aslında haklisiniz da ama mac iki kişi tarafından oynanmisAh ah. ☹ Nolur kendinizi boyle şerefsizlere oyuncak etmeyin ya
Daha sonra eliyle vajinamı aralayıp baktı içime boşalmış mı diye ve bir şey göremedi.
Üzüldüm ya ne bilimaslında haklisiniz da ama mac iki kişi tarafından oynanmis
evet şimdi kızcağızın hayati kaydı ama farkında degilÜzüldüm ya ne bilim
Cahillik cok kotu bişey Allah iyilerle karşlaştırsın gençlerimizi nefis eline düşürmesin şeytandan herşey boşlugu yakaladımı giriyolar insanın kanına. Kız anneleri babaları evlatlarınızı sevgi ile yetiştirin kimsenin ilgisine muhtac etmeyin ne olur. Herkes kendi telaşesinde şu zamanda. Fırsatcı cok artık. Gecenler de bi lisenin çıkışına denk geldim aralarında kaldım kızım biri diğerine sigara uzatıyo al bilmem naptıgımın kızı die. Aglayacaktım ya cok uzuldum yeni nesil için çok endişelendim. Allah hepimizi nefis belasından korusun.evet şimdi kızcağızın hayati kaydı ama farkında degil
amin canimCahillik cok kotu bişey Allah iyilerle karşlaştırsın gençlerimizi nefis eline düşürmesin şeytandan herşey boşlugu yakaladımı giriyolar insanın kanına. Kız anneleri babaları evlatlarınızı sevgi ile yetiştirin kimsenin ilgisine muhtac etmeyin ne olur. Herkes kendi telaşesinde şu zamanda. Fırsatcı cok artık. Gecenler de bi lisenin çıkışına denk geldim aralarında kaldım kızım biri diğerine sigara uzatıyo al bilmem naptıgımın kızı die. Aglayacaktım ya cok uzuldum yeni nesil için çok endişelendim. Allah hepimizi nefis belasından korusun.
ya şöyle : iki araç kafa kafaya doğru 190 km hız ile birbirine yakışırsa çarpışma kaçınılmaz olur ..bilmem anlatabildim miKorkan yapar mı Allah aşkına..
Hahaha küvet hahagaBoşaldımı diye içeri baktı derkenküvet mi bu doldu mu diye kontrol ediyo töbe bismillah. Yaşınız müsait değil madem o işe kalkmayın ya da korunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?