• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiye girememe

Deepurple

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
10
0
86
Denizli
selam kızlar.Hep takip ediyorum ama bu sefer forum içinde de konuyu deşmeme rağmen bir yere varamadım.Tedavi oldum diyen var,olamadım diyen var,yıllarca çektim diyen var..Doktora gitmeden bir de sizin görüşlerinizi alayım dedim.Yaşayanlarınız vardır mutlaka:)

Başlıktan da anlaşılacağı gibi ilişkiye giremiyorum kızlar:( Uzun zaman korktum istemedim şimdi istiyorum yapamıyorum.Belli bir yere geldikten sonra dayanılmaz bi acı çekmeye başlıyorum. Üstünden 3 gün geçti hala kanamam var, totomun üstüne de rahat oturamıyorum:26: sinirim bozulmaya başladı iyiden iyiye . :14:

Bi akıl verseniz ne yapayım,?:26:

selam kızlar.hep takip ediyorum ama bu sefer forum içinde de konuyu deşmeme rağmen bir yere varamadım.tedavi oldum diyen var,olamadım diyen var,yıllarca çektim diyen var..doktora gitmeden bir de sizin görüşlerinizi alayım dedim.yaşayanlarınız vardır mutlaka:)

başlıktan da anlaşılacağı gibi ilişkiye giremiyorum kızlar:( uzun zaman korktum istemedim şimdi istiyorum yapamıyorum.belli bir yere geldikten sonra dayanılmaz bi acı çekmeye başlıyorum. üstünden 3 gün geçti hala kanamam var, totomun üstüne de rahat oturamıyorum:26: Sinirim bozulmaya başladı iyiden iyiye . :14:

Bi akıl verseniz ne yapayım,?:26:

ne kadar süredir evlisin peki

canım vajinismus olabilir misin?
eğer öyle bişeyden şüpheleniyosan bi topiğimiz var orda yardımcı oluruz sana.. ben de evliliğimin ilk 2 ayı vajinismustum, hiç bi şekilde ilişkiye izin vermiyodu vücudum, hep kasılıyodum.. sonra o topiği buldum egzersizler sayesinde yendim, şimdi çok iyiyim şükür... linkini atıyorum:16::16:

canım vajinismus olabilir misin?
eğer öyle bişeyden şüpheleniyosan bi topiğimiz var orda yardımcı oluruz sana.. ben de evliliğimin ilk 2 ayı vajinismustum, hiç bi şekilde ilişkiye izin vermiyodu vücudum, hep kasılıyodum.. sonra o topiği buldum egzersizler sayesinde yendim, şimdi çok iyiyim şükür... linkini atıyorum:16::16:

ben de şüpheleniyorum ama doktora gitmek de istemiyorum benim yapabileceğim bir şeyler olmalı.Teşekkür ederim canım konu için.
Yediremiyorum da kendime sinirlerim altüst oldu:(

Aseton44,ben de psikolojik olduğundan eminim ama ha deyince de olmuyor işte:50:

ben de şüpheleniyorum ama doktora gitmek de istemiyorum benim yapabileceğim bir şeyler olmalı.Teşekkür ederim canım konu için.
Yediremiyorum da kendime sinirlerim altüst oldu:(

Aseton44,ben de psikolojik olduğundan eminim ama ha deyince de olmuyor işte:50:

ben de yedirememiştim kendime, kabul etmedim vajinismus olduğumu ilk başlarda.. ama sonra ciddi ciddi başladım araştırmaya. ben de doktora gitmedim.. ayrıca vajinismus da tamamen psikolojik bi hastalık.. eğer sorun devam ederse benle iletişime geç canım olur mu:16:

ilk denemede yoktu gayet rahattım.Ama acıyla karşılaşınca panik oldum sonra acıdan ziyade alamama korkusu başladı.alamadıkça sinir odum sinir oldukça alamadım kısır döngü gibi canım ya:( o noktaya kadar gelince itip kaldırıyorum üstümden istem dışı:(

Disparonia yani ağrılı cinsel ilişki durumu biyopsikososyal bir problem olup; birden fazla komponenti içinde barındırır.Öncelikle bir Kadın doğum uzmanına görünüp anatomik bir problem olup olmadığına baktırmak gerekir.ilerleyen aşamalarda olayın sosyal boyutunu irdeleme adına Psikyatri konsultasyonu gerekebilir.
Geçmiş olsun.

Vajinismus olabilirsin, ilk gece korkusu olara kadlandırdığımız sendrom ilk gece sonrasındaki ilişkilerde de görülebilir. İnternetten yaptığın araştırmalar seni korkutmasın, basit bir psikolojik durum olabilir. Vajinanda anotomik bir sorun olacağını sanmıyorum, sadece ilk gece yaşadığın acı sebebi ile korkmuş bu da seni etkilemiş.

vajinismus bebegim aynı sey 3 hafta bendede oldu psikologa git rahatlatıcı ilaç veriyorlar hafifliyorsun iki haftada yenecegınden eminim

ilk denemede yoktu gayet rahattım.Ama acıyla karşılaşınca panik oldum sonra acıdan ziyade alamama korkusu başladı.alamadıkça sinir odum sinir oldukça alamadım kısır döngü gibi canım ya:( o noktaya kadar gelince itip kaldırıyorum üstümden istem dışı:(

aynen bendede böyle oloyodu 10 gün 11. gün bu iş olcak dedim kafaya koydum öyle çokta acımadı

Back