İlişkiye girdim ama korkuyorum.

maslyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
2
0
1
32
Merhaba ablalarım teyzelerim. 2 gün önce sevgilimle ilişkiye girdik.Ama komple içime girmedi. Zaten 2-3 defa gel git yapıp çıkacağını söyledi. İçimden çıktığı an boşaldı. Daha sonra eliyle vajinamı aralayıp baktı içime boşalmış mı diye ve bir şey göremedi. İçime boşaldığını hissetmedi, ben de hissetmedim. Reglim düzensiz ve 23 gün önce başladı 19 gün önce bitti. Çok korkuyorum ya hamile kalırsam diye. Çünkü yaşım müsait değil. Ailemin tepkisinden de korkuyorum. Sizce hamile kalır mıyım lütfen yardım edin.

İçine iyicene baktıysa olsa görürdü.Korkmayın.Bir sorun yoktur!!!!!

evet şimdi kızcağızın hayati kaydı ama farkında degil
Cahillik cok kotu bişey Allah iyilerle karşlaştırsın gençlerimizi nefis eline düşürmesin şeytandan herşey boşlugu yakaladımı giriyolar insanın kanına. Kız anneleri babaları evlatlarınızı sevgi ile yetiştirin kimsenin ilgisine muhtac etmeyin ne olur. Herkes kendi telaşesinde şu zamanda. Fırsatcı cok artık. Gecenler de bi lisenin çıkışına denk geldim aralarında kaldım kızım biri diğerine sigara uzatıyo al bilmem naptıgımın kızı die. Aglayacaktım ya cok uzuldum yeni nesil için çok endişelendim. Allah hepimizi nefis belasından korusun.

amin canim

Bir şey desek olmuyor demesek olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…