• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişkiye başlama korkusu...önerilerinize ihtiyacım var

echoo

Her şey güzel olacak elbet.
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
885
289
648
İstanbul
Merhaba arkadaslar.Yıllardır kadınlar kulubündeyim.Cok aktif takip edemesem de bana cok yardımı oldu buradaki arkadasların.şimdi hayatımla ilgili önemli bi karar aşamasındayım ve önerilerinize görüşlerinize ihtiyacım var.
Benim şimdiye kadar ciddi bi ilişkim olmadı.Bunun sebebi 9 Sene boyunca birisini platonik sevmemdi.sacma bir umutla onu bekledim ki onun haberi bile olmadı yani.hayatıma bir çok kişi girmek istedi ben de bi kaç kişiyle görüstüm ama nedense hiç nihayete eremedi ya ben soğudum ya karsımdaki kişi.kimseyle olmak istemememde bir gün platonik askıma kavusacagım düsüncesi yatıyodu aslında ilk sevgilimin o olmasını istiyordum.bakımlı güzel bi kızım tüm arkadaslarım böyle bi umuda saplanıp kalmama şaşırıyorlar hatta hiç ilişki yaşamadıgıma kimse inanmıyor.
şu anda biri hayatıma girmek istiyor.ve tanımadıgım biri degil.lise son sınıfta okulum değişmişti yeni okulumda bi cocuk vardı platonik askıma benzetmiştim ve ondan hoslanmıstım tabi bu da platonikti...zaten benim için asıl yıkım o zaman oldu kimi sevsem beni istemeyecekmiş gibi geliyodu artık.bu cocukla arkadastık ama aynı ortamlarda bulunuyoduk cok iyi bi cocuktu.okul bitince görüsemedik tabi.
işte tam 5yıl sonra o yeni okulumdaki cocuk beni buldu facebooktan.konusmaya basladık.lise zamanında benden etkilendiğini ama bana acılamadığını,okulun bittiğini söyledi:)facebook hesabım yoktu daha bi kac oluyor açalı zaten ulasması imkansızdı.
martın 1 inden beri konuşuyoruz.okulunu bitrmiş çalışmaya başlamıs arabasını almış kendi ayakları üzerinde duran bi çocuk.ayrıca hemşerim.ve lseden beri tanıyor olmanın verdiği bi güvende var tabiki.Lakin şöyle bi durum söz konusu.ben lisedeki o yogun duyguları hissedemedim.ama o çok hızlı bana çok bağlandı.ciddi düşünüyor kıskanıyor cok ilgili sempatik ama içimde hep bi korku var.
benim okulum sınavlarım dolayısıyla görüsemedik henüz.en büyük korkum gürüştüğümüzde elektrik alamamam.ya size sacma gelicek belki ama boyu biraz kısa olabilir tamam bende çok uzun değilim ama ne bileyim bana 1.75im dedi daha kısa olabilir ve ister istemez etkilenebilirim bundan.
hepsinden öte bende hep bi korku var evlenceğim kişinin ilk sevgilim olmasını istiyodum.şimdi ya olmazsa boşuna gecmişime bi sayfa eklemiş olucam ya dogru kişiyi bulursam o kişi de bi ilişki yaşamıs olmamı sorun ederse diye garip bi korku var içimde.

işin özü:hiç ilişkim olmadı hayatıma biri girmek istiyor.ben de artık 23 yasımdayım bi yerden baslamam gerek ama ya biterse düşüncesi beni tedirgin ediyor.ya dogru kişi değilse boşuna bi ilişkiyle geçmişimi bulandırmak istemiyorum.
çok ilgili düşünceli yakısıklı durumu iyi işi arabası var bana deger veriyor ilgi gösteriyor,ayrıca hemşeriyiz.

okuyanlara cok teşekkür ederim düzgün anlatamamıs olabilirim şimdiden affola.düsüncelerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum

Korkma...
Biterse de bitmezse de hayırlısını iste.
Her ikisinde de vardır bir hayır diye düşünürsen inan daha mutlu olursun bu hayatta.

Korkma...
Biterse de bitmezse de hayırlısını iste.
Her ikisinde de vardır bir hayır diye düşünürsen inan daha mutlu olursun bu hayatta.

bi ilişkiyle gecmişimi kirletiyo olmam di mi :(bu algıyı atamıyorum kafamdan.illa ilk ve son olsun istiyorum.belki bu cocuk öyle olcak ama denemiş olmak bi tecrübe olcak nihayetinde.

23 ya$inda ne ara 9 sene sevip sonrada geri unuttun :) orasini çozemedim

herkes ister ilk sevgilisyle evlenmeyi herhalde ama olmayincada olmaz ..
konu$ursun bakarsin elektrik alip almadigina olmuyorsa ayrilirsiniz dunyanin sonu olmaz
senin evlencegin adam içinde çok buuuk ihtimalle ilk olmayacaksin ( $imdi goru$tugun için demiyorum genel soyluyorum )
hatta daha açikcasi madem bu kadar hassassin cinsellige yakla$mazsan sonrada pi$man olmazsin herhalde biriyle konu$tum diye ..

bi ilişkiyle gecmişimi kirletiyo olmam di mi :(bu algıyı atamıyorum kafamdan.illa ilk ve son olsun istiyorum.belki bu cocuk öyle olcak ama denemiş olmak bi tecrübe olcak nihayetinde.

Şu geçmişi kirletmek cümelsini bir kere beyninden çıkar.
Hayatımda bir çok erkek oldu. Ne yani geçmişim çok mu kirli şimdi benim?

Aksine hep çok çok sevildim. Ben sadece 2 sini çok sevdim.
Hepsi benim acı tatlı anılarım,çocukluğum,ergenliğim,hayata dair ilk hayallerim...
İnan çok büyük acılarım da oldu ama şimdi buruk da olsa kocaman gülümsemeyle anıyorum her hatıramı.
Lütfen şu kirlenmek kelimesini unut.
Senin gibi aklı başında bir kıza hiç yakışmıyor.

23 ya$inda ne ara 9 sene sevip sonrada geri unuttun :) orasini çozemedim

herkes ister ilk sevgilisyle evlenmeyi herhalde ama olmayincada olmaz ..
konu$ursun bakarsin elektrik alip almadigina olmuyorsa ayrilirsiniz dunyanin sonu olmaz
senin evlencegin adam içinde çok buuuk ihtimalle ilk olmayacaksin ( $imdi goru$tugun için demiyorum genel soyluyorum )
hatta daha açikcasi madem bu kadar hassassin cinsellige yakla$mazsan sonrada pi$man olmazsin herhalde biriyle konu$tum diye ..[/

yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle:)

lise hazırlıgın ilk günü gördüm ve erden baksan gecen aya kadar aklımdaydı.takıntı mı saplantı mı aptallık mı bilmem.o benim varlığımı bile unutmustur zaten platonikti.haberi yoktu yani:). ben de artık gercekci düsünmeye basladım ve onu unutmaya karar verdim.23 yasımdayım artık hayatımın yönün bi şekilde cizmem gerek. cinselliğe gelince tabuları olan biriyim benim görüşüm olarak yani.sanırım her sey ilk bulusmada belli olacak ama hassas yapıda bi cocuk elektrik alamazsam ve bunu belli edersem onu kırmaktan korkarım.

Son düzenleme:
Şu geçmişi kirletmek cümelsini bir kere beyninden çıkar.
Hayatımda bir çok erkek oldu. Ne yani geçmişim çok mu kirli şimdi benim?

Aksine hep çok çok sevildim. Ben sadece 2 sini çok sevdim.
Hepsi benim acı tatlı anılarım,çocukluğum,ergenliğim,hayata dair ilk hayallerim...
İnan çok büyük acılarım da oldu ama şimdi buruk da olsa kocaman gülümsemeyle anıyorum her hatıramı.
Lütfen şu kirlenmek kelimesini unut.
Senin gibi aklı başında bir kıza hiç yakışmıyor.

yorumunz için teşekkür ederim.estağfurullah asla öyle bir şey demek istemem.benim haddime mi düşmüş.ama işte son yıllarda kendi adıma bende öyle bir algı oluştu.sanırım denemekten korkuyorum ben.

aslında profil olarak çok uygunuz.ikimizde aynı memleketliyiz.aie yapımız karakterimiz benziyor.hatta yüzlerimiz bile:) ama içimden bi ses ''ya o doğru kişi değilse ya mutsuz olursan ya ayrılırsan'' deyip duruyor.

bir görseniz o kadar ilgili ki.mutlu olmam için elinden geleni yapıyor.bazen kırıcı olabiliyorum hepsine amenna diyor.ben uzaklıgımı koruyorum ona ramen çabalıyor.biraz güzel bi söz söylediğimde mutlu oluyor.ki yakısıklı bi cocuk cok ta ilişkisi olmuş.ama bir şey var içimde bana engel olan.hoşlanmıyorum drsen yalan söylemiş olurum.ama hoşlandığım onun iligisi mi kendisi mi onu çözemiyorum.

yorumunz için teşekkür ederim.estağfurullah asla öyle bir şey demek istemem.benim haddime mi düşmüş.ama işte son yıllarda kendi adıma bende öyle bir algı oluştu.sanırım denemekten korkuyorum ben.

aslında profil olarak çok uygunuz.ikimizde aynı memleketliyiz.aie yapımız karakterimiz benziyor.hatta yüzlerimiz bile:) ama içimden bi ses ''ya o doğru kişi değilse ya mutsuz olursan ya ayrılırsan'' deyip duruyor.

bir görseniz o kadar ilgili ki.mutlu olmam için elinden geleni yapıyor.bazen kırıcı olabiliyorum hepsine amenna diyor.ben uzaklıgımı koruyorum ona ramen çabalıyor.biraz güzel bi söz söylediğimde mutlu oluyor.ki yakısıklı bi cocuk cok ta ilişkisi olmuş.ama bir şey var içimde bana engel olan.hoşlanmıyorum drsen yalan söylemiş olurum.ama hoşlandığım onun iligisi mi kendisi mi onu çözemiyorum.

Hayırlısı..
Yine aynısını diyecem.
İnşallah çok çok mutlu olursun.
Allaha güven,bol bol dua et.
Yaşamadan bilemezsin di mi?
Belki de onun ilgisiyle başlayan ilişki sendeki kıvılcımları ateşleyecek.
Hem biliyor musun; erkeğin daha çok sevmesi makbul olandır.

Yaşadıklarından pişman olma, ders çıkarmaya bak. Yaşayacağın şeyler hep senin için tecrübe olacak. Herkes ister ilk sevgilisiyle evlenmiş olmak, ama yaşananlar bizler için birer tecrübe oluyor. Sevmekten korkarak yaşayamazsın, mutlu olamazsın. Herşeyde bir hayır olduğunu düşün ve Allah'tan hayırlısını iste.

Back
X