İlişkiye girdiğimizin sabahı regl oldum..Korunmamıştım..Hamile olabilir miyim?

kedicelik06

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
313
602
303
mrb kızlar size bir sorum olacak;
ben hapla korunuyorum özellikle adet sancılarımın azalmasında çok etkili olduğu için,
hapım bitti aradan 3 gün geçti o gün ilişkiye girdik korunmasız sabah ta hasta oldum ,bi an unuttuk sizce risk taşıyormuyum,bir bebeğim var zaten şuan düşünmüyorum allah'a büyük söylemek gibi olmasın yorumlarınızı bekliyorum....

cnm hamile deilsindir büyük ihtimalle..hapla korunup bıraktıktan sonra en erken 6 ay içinde hamile kalan tanıdıklarım var 3 günde çok zor imkansız giib bşy ama yinede allah bilir tabi keisn konuşmamak lasım:)

1 ayda hamile kalman açısında en yüksek olduğu 2 gün var zaten buda adetin başladığında 14. ve 16. günü canımm

adetden 1 hafta öncesi ihtimal okadar azalıyo ki yok denebilinecek kadar az ama bellide olmuyo bu işler siz bilirsiniz...
gönlünüz rahat olsun, yoksa yoktur zaten ama varsada bu Allah'ın size bir lütfu, bereketiyle hayırlarla gelir inşAllah....

bende hapla korunuyorum hapı bıraktıktan sonrakı 4.gün adet görüyorum bu 4 günlük arada ilişkıye gırınce korunmuyoruz zaten hap koruyor hamıle kalınmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…