İlişkiye girememe

1papatyaaa

Bir mucize istiyorum🌷
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2022
974
492
Yaklaşık 4 aydır ilişkiye giremiyorum sadece bir defa oldu ama canim çok yandı şimdi de korkuyorum tekrar denemeye stresten çok ıslanma olmuyor sevişme çok normalken sıra birleşmeye gelince çok panikliyorum. Bunu nasıl aşarım bir türlü çare bulamadım doktora gittim sorun yok dediler. Bunu başaran kişiler varsa nolur yardım edin nasıl yapacağım bilmiyorum

vajinusmus topiklerini okuyun faydali olur

Merhabalar ben bu sorunu yaşadım. Kadınlar kulubünden çok araştırdım ve yendim. Bende evlendim ilk 1 ay olmadı. İlişki sırasında çok kasıyordum, ilerlemiyordu. Ve bu beni çok etkiledi eşim anlayıslı oldugu halde acaba ilerde beni bırakır mı diye bile düşündüm. Vajinusmus için doktora gidecektim 3 bin dediler 1 seansa çok abartı bi fiyat. Biraz daha bekledim. Sonra burayı okudum. Genelde yenenler vajinusmus dilatör almış kullanımını araştırırsın. Onu aldım biraz zorlandım ama onunla yendim. Dilatör un yorumlarını oku alacağın siteden yenenleri göreceksin. Bu iş böyle oluyor. Kendini sıkma kasma. Bide pelvik geliştir onunda videoları var. Vajina üstünde kaslarını daha etkili kullanıyorsun. Geçiyor yani. Bunları yap geçecektir.

yARIMCI OLABİLİRİM HALA SIKINTINIZ DEVAM EDİYORSA

Merhabalar bi sorum olacaktı ilişkiye gireli 2 ay kadar oldu 5 6 defa falan girdik eşim görevde olduğu için sık sık olmadı. Şöyle bi sorun var ilişkim acılı oluyor zevk alamıyorum eşimin penisi çok büyük ve kalın ondan mı kaynaklı acaba,? Girişte de ileri geri yaparken de acı oluyor ilişki bitsin diye dua ediyorum resmen neden böyle oluyor tavsiyeniz var mı lütfen fikri olan varsa yazabilir mi

doktor sorun yok demiş aslında sorununuz psikolojik olabilir. ilk tecrübemde ben de çok kötü olmuştum tansiyonum düşmüştü ve elim yüzüm uyuşmaya başlamıştı. sonra oturduk sohbet ettik güldük eğlendik ve 2-3 saat sonra oldu gayet de güzel oldu. kendinizi rahatlatmaya çalışın. bunun yemek içmek gibi doğal bir aktivite olduğunu ve rahatladığınızda çok daha keyifli olacağını bilin. bunu bir görev gibi görmeyin olması gereken bir seymiş gibi görmeyin lütfen. hazır olmadığınız sürece sadece sevişmeyle yetinin birbirnizi cinsel açıdan tanıyıp keşfedin. illa birleşme olacak diye bir düşünce olmasın kafasınızda. sevişin sadece ve keyif alın sadece, düşünmeyin. zamanla kendinizi zaten birleşmeye hazır hissedeceksinizdir diye düsünüyorum. bu konuda terapi almayı da düşünebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…