 ayı vajinismustum, hiç bi şekilde ilişkiye izin vermiyodu vücudum, hep kasılıyodum.. sonra o topiği buldum egzersizler sayesinde yendim, şimdi çok iyiyim şükür... linkini atıyorum
ben de şüpheleniyorum ama doktora gitmek de istemiyorum benim yapabileceğim bir şeyler olmalı.Teşekkür ederim canım konu için.
Yediremiyorum da kendime sinirlerim altüst oldu
Aseton44,ben de psikolojik olduğundan eminim ama ha deyince de olmuyor işte
sağol kuzum allah razı olsun:)
online bir doktora falan mail atsam diyorum belki tanı koyar. Var mı bildiğiniz ?:)
ilk denemede yoktu gayet rahattım.Ama acıyla karşılaşınca panik oldum sonra acıdan ziyade alamama korkusu başladı.alamadıkça sinir odum sinir oldukça alamadım kısır döngü gibi canım yao noktaya kadar gelince itip kaldırıyorum üstümden istem dışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?